题目内容

【题目】你将听到一段短文,请根据听到的短文内容完成表格中的有关信息。听两遍。

Tony's Day

At eight

He .

At

He goes to school.

After school

He sometimes plays basketball for .

In the evening

He watches TV or .

At ten thirty

He and goes to bed.

【答案】gets up;eight thirty (8:30);half an hour;play computer games;brush (his) teeth
【解析】【听力原文】 Hi, I'm Tony. I don't like to get up early. In the morning, I get up at eight. Then I go to school at eight thirty. I don't have much time for breakfast, so I usually eat very quickly. For lunch, I usually eat hamburgers. After school, I sometimes play basketball for half an hour. When I get home, I always do my homework first. In the evening, I either watch TV or play computer games. At ten thirty, I brush my teeth and then go to bed.

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读阅读下面短文,根据短文内容完成表格,每空一词。 (本大题共5)

Many people believe that life has smiled to Yang Mi: at the age of 4, she got her first TV play role; at 16, she became a model for a fashion magazine; at 18, she went to her dream college —— Beijing Film Academy. Last year, the 24-year-old actress played the bad girl Luo Qingchuan in the time-travelling TV play, Palace. The play became a big success and made Yang very famous.

Could she be any luckier? Yang doesn’t think luck had anything to do with her success. Every chance is gained ( 获得)from the efforts (努力) I’ve made. said Yang. People now think she’s very hard-working. She still remembers the time when people gave her the cold eyes. Some people treated her with little respect. They didn’t want to help her in her time of need. I have to thank them because they gave me the drive to prove myself she said. That’s why she ’s glad to help others when they are in need. This year, Yang became the ambassador(大使) for the Climate Group. She calls on people to join the Million-Miracle project and plant trees on China’s dry land. Together we’ll fight the bad weather!

Age

Achievements(成就)

At the age of 4

She got her first TV play role.

At the age of /span>16

She 【1】 as a model for a fashion magazine.

At the age of 18

She went to a 2 —— Beijing Film Academy.

At the age of 24

She became 3 because of the TV play Palace.

At the age of 4

She became the ambassador for the Climate Group.

The 5 of Yang Mi’s success is her efforts instead of good luck.

【题目】根据材料内容,选择正确答案。
(E)
One day in April, a special activity called "Food Street" was held on the playground at Railway N0. 1 Middle School in Xi'an. This activity was part of the English Art Festival in the school. The students in each class were divided into several groups. And each group sold different kinds of food. The students did the shopping and the cooking all by themselves. The students cooked delicious food such as fried chickens, potato chips and vegetables. They all worked hard and sold the food at low prices. The customers, who were the junior students, teachers and parents, all praised them for the nice food.
"It's really hard work," said one of the students who took part in the activity. "We must make a plan before the cooking. We must know how much we should spend on the things we need. Also, we must learn how to serve customers well."
"This activity is to give a chance to the students to develop their practical abilities," said one teacher. "What's more, the students will not only learn how to make money by their own hands, but also know the meaning of life."
(1)"Food Street" was .
A.a street for students to sell food alone
B.a kind of food sold by the students
C.part of the activity about English
D.a competition for food prizes among the students
(2)It seemed that .
A.the food made by the students was not well received
B.the prices of the food were too high
C.the teachers and parents spoke highly of the students
D.the students didn't enjoy the activity
(3)Which of the following can the students NOT learn in the activity?
A.How to grow vegetables.
B.How to work well.
C.How to make money.
D.What life means.
(4)Before the cooking, the students .
A.had to be customers
B.must make a plan
C.asked their parents to do the shopping
D.had to serve the customers well
(5)From what one student said, it showed that .
A.the activity was not easy
B.the students like the activity better than their class lessons
C.the whole cooking was too much work
D.they don't like to make Chinese food

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网