题目内容
1.It is a sunny Sunday morning.There are a lot of people in the park.Some Young Pioneers are playing games under a big tree.Two boys are playing with their yo-yos.A girl is flying a kite.Two children are mending a toy boat.There is a big lake in the park.The water is clean.There are some boats on the lake.Near the lake a young man is running.There is a house near the lake.Beside the house a woman is watering the flowers.The flowers look very nice.Three girls are taking photos.
What a fine morning!
Information Card
101.How's the weather?Sunny
102.Where are the Young Pioneers playing games?Under a big tree
103.What are the two children doing?Mending a toy boat
104.What's on the lake?Some boats
105.Who's watering the flowers?A woman.
分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了星期天的早上公园里面的一些场景.
解答 101.Sunny 细节理解题.根据文章第一段"It is a sunny Sunday morning."可知天气是晴朗的.故填Sunny
102.Under a big tree 细节理解题.根据文章第一段"Some Young Pioneers are playing games under a big tree."可知这些年轻人在大树下玩游戏.故填Under a big tree
103.Mending a toy boat 细节理解题.根据文章第一段"Two children are mending a toy boat."可知,两个孩子正在修补玩具船.故填Mending a toy boat
104.Some boats 细节理解题.根据文章第一段"There are some boats on the lake."可知 湖上有一些船.故填Some boats
105.A woman 细节理解题.根据文章第一段"Beside the house a woman is watering the flowers."可知一位女士在浇花.故填A woman
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.
练习册系列答案
相关题目
10.---May I speak to Mr.Miller?
---Sorry,he ________ to Sanya for a vacation.( )
---Sorry,he ________ to Sanya for a vacation.( )
| A. | goes | B. | has been | C. | has gone | D. | is going |
11.-Why does Mary want to go to the concert?
-Because she is a big fan of TF BOYS.She is dying to go to this concert.( )
-Because she is a big fan of TF BOYS.She is dying to go to this concert.( )
| A. | plans to | B. | really wants to | C. | remembers to |