题目内容

Now, children, turn to Page _______ and look at the _______ picture in Lesson Two.

A. twentieth; one B. twenty; one

C. twentieth; first D. twenty; first

D 【解析】试题分析:给东西编号时,序号在前时要用序数词表示,序号在后时要用基数词表示。此题第一个空为序号在Page之后,故应用基数词;第二个空为序号在名词picture之前,故应用序数词。故选D
练习册系列答案
相关题目

Last Saturday afternoon, my friend Mr.Li took his two little boys to play tennis. He walked up to the young man at the ticket office and asked, “ How much is it to get in? ”

The young man answered, “ 3 yuan for you and 3 yuan for any kid who is older than six. We let them in free if they are six or younger. How old are they? ”

Mr.Li said, “ Li Ming is six and Li Hua is seven, so I think I should pay 6 yuan. ”

The man at the ticket office said, “ Hey, you are too honest. You can save yourself three yuan if you tell me that the older one is six. I don’t know the difference. ” Mr.Li said, “ Yes, that may be true, but the kids know the difference. ”

When ethics(道德规范) are more important than ever before, make sure you set a good example(榜样) for everyone you work and live with.

1.What did Mr.Li and his sons want to do ?

A. To play tennis. B. To do some shopping. C. To go fishing.

2.If Mr.Liu and Mrs.Liu take their 3-year-old son and 10-year-old daughter to play tennis, how much should they pay ?

A. 6 yuan. B. 9 yuan. C. 12 yuan.

3.Who do the words “ the older one ” in paragraph 4 refer to(指的是)?

A. Mr.Li. B. Li Ming. C. Li Hua.

4.Which of the following is TRUE?

A. Mr.Li wanted to save three yuan.

B. We should set a good example for our children.

C. The man at the ticket office wanted Mr.Li to pay 9 yuan

5.What’s the best title(标题)of this passage?

A. Playing Tennis Is Interesting

B. A Father and His Two Sons

C. What You Are Is as Important as What You Do

1.A 2.B 3.C 4.B 5.C 【解析】试题分析:这篇小故事讲述了李先生带两个小男孩去打网球诚实付钱的经过,反映出道德自律的重要性,启发人们要讲诚信,做好榜样。 1.题意:李先生和他的儿子想干什么?考查细节理解题。根据第一句Last Saturday afternoon, my friend Mr. Li took his two little boys...

Answer the questions.(根据短文内容回答下列问题) :

When Jan and Brian Dutcher moved to San Diego for Brian’s new job at San Diego State University, the neighbors smiled and introduced themselves. But there were no “ bring a plate” invitations, no car pooling for her daughters Liza, 12 and Erin, 15.

“The family really didn’t know each other, and we missed that,” says Jan. “We are far from relatives. Neighbors are our family.”

So Jan, an artist, decided to repeat a project she had done for Liza’s fifth-grade class: ask each person to paint his or her face on a big canvas(帆布). The finished piece would become the new family photo.

First , Jan painted a grid(网格) on the canvas and put it up in the garage with a table of paints nearby. Then whenever she was home, the “art room” door was up , with an open invitation for neighbors to paint. The first to stop in were kids riding by. “They thought it was cool,” says Jan, but the adults weren’t so keen. “ Most said they hadn’t picked up a paint brush since kindergarten,” she says. “They were afraid they’d mess it up.” But as word slowly spread, they came, some using their driver’s license photos as models.

Then something started to happen. They returned ---to see who had painted, or if they could recognize who was who. In Jan’s garage, they began to chat about schools, jobs, and families. Almost daily. Wendy, who lived across the street and was seriously ill, came in her wheelchair to watch the fun. Neighbors began to offer their support.

When the worst things happened and Wendy died, they stood by her husband, Bill and invited him over for dinners.

This year has been different in the neighborhood. Families take turns hosting happy hours. “We ‘re watching over each other now just like in the painting.” says Jan.

1.Why did the Dutchers move to San Diego?

2.Where did people paint, on a wall, a car or a canvas?

3.Who joined in the project first after a grid was done?

4.What did the adults in the neighborhood think of the project at first?

5.With the project on and on, what happened in and out of the garage?

6.How do you understand the underlined sentence“We’re watching over each other now just like in the painting”?

1.Because of Brian's new job 2.A canvas 3.The kids riding by 4.They thought it was cool but they weren't keen. 5.They returned to see who had painted, or if they could recognize who was wh...

Finally Home

Last year, my parents moved to this town. I had to go to a new school and found no one to be friends with because I wasn’t interested in the topics most of my classmates liked.

“Maybe I’ll never have real friends,” I thought. I closed my eyes and imagined playing my drums. Suddenly, I heard the sound of a guitar. I followed the sound and found out that was a band. I recognized(认出) the guitar player at my first sight and so did he. “Hey, you’re Cassie from my class!” his voice surprised me.“I’m sorry,” I said. “I just haven’t heard any live music in this town before! You sound great — did you guys write that song?”“Yeah — well, we’re still working on it. I’m Matt.” He stood up and held out his hand.

“Mind if I listen in?” I asked in a low voice. “Not at all,” Matt said, smiling. “Maybe you can give us some suggestions!”

The song was pretty good and I could really improve it with my drum skills. Behind my drum set was the one place I felt completely like myself. But I wasn’t sure if I wanted to open that door to the world.

“Hey, do you play drums?” Matt asked suddenly. His question surprised me. How did he know? And then I followed his eyes to my hands, which had been beating a rhythm (节奏) on the floor. I tried to say no, but my heart stopped me from refusing. “Sure, I’ve been playing for a few years,” I said finally.“Oh, wow! You’ve got to join us!” Matt said. “I have some drums over here.”

I looked at their shiny faces. “Clearly. I would love to play!” I replied. “One, two, three, four!” Matt counted and began singing, and I knew I was finally home.

根据短文内容,选择最佳答案。

1.When the writer first went to a new school, she ______.

A. joined a music club B. had no close friends

C. could play the guitar D. developed a new hobby

2.The writer met ________ one day when he felt lonely in a new school.

A. a guitar player B. a piano player C. a CD player D. a violin player

3.The writer felt ______when Matt asked if she played drums?

A. surprised. B. scared. C. worried. D. excited.

4.The writer has been playing drums for________.

A. a few days B. a few months C. a few years D. a few hours

5.The writer said she was finally home because ______.

A. she learned to play the drums B. she decided to leave the town

C. she loved her home very much D. she made some friends finally

1.B 2.A 3.A 4.C 5.D 【解析】本文叙述了由于父母搬到了一个城镇,作者不得不换了一个新的学校,在新学校里,他交不到亲密的朋友,因为他和其他的同学没有共同的爱好,有一次,在作者感到孤独的时候,他意外的发现了一个乐队,因为他会敲鼓,所以他加入了这个乐队,同时也找到了真正的朋友。 1.细节理解题。根据I had to go to a new schoo...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网