题目内容

书面表达

你的新朋友们想了解你的家乡,请根据下面提示,以"My hometown"为题,写一篇70词左右的短文来介绍你的家乡。要求包含所有要点,适当发挥,语句通顺,书写整洁。要点如下:

1.我的家乡安静而又现代化;

2.这里空气清新,有湖泊和河流;

3.这里有很多事情可以做,例如……;

4.我认为我的家乡很宜居,我爱我的家乡。

My hometown I’d like to tell you something about my hometown. It is a small town near the city, and it is new , quiet and modern. It looks very beautiful with many trees and flowers in it. And the ...
练习册系列答案
相关题目

Many people say that they are working too many hours. They don't have enough time to relax or to stay with their family

Work hours is different from one country to another. In France, people spend about 1,646 hours a year on work. In Japan,however, people work about 2,159 hours a year. That means a Japanese worker works 513 more hours a year than a French worker.

Why do people work so many hours? Some people work extra hours because they want to make more money. However, many companies don't pay overtime. Their workers don't get more pay for more work hours. Some people think it's their duty to work more hours. Some are afraid of losing their jobs if they don't work more hours.

Many people say that their vacations are too short. In France, people get five weeks of paid vacation a year. In Germany, they get four to six weeks, and in the United States, two weeks. One study shows fewer than half of the workers use all their vacation days. In Great Britain, there is a saying, "All work and no play makes Jack a dull(迟钝的)boy." If that is true, there must be a lot of dull people in the world.

1.The word "extra" in Paragraph 3 means .

A. 正常的 B. 额外的 C. 有用的 D. 少量的

2.Which of the following is true according to the passage?

A. No companies offer vacations to their workers.

B. Many people say they have enough time to relax.

C. Not all companies pay their workers for more work.

D. More than half of the workers use all their vacation days.

3.What can we infer from the passage?

A. Many workers have to work long hours.

B. Many people have vacations long enough.

C. Work hours is the same around the world.

D. There are a lot of dull people in the world.

1.B 2.C 3.A 【解析】本文介绍了不同国家每年工作的时间不一样。有些人加班工作是为了多赚钱,但是有些人加班工作并没有多赚钱。他们担心如果不加班工作,就会失去工作。 1.B 词义猜测题。根据However, many companies don't pay overtime.可知此处表示工作的时间更多,因此表示额外的时间,故选B。 2.C 推理判断题...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网