题目内容

Mrs Smith had to ______ her father day and night because he was seriously ill.

A. look atB. look likeC. look after

 

C

【解析】

试题分析: look at 看,look like像,look after照看,照顾。have to必须,不得不。句意:史密斯夫人必须日夜照顾她的父亲,因为他病的很严重。故选C。

考点:考查动词短语的用法

 

练习册系列答案
相关题目

Having Fun “Growing” and “Stealing”

Recently, an Internet game has become a new fashion among young office workers and students. People can “farm” on a piece of  “land” and “grow”, “sell” or even “steal” “vegetables”, “flowers” and “fruits” on the internet.

They can earn some e-money and buy more “seeds”, “pets” and even “houses”.

Joyce interviewed some young people. Here are their opinions.

Harold:I don't quite understand why they are so mad about the childish game, maybe they are just not confident enough to face the real world.

Allan:I enjoy putting some “bugs” (臭虫) in my friends’ gardens and we’ve become closer because of the game. Having fun together is the most exciting thing about it.

Laura:You know, people in the city wish for the life in the countryside. It relaxes my work pressure; besides, it gives me the exciting experience of being a “thief”.

Ivy: Well. It’s just a waste of time. Teenagers playing the game spend so many hours on it that they can not concentrate on their study.

1.According to the passage, people can’t ______ things in this game.

A.growB. borrowC. steal   

2.Among the people Joyce interviewed, ______ likes the game while ______ dislikes the game.

A. Laura, Allan     B. Allan,Harold  C. Ivy, Harold 

3.From Laura’s words, we can infer (推理) that she’s most probably ______.

A. a student    B. an office worker  C. a thief

4.You can find the passage ______.

A. in a science magazine B.in an advertisement C.in a newspaper       

5.Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A. People in the city want to enjoy the country life.

B. People can earn some money and buy more seeds.

C. People are confident enough to face the real world.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网