题目内容

   Betty loved only one thing in life,chocolates. She enjoyed every kind,like chocolate cake,chocolate ice cream and so on. ^

   On Betty's birthday,her best friend,Lisa,wanted to prepare (准备) her dinner at a restaurant.

   “Well,today is my birthday and I can order anything,right?” Betty asked Lisa.

   “I guess so ,” said Lisa ,“But you shouldn’t eat too much. ”

   At the restaurant,Betty ate a lot of chocolates and a large box of chocolate ice cream. When the dinner ended,she didn't look well.

   “You surely ate a lot!” Lisa said to her.

   “I know,but now I need something else. ” Betty said.

   “What? More chocolate?” Lisa asked.

   “No,a doctor. ” Betty said ,“I'm not feeling well. ”

根据短文内容,选择正确答案。

() 1. Betty's favorite food is .

   A. cake   B. ice cream

   C. bread   D. chocolates

() 2. Betty wanted to see after dinner.

   A. her mother   B. her best friend

   C. a doctor   D. a restaurant

() 3. How was Betty after dinner?

   A. She was fine. B. She was not well.

   C. She was happy. D. We don't know.

() 4. From the passage (短文) ,we can know .

   A. Lisa is not Betty's best friend

   B. on Betty^ birthday,Lisa bought Betty a cake

   C. Betty ate too much chocolate on her birthday

   D. Betty needed something,else to eat

1. D 2. C 3. B 4. C

阅读提示:本文是一则笑话,介绍了爱吃巧克力的Betty,这次她吃了巧克力后发生了什么?

1. D细节理解题。根据短文第一*句Betty loved only one thing in life,chocolates ,可知 Betty's favorite food is chocolates ,故选 D.

2. C细节理解题。根据短文最后一行No,a doctor ... feeling well.可知Betty吃太多了,需要看医生,故选C.

3. B细节理解题。根据短文最后一句I'm not feeling well.可知 Betty吃太多了,身体不舒服,故选B.

4. C推理判断题。根据短文内容可知Betty吃了太多巧克力,吃出 了问题,故选C.

练习册系列答案
相关题目

   What do I want to do when Tm older? Someone wants to be a doctor. Someone wants to be a basketball player because they are good at sport. Someone wants to be a writer and to make the writing. Someone wants to be a teacher because they like teaching children.

   I like playing the piano and I am good at it. So I want to become a piano player.Playing the piano is very interesting. And you can learn something of music. Piano can make you like music. A lot of musicians and singers love playing the piano. 曹

   I played the piano when I was ten years old. Now I'm in grand five. I hope when I'm sixteen years old,I can become grand eight. I’11 be harder and harder to practice.

   Becoming a piano player is a hard job. But I believe I can do it.

根据短文内容,选择最佳答案。

() 1. Why does someone want to be a basketball player?

   A. Because they want to help people.

   B. Because they are good at sport.

   C. Because they like writing.

   D. Because they like teaching children.

() 2. What does the writer want to be when he grows up?

   A. He wants to be a doctor.

   B. He wants to be a writer.

   C. He wants to be a piano player.

   D. He wants to be a teacher.

() 3. Why does the writer want to be a piano player?

   A. Because playing the piano is very interesting.

   B. Because he can learn something of music.

   C. Because piano can make him like music.

   D. All of the above.

() 4. When did he play the piano?

   A. When he was five years old.

   B. When he was seven years old.

   C. When he was ten years old.

   D. When he was twelve years old.

  In America,Thanksgiving Day is an important festival. It comes on the fourth Thursday in November. On this day,people walk or drive cars full of flowers on the streets and eat turkey and pumpkin pies at home. They have different kinds of activities to celebrate it. It's a day to remember the history and to show their thanks.

   People usually come back home on that day. All the family members get together with some friends. Everyone is glad to see each other. At about four o’clock the family and their friends sit down to dinner. They give thanks for the good things they got,and then start to share the turkey. People always have a big dinner.They usually eat turkey and pumpkin pies. After dinner,no one goes away and they all sit around and talk,play word games,or tell jokes (笑话) until it is time to go to sleep. It is always difficult to leave because Thanksgiving Day is one of the few days for family get-together around the year.

根据短文内容,选择正确答案。

() 1. This year November 1st is Friday. When is the Thanksgiving Day in 2013?

   A. November 21st. B. November 24th.

   C. November 28th..   D. November 29th.

() 2. Thanksgiving Day is a day to .

   A. remember the history   B. show people's thanks

   C. have a family get-together   D. A.B and C

() 3. Which of the following is TRUE?

   A. People usually go on a trip on Thanksgiving Day.

   B. Before they start to share the turkey., people give thanks for the good things they got.

   C. After dinner,everyone goes to bed at once.

   D. People don't eat turkey and pumpkin pies on Thanksgiving Day.

() 4. The word “leave” means in Chinese.

   A. 离开   B. 留下

   C. 出走   D. 出发

() 5. The best title (标题) for the passage (短文) is.

   A. Get-together day   B. Thanksgiving Day

   C. An important festival   D. Saying thanks day

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网