题目内容
【题目】
T-shirt (men's) Short-sleeved shirt. Washable. Made of cotton. Sizes: S (35/37) M (38/40) . L (41/43) , XL (44/46) Order number: England T-shirt KQ8149 dark blue Scotland T-shirt KQ 8151 dark green Wales T-shirt KQ8279 dark red $10 |
Three-quarter length jacket (women's) Made of fashionable leather (皮革) Fully lined. Length 34 ins. Do not hand clean. Sizes: 10, 12, 14, 16, 18 Order number: CQ 8200 dark blue CQ 8201 dark brown $100 (buy three get one free) INSURE YOUR LEATHER JACKET against being stolen and accidental damage For details see Page 1143. |
Swimsuit (women's) Soft and comfortable. Made of: 80% silk 20% nylon. Sizes:10, 12, 14, 16 Order number: GQ 9292 dark brown GQ9963 dark blue $15 |
【1】What you have just read is a/an ______________.
A.ad for clothesB.movie reviewC.news reportD.food order
【2】From the passage above, we can know that ____________.
A.the swimsuit is made of silk and cotton
B.there are five sizes available for the T-shirts
C.the order number of the dark blue jacket is CQ 8200
D.both the T-shirt and the jacket can be washed by hand
【3】How much do you need to pay if you get four jackets?
A.$200.B.$300.C.$400.D.$ 500.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】B
【解析】
文章大意:本文是出售衣服的广告,每一则广告里都介绍了一种服装的具体信息,包括颜色、价格、尺码、注意事项等。
【1】
推理判断题。根据文章内容可知,本文是出售衣服的广告,每一则广告里面都介绍了一种服装的具体信息。所以我们读到的是一则关于服装甩卖的广告,故答案选A.
【2】
细节理解题。根据Swimsuit (women's) 中的信息Made of: 80% silk,20% nylon. 可知泳衣是由丝绸和尼龙而制成的,所以A选项错误。根据T-shirt (men's)中的信息,Sizes: S (35/37) M (38/40) . L (41/43) , XL (44/46) ,可知T恤有四种尺码可供选择,所以B选项错误。根据Three-quarter length jacket (women's)中信息Order number:CQ 8200 dark blue,可知深蓝色夹克的订单号是CQ 8200,所以C选项正确。根据Three-quarter length jacket (women's)中的信息Do not hand clean.不要洗手,可知D选项错误。故答案选C。
【3】
推理判断题。根据Three-quarter length jacket (women's)中的信息$100 (buy three get one free) ,可知夹克是一件$100,但是买三件就可以送一件,因此如果你买4件夹克,你需要付$300就可以了,故答案选B。
【题目】Top Global Cities
What makes a city great? To answer this question, the creators of The Global Cities Index(全球城市指数) look at the following areas:
The Global Cities Index | Business |
People | |
Media (information) | |
Entertainment (museums, sports, music...) | |
Politics(政治) |
The 2018 Global Cities Index
The Global Cities Index is a list of the world’s most powerful and important cities. Here are the top 10 cities on the 2018 index. Some top cities are strong in five areas.
2018 rank City Scoring breakdown
1. New York ![]()
2. London ![]()
3. Paris ![]()
4. Tokyo ![]()
5. Hong Kong ![]()
6. Los Angeles ![]()
7. Singapore ![]()
8. Chicago ![]()
9. Beijing ![]()
10. Brussels ![]()
![]()
Future Leaders
Which cities will become more powerful in the future? Creators of the Global Cities Index predict the most growth in the following places:
Asia: Beijing and Shanghai are both business centers and will continue to grow. In a few years, they will be as powerful as New York. Some Indian cities have a lot of business potential(潜力), too.
South America: Some cities in Brazil and Colombia will become more powerful. In these cities, life for many people is improving.
The Middle East: Istanbul in Turkey, Cairo in Egypt, etc. will hold more power in international politics and business—especially in helping East and West work together.
In 10 years, the top cities on the index may be different, but one thing is certain: tomorrow’s global cities will be more powerful than ever.
【1】Which is the most powerful city in 2018 from the Global Cities Index?
A.Beijing.B.New York.C.London.D.Paris.
【2】According to the reading, which part of the world will grow most in the area of politics?
A.Asia.B.South America.C.The Middle East.D.Europe.
【3】The writer most probably agrees that ________.
A.a top global city need to be strong in several areas
B.Brazil will be the world’s fastest-growing country in 10 years
C.tomorrow’s global cities will probably be less powerful than today’s
D.the Global Cities Index will probably list the same top cities 10 years from now