题目内容

【题目】阅读短文,选择最佳答案。A
Look! This is a picture of my teacher's family. This is Mr. Smith. He is my English teacher. His wife is a doctor. She is nice. They have a son and a daughter. The boy's name is Sam and the girl's name is Kate. They are students. They are in the same school. They go to school on their bikes. Look! The son is like his mother. The daughter is like her father. Now they are all in China and can speak Chinese. They love China.
(1)Are Sam and Kate's parents both in China?
A.Yes, he is.
B.Yes, they are.
C.No, they aren't.
D.No, he is.
(2)Who is my teacher?
A.Sam
B.Kate
C.Mr. Smith
D.Mrs Smith
(3)Who is nice?
A.The daughter
B.The son
C.The father
D.The mother
(4)Who is like their father?
A.Kate
B.Sam
C.Bill
D.We don't know.
(5)Is Kate a student?
A.No, he isn't.
B.Yes, he is.
C.Yes, she is.
D.No, she isn't.

【答案】
(1)B
(2)C
(3)D
(4)A
(5)C
【解析】本文介绍了“我”老师Mr Smith的一家人,介绍了他和他的妻子以及他的两个孩子。
(1) 细节理解题:根据文中Now they are all in China可知他们现在都在中国,所以答案是B(是的,他们是)。
(2). 细节理解题:根据文中This is Mr. Smith. He is my English teacher可知,Mr Smith是我的老师,所以答案是C。
(3). 细节理解题:根据文中His wife is a doctor. She is nice可以看出作者说Smith夫人很好,也就是妈妈很好。所以答案是D。
(4).细节理解题:根据文中The daughter is like her father.可知女儿像她的父亲,这里的女儿就是Kate,所以答案是A。
(5) 细节理解题:根据文中The boy's name is Sam and the girl's name is Kate. They are students.可知他们两个都是学生,故答案应该为是的,她是,所以答案是C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】One day, a lovely girl found two weak birds while she was walking in the woods. She took them home and put them in a small cage. 【1】 .Every morning they greeted her with a beautiful song. The girl loved them very much and wanted their singing to last forever.

2 .The larger and stronger of the two birds flew out of the cage. The girl watched worriedly as it circled high above her. She was afraid that it would fly away and she would never see it again. So when it flew close, she grasped(抓住)at it wildly. She was very happy that she held it tightly in her hand! 3 .She opened her hand and was surprised to find the bird was dead.

She noticed the other bird jumping up and down in the cage. She could feel that it wanted to be free. It hoped to fly into the clear, blue sky. She lifted it from the cage and flew it into the air.

4 ,she was so glad. She watched the bird circling once, twice, three times.....

5 It sang the sweetest song she had ever heard.

The fastest way to lose love is to hold it tight. The best way to keep love is to let it fly.

A.When the bird was flying happily in the sky.

B.One day the girl left the cage’s door open.

C.She fed them with love and the birds grew strong.

D.To her surprise, the bird flew back closer and sat softly on her shoulder.

E.Her love for the bird killed it.

F.Suddenly, she felt something happened to the bird.

从方框所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,补全短文。其中一项为多余选项。

【题目】完形填空

My son Joey was born with club feet(畸形足). The doctors told us that he would be able to walk, but would never________ very well. By the time he was eight, you wouldn’t know he had a ________when you saw him walk.

In seventh grade he ________to go out for the cross-country(越野赛)team. Every day he worked harder and ran ________ than any of the others. ________the whole team runs, only the top seven runners score for the school. We didn’t tell him he probably would ________be on the team, so he didn’t know.

He went on running four to five miles a day, every day even the day he had a high ________. I was ________ , so I went to see him after school. I found him running alone. I asked him how he ________ .

“Okay,” he said. He had another two miles to go. Yet he looked straight ahead and ________ running. We never told him he ________ run miles with a high fever. So he didn’t ________ .

Two weeks later, the ________of the team runners were called. Joey was Number Six on the list. Joey was on the team! He was in seventh grade the other ________ team members were in eighth grade. We never told him he couldn’t do it. So he didn’t know. He just ________ it!

【1】A. run B. walk C. speak D. work

【2】A. rest B. secret C. change D. problem

【3】A. asked B. decided C. expected D. failed

【4】 A. more B. less C. faster D. later

【5】A. Because B. Since C. Although D. When

【6】A. just B. always C. never D. also

【7】A. fever B. cold C. cough D. stomachache

【8】A. disappointed B. surprised C. interested D. worried

【9】A. succeeded B. studied C. worked D. felt

【10】A. stopped B. kept C. finished D. missed

【11】A. wouldn’t B. couldn’t C. needn’t D. might not

【12】A. know B. understand C. listen D. think

【13】A. attentions B. numbers C. names D. meetings

【14】A. six B. seven C. eight D. nine

【15】A. caught B. went C. got D. did

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网