题目内容

--Hello? Can I speak to Mr Wang, please?

--________

A. Who are you?

B. I'm Mr. Wang.

C. Speaking.

D. Are you Mr Zhang

C 【解析】句意:喂?请找王先生接电话好吗? 请讲(我就是)。由Can I speak to Mr Wang, please?可知双方正在打电话,故其答语应为This is Mr. Wang speaking,其中的This is Mr. Wang可省略。根据英语打电话的习惯,选C。
练习册系列答案
相关题目

Oxford University is the oldest university in the English-speaking world and it's one of the top universities in the world. There is no clear date when the university started, but teaching began at Oxford in some forms in 1096 and developed quickly from 1167.

There are 39 independent (独立的) colleges at Oxford, attracting students and learned men from across the world. There are over 100 libraries for the students and learned men to use. At Oxford, they also provide a number of money for the best students. Of course, ifyou want to study here, first you have to reach a certain level of English language.

College life at Oxford is very exciting but busy. The groups of colleges provide a friendly and welcoming home for students. At the same time, they are strict with students about their studies. Many Chinese students are studying here. The number of Chinese students at the university has grown quickly over the past ten years.

1.How many libraries are there at Oxford?

A. Only 100. B. Just 100. C. More than 100. D. Less than 100.

2.What do you have to do first if you want to study at Oxford?

A. To be independent. B. To reach a certain level of English.

C. To study English hard. D. To be the best students.

3.The college life at Oxford is full of and has

A. excitement; much school work to do B. excitement; no school work to do

C. attraction; no school work to do D. attraction; a little school work to do

4.Which of the following is true according to the passage?

A. The colleges aren't strict in studies.

B. Thousands of students come here to study only because of 39 dependent colleges.

C. The University of Oxford is an important one in the world.

D. The University of Oxford provides a number of money for most students.

5.What's the best title for the passage?

A. College Life B. Famous Learners at Oxford

C. Chinese Students at Oxford D. The University of Oxford

1.C 2.B 3.A 4.C 5.D 【解析】短文大意:本文介绍了牛津大学的历史、现状和大学生活。 1.根据第二段第二句There are over 100 libraries for the students and learned men to use.可知,有100多个图书馆。故选:C。 2.根据第二段最后一句if you want to stud...

There is a king in the palace. Every year, he fixes his palace to make it look better than before. One day, the king says, “This year, I must make the palace more perfect(更加完美的). Everyone in my country will praise it.” After a month, the king asks many people to come to the palace and talk about their ideas.

“This is a perfect palace,” say many people. But only a tall man doesn’t say anything. The king wants to know why this man keeps quiet. So he asks, “Is not my palace perfect?”

The man answers, “My dear king, your palace is very beautiful. But it isn’t perfect. A palace is perfect because the people inside are perfect. You spend too much time making the palace perfect. Why not spend some time making yourself a perfect king?”

The king thinks a lot about it. He thanks the man for his words. After that, he never tries to (尽力)make the palace perfect again.

1.What does the king like to do every year?

A. Sleep in the palace. B. Give love to his people.

C. Wear beautiful clothes. D. Fix his palace to make it perfect.

2.The underlined(下划线的)word “praise”means _______ in Chinese.

A. 评论 B. 梦想 C. 赞扬 D. 抚摸

3.What does the tall man think of the palace?

A. Beautiful. B. Perfect. C. Small. D. Big.

4.What does the tall man want the king to do?

A. Make the palace more perfect. B. Make himself(他自己) more perfect.

C. Thank more about the people. D. Spend less money on the palace.

5.What’s the best title about the passage?

A. A Lazy King B. How to Have a Perfect Palace

C. A Quiet Man D. How to Be Perfect

1.D 2.C 3.A 4.B 5.D 【解析】文章大意:这个故事讲的是有一个国王,他每年都修理他的宫殿,使它看上去更美。当许多人都称赞他的宫殿的时候,有一个人告诉他,花那么多钱让宫殿完美,不如花时间使他本人完美。国王很感谢那个人说的话,从此致力于改变他自己,再也不想让宫殿变得完美了。 1.细节理解题。根据Every year, he fixes his pal...

Willa Cather once said, "When people ask me whether writing has been a hard or easy road, I always answer with the famous saying: The end is nothing;the road is all. That is what I mean when I say writing has been a pleasure. I have never used the computer with the thought that one more task had to be done."

Like most writers, Willa Cather did not write books for the money that they brought her, but rather for the pleasure that came in their writing. Her works were, like her, simple and full of the vigor of her days in Nebraska, where she grew from child to young womanhood and where she developed a deep love for the treeless land of the great plain with its wild flowers, wheat fields and rivers.

"It's a rather strange thing about the flat country," she wrote later. "It takes hold of you or it leaves you perfectly cold. A great many people find it very dull; they like a church tower, an old factory, a waterfall, the country all made to look like a German Christmas card...But when I come to the open plain, something happens. I'm home. I breathe differently."

1.Willa Cather wrote because she found writing _____.

A. simple and lively

B. opened up a road to success

C. neither too hard nor too easy

D. interesting and enjoyable

2.What was the place like where Cather grew up?

A. It was cold, plain and without a church.

B. It was vast, open and flat.

C. It was like a German Christmas card.

D. It was a colorful world of wild flowers.

3.When she said "It takes hold of you or it leaves you perfectly cold.", Willa Cather  meant that _____.

A. you either love the place or hate it

B. you decide either to stay or to leave

C. some find the place warm; others find it cold

D. some find the place peaceful; others find it wild

4.What happens when Cather comes to the open plain?

A. She breathes differently from others.

B. She wants to make the place her home.

C. She feels completely comfortable.

D. She finds the place similar to her home.

1.D 2.B 3.A 4.C 【解析】作家薇拉•凯瑟以自幼所熟悉的西部生活为题材,创作出很多富有地方特色的作品。薇拉•凯瑟认为,写作本身很重要,它能带给人快乐,她不以写作作为赚钱的手段,而是喜欢写作带来的乐趣。 1.细节理解题。根据第二段中的句子“Like most writers, Willa Cather did not write books for the ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网