题目内容
【题目】
Mr. and Mrs. White had two sons and three daughters. One Sunday, Mrs. White said to her husband, "The children don't have any lessons today, and you are free too. There's a new funfair (游乐场) in the park. Let's all go there to play." Her husband said, "I want to finish some work today." "Oh, forget it. Go there and make our children happy. That's the most important work." Mrs. White said. So Mr. and Mrs. White took their children to the funfair. Mr. White was forty-five years old, but he enjoyed the funfair more than his children. He hurried from one thing to another, and ate lots of sweets. One of the children said to her mother, "Dad is just like a small child, isn't he, Mom?" Mrs. White didn't want to follow her husband around any more at that time and answered, "He is even worse than a small child, Mary, because he might spend more money than a small child." |
【1】There were ______ children in the White family.
A. two B. three C. four D. five
【2】One Sunday, Mr. and Mrs. White wanted to go to ______ with their children.
A. school B. work C. a funfair D. a shop
【3】Mrs. White thought the most important work that day was to _______.
A. make their children happy
B. let Mr. White finish his work
C. spend more money playing
D. make Mr. White follow her
【4】From the story we know Mrs. White ______ when Mary asked her the question.
A. was still excited to play
B. was a little angry with Mr. White
C. looked for Mr. White everywhere
D. ate a lot of sweets
【5】Of all the family members, ______ enjoyed playing there most that Sunday.
A. Mr. White B. Mrs. White
C. Mary D. the boys
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【4】B
【5】A
【解析】
试题分析:短文大意:本文介绍了一个星期日怀特夫妇带着孩子去游乐场游玩的经历。
【1】D细节理解题,根据文中语句“Mr and Mrs White had two sons and three daughters.”可知怀特有5个儿女,所以选D。
【2】C细节理解题,根据文中 “One Sunday Mrs White said to her husband, “The children don’t have any lessons today, and you’re free too. There’s a new funfair(游乐场) in the park. Let’s all go there to play.””可知怀特夫妇想带着儿女们到游乐场游玩,所以选C。
【3】A细节理解题,根据文中Go there and make our children happy. That's the most important work.可知怀特夫人认为最重要的工作是让我们的孩子快乐,所以选A。
【4】B细节理解题,根据文中 “Mrs White didn’t want to follow his husband around any more at that time and answered, “He is even worse than a small child, Mary, because he might spend more money than a small child.””可知怀特夫人有点生丈夫的气了,所以选B。
【5】A理解归纳题,根据文中Mr. White was forty-five years old, but he enjoyed the funfair more than his children. He hurried from one thing to another, and ate lots of sweets.可知怀特先生如此高兴,一直玩了这个玩那个。全家人中怀特先生是最开心的,所以选A。
【题目】
【1】 Lisa is good at playing the piano. She takes piano classes every Saturday. She wants to be a piano player when she grows up. 【2】Peter is in the acting club. He likes acting a lot. He wants to be a big star when he grows up. 【3】 Julia can draw very well. She wants to be an artist. Will her dream come true? 【4】 Lily likes children and she can get along well with them She wants to be a teacher in the future. 【5】Tina wants to be a nurse. She can take care of others well. Now she is studying hard to make their dream come true. | A. Holy City School Holy City School teaches math well. If you are interested in math, we welcome you to our school. You can learn a lot in our school. B. Rosary School Walking in the Rosary School, you can see many pictures on the wall. All these pictures are drawn by the students in the school. C. Oakland School If you want to be a nurse, Oakland School is a good choice(选择). It’s very for its nursing lessons. D. Lyon School There are many kinds of lessons in Lyon School. And the teaching lessons are the best. The lessons are very helpful to make you a good teacher. E. Music & Dance From the name you can know it is a good school for students to learn music and dance. It will be fun to study here. F. Philadelphia School There are many popular piano players in Philadelphia School. They teach in the school. If you want to meet them, you can come and study here. G. Julia Show School Julia Show School teaches students to act. Most students here may be stars in the future. It’s not only interesting but also promising(有前途的)to study here. |