题目内容
【题目】Late last night, or early this morning, something terrible happened in East Town. Mr Raymond Johnson has lived in East Town and has worked there as a manager for many years. He is forty-two years old, unmarried, and he lives in a big wooden house on Moonlight Road. The people of East Town know Mr Johnson as an unusual man. He does not often leave his house, but his business has made him very rich. Last night, at about midnight, a man who was out walking saw that one of Mr Johnson’s rooms was on fire. He immediately called the fire station, and the firemen arrived soon after. It took them half an hour to put out the fire. The firemen were surprised that Mr Johnson did not come out of the house, and two of them went inside to look for him. But Mr Johnson was not in the house. In the bedroom the two men found an open safe(保险箱), which was empty. There were papers on the floor. Mr Johnson’s bedroom windows on the ground floor of the house were open. The firemen also found a set of keys in the room. The police then found out that the keys belonged to Mr Paul White, who visited Mr Johnson at his home yesterday evening. The police are sure that they know the motive(动机)for the crime and are looking for Mr White. The police are puzzled because nobody knows where Mr Johnson is.
REPORT ON MR RAYMOND JOHNSON’S CASE | |
When | Late last night, or 【1】 this morning |
【2】 | Mr Raymond Johnson’s home on 【3】 Road, East Town |
Who | Victim: Mr Raymond Johnson (a single, 42-year-old manager of great 【4】 ) Suspect: Mr Paul White |
What | At about midnight, one of Mr Johnson’s rooms 【5】 fire. It took the firemen 【6】 minutes to put out the fire. In the bedroom on the ground floor: an 【7】 open safe; papers on the floor; open bedroom windows; Mr Paul White’s 【8】 . The police are trying to 【9】 Mr Paul White. Mr Johnson is 【10】 , which puzzles the police. |
【答案】
【1】early
【2】Where
【3】Moonlight
【4】wealth
【5】caught
【6】thirty/30
【7】empty
【8】keys
【9】find/get
【10】missing/lost/gone
【解析】
试题分析:短文大意:昨天深夜或是今天凌晨,东镇发生了可怕的事情。约翰逊住在东镇月光路一个大木屋里。东镇的人都知道约翰逊先生很富有。昨晚半夜,一个正在散步的人看到约翰逊先生的房间着火了。立即给消防站打电话,消防队员很快赶到。他们花了半小时把火扑灭了。消防队员们很惊讶,约翰逊先生不在家。在卧室里发现了一个开着的空保险箱。地板上有些文件。警方随后发现,钥匙是属于保罗怀特的,他昨天晚上来家里拜访了约翰逊先生。警方开始怀疑怀特先生,并积极寻找约翰逊先生的下落。
【1】early 句意:时间:昨天晚上深夜或是今天早上凌晨。由短文第一句:Late last night, or early this morning可知这里填:early。
【2】Where 根据短文所分的其它几个类别和后面具体的内容,可以推测出这里填:where(地点)。
【3】Moonlight 句意:地点:东镇,月光路约翰逊雷蒙德先生家里。由短文中的:he lives in a big wooden house on Moonlight Road他住在月光路一个大的木屋里。可知这里填:Moonlight.
【4】wealth 句意:受害者,约翰逊雷蒙德先生,单身,有着很多财富的42岁的经理。介词of后跟名词作宾语,由文中的:but his business has made him very rich.但是他的生意使得他很富用。可以推测出这里填富有的名词:wealth.
【5】caught 句意:大约在午夜,约翰逊雷蒙德先生的一个房间着火了。根据文中的:Last night, at about midnight, a man who was out walking saw that one of Mr Johnson’s rooms was on fire. 昨天晚上,大约午夜时,在外面散步的一个人看到约翰逊雷蒙德先生的一个房间着火了。着火:catch fire.故填:caught.
【6】thirty/30 句意:扑灭火花了消防员三十分钟。由文中的:It took them half an hour to put out the fire. 扑灭火花了他们半小时。half an hour=thirty minutes.故填:thirty/30.
【7】empty 句意:在卧室的地板上,一个开着的空保险箱,地面上有文件;卧室窗户开着,保罗怀特的钥匙。由文中的: In the bedroom the two men found an open safe(保险箱), which was empty.可知这里填empty。
【8】keys句意:在卧室的地板上,一个开着的空保险箱,地面上有文件;卧室窗户开着,保罗怀特的钥匙。根据文中的:The police then found out that the keys belonged to Mr Paul White.警察然后发现钥匙属于保罗怀特先生。可知这里填keys。
【9】find/get句意:警察正努力找到保罗怀特先生。由短文中的: The police are sure that they know the motive(动机)for the crime and are looking for Mr White.警察确信他们知道了犯罪动机并在找寻怀特先生。可以分析出警察正在努力地找到怀特先生。故填:find/get。
【10】missing/lost/gone句意:约翰逊不见了,令警察困惑。根据短文最后一句:The police are puzzled because nobody knows where Mr Johnson is. 因为没有知道约翰逊先生在哪儿,警察感到困惑。可以推测出约翰逊先生失踪了,不见了。故填:missing/lost/gone。
【题目】
Welcome to Math School of Countryside Hello. I’m Andrew Kelly, Center Director of Math School of Countryside. We are ready to help kids in grades3-12 understand math better by teaching them how to learn. When they know how to learn math, kids make progress easily. Out school has already let 5000+ students in the US and Canada learn math successfully for over ten years. How to teach your child math. Our math teachers will offer your child lessons on how to understand math. We use a special way to tell exactly what each child knows an d what they need to learn. Next, we make a learning plan for each kid. It doesn’t stop there -- our encouraging teachers continually check progress along the way to make sure your kids truly understand what we’ve taught. The result are clear – your kids will see their scores in math exams continue to rise. How to help your child homework Our teachers will also provide homework support. We help kids understand the homework so they feel better prepared to finish the work at home – explaining the instructions of each exercise and changing homework frustration into a welcome challenge. |
【1】 Who might be most probably interested in it.
A. Jane, a mother of an eleven - year- old boy.
B. Michael, a college student of math.
C. Rena, a math teacher from a secondary school.
D. Susan, a mother of a Three-year-old girl.
【2】What’s special about this school?
A. It takes 5000/span> students each time.
B. It can help kids in any grade.
C. It is the oldest of its kind in the US.
D. It teaches kids how to learn math.
【3】 In how many steps will the teachers teach kids math?
A. Two. B. Three. C. Four D. Five.
【4】How will the teachers help with kid’s homework?
A. By showing them how to finish it.
B. By watching them do it at home .
C. By getting them better prepared for it.
D. By giving the correct answers to them.
【5】What is this piece of writing ?
A.A postcard. B.A poem.
C. A diary. D. An advertisement.
【题目】Some birthday customs are quite similar in many parts of the world---- birthday candles(蜡烛), birthday games,and birthday cakes. Here are some children talking about their customs.
Linda---I am fourteen. I come from Aruba. In our country, Children take something special to school for their classmates and all teachers. Each teacher gives the birthday child a small gift like a pencil, an eraser or a postcard. The birthday child is also allowed to wear special clothes instead of the school uniform.
Lucy---I am one year older than Linda. Denmark is my country. A flag is put outside a window to show that someone who lives in that house is having a birthday. Presents are placed around the child's bed while they are sleeping so they will see them at once when they wake up.
Tom---I am as old as Linda. I am from Brazil. The birthday child receives a pull on the earlobe(耳垂) for each year in my country. The birthday person also gives the first piece of cake to his/her mom or dad.
Names | Countries | Ages | Special customs |
Linda | Aruba | Fourteen | Children take something special to teachers and classmates. Each teacher gives 【1】 a small gift. |
Lucy | Denmark | 【2】 | If you see 【3】 outside a window, you may know someone in that house is having a birthday |
Tom | 【4】 | Fourteen | 【5】 of the birthday cake is given to Mom or Dad. |