题目内容

【题目】Rubbish sorting (分类) probably doesn't sound like much fun. But there is a new mobile game that may change your opinion about it, and you might even learn something while you play it-Meet Sortee.

Meet Sortee is a puzzle game developed by Flow Studio, a UK company. It makes you think deeply about everyday objects and their meanings.

The rule of the game is quite simple. Two bins are placed on either side of the screen. Each of the bins has a label (标签) next to it and the label explains what it is for. When an object, such as a car or an apple, appears on the screen, you need to decide which bin it should be sorted into and then send it there by moving your finger.

The game seems easy enough at first. But as you move on to more levels, it gets harder. The number of bins increases to three or four and the time given gets shorter. You need to think and move faster. That can be really difficult.

There are 400 0bjects in total and more than 100 bins in the game. The more objects you correctly sort, the more game coins you can get It's a bit like working in a rubbish recycling center, but it has no bad smell.

You can download the free game from Apple's app store (苹果软件下载中心), but it only lets you play the first few levels. If you want to open the next 40 levels, you need to pay 6 yuan for the full game.

【1】The passage is probably taken from __ __.

A. a postcard B. a newspaper C. a comic book D. a novel

【1】Which of the following can we infer (推断) from the passage?

A. You can play the full game for free.

B. You can play the full game easily.

C. There are only 2 bins in each level.

D. There are over 40 levels in the game.

【1】 What's the best title of the passage?

A. A mobile game. B. Rubbish sorting.

C. Apple's app store. D. A recycling center.

【答案】

【1】B

【2】D

【3】A

【解析】

试题分析:本文介绍了一个新的手机游戏

【1】B细节理解题。A. a postcard明信片;B. a newspaper 报纸; C. a comic book 电子书; D. a novel小说。根据文中所述内容可知A C D三个选项不符合,故选B。

【2】A细节理解题。根据If you want to open the next 40 levels, you need to pay 6 yuan for the full game.

故选B。

【3】A细节理解题。根据But there is a new mobile game that may change your opinion about it, and you might even learn something while you play it-Meet Sortee.故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文回答问题,不超过4个词。

China has two Disneylands(迪斯尼). The first is in Hong Kong. The new one is in Shanghai. If you like adventure(冒险), shows and cartoons, you'll have a lot of fun there.

At the Magic Kingdom, people can visit a beautiful castle(城堡). Children like taking pictures with Mickey Mouse.

At the Hollywood Studios Park, people’s favorite ride is "Tower of Terror". The elevator(电梯) will take them to the top of the building. Suddenly(突然), it drops! People cry out loud.

People love to visit the EPCOT Park best. There are lots of pavilions(展览馆). There are models of many countries in the pavilions. In a few hours, people can visit China, France, Italy, Mexico and more.

They usually have a good time there. Would you like to come together?

1Where is the new Disneyland in China?

__________________________________________________________________________________

2Where can people visit a beautiful castle?

__________________________________________________________________________________

3Who do the children like taking pictures with?

__________________________________________________________________________________

4What do people do when the elevator takes them to the top of the building and then it drops?

__________________________________________________________________________________

5What’s in the pavilions(展览馆) in EPCOT Park?

________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网