题目内容

【题目】 Before you learned how to walk or talk, you learned how to snack. It started as a handful of Cheerios (面包圈) on your high chair tray (高脚椅), then some Goldfish Cookies after school. In fact, many teens snack as often as four times a day.

The top snack picks for teens are factory made desserts, salty snacks, candies, and fruit drinks. While unprocessed food like strawberries or cheese can give you what your body needs. Those aren’t the foods that are the easiest to get your hands on. Have you looked at the vending machine (投币式自动售货机) or local convenience store recently? They’re not exactly filled with oranges or hard boiled eggs.

One reason: There’s less money to be made on real food, so companies have invented “snack food”, which are cheaper to make and take years to go bad.

Still, you buy them anyway. It’s hard not to, thanks to billions of dollars spent on snack-food marketing. You can see ads for these between-meal snacks everywhere— whether they’re TV ads or ads on a phone app. “Everywhere you go, you see ads to snack on the wrong kinds of foods.” says Margo Wootan. “The reason is simpler: The more you eat. the more money food companies make.”

EATING WRONG FOOD

You love chips and cookies. But they’re full of man-made materials and lack of nutrients (营养素) you need like iron.

Do it right: Junky snacks are OK sometimes, but always include fruit or vegetables with every meal or snacks.

REDUCING PROTEIN

Your store’s snack shelf is filled with things that are heavy on fat hut light on protein (蛋白质), a nutrient that’s especially filling. So you end up eating more, but still feeling unsatisfied.

Do it right: Stay satisfied between meals by adding a healthy protein to your snacks, like a hard-boiled egg or cheese.

1The first paragraph implies (暗示) that ________.

A.eating snacks is becoming our habit

B.snacks are the favourite food of babies

C.a teen usually eats four kinds of snacks at a time

2Which is NO!’ included in the top snack picks for teens?

A.Salty snacks.B.Cheese.C.Fruit drinks.

3Why isn’t there real food in vending machines?

A.Because it won’t bring more money for companies.

B.Because it isn’t what your body really needs.

C.Because it can’t be easily kept fresh.

4From the passage, we can know that ________.

A.Margo Wootan supports the ads on snacks

B.Margo Wootan doesn’t mind the ads on snacks

C.Margo Wootan is against the ads on snacks

5What might be the most suitable title for the passage?

A.Are you snacking to death?

B.Are you losing yourself in eating snacks?

C.Are you interested in keeping fit?

【答案】

1A

2B

3A

4C

5B

【解析】

短文大意:本文关注的是健康饮食,介绍了青少年最喜欢的零食和对正确吃零食的建议

1

题意:第一段暗示吃零食正在成为我们的习惯。考查段意理解。根据“In fact, many teens snack as often as four times a day事实上,许多青少年一天吃四次零食”,可知吃零食正在成为我们的习惯,eating snacks is becoming our habit符合题意,故选A

2

题意:哪一种不是青少年最喜欢的零食?考查细节判断。根据“The top snack picks for teens are factory made desserts, salty snacks, candies, and fruit drinks青少年最喜欢的零食是工厂制作的甜点、咸味点心、糖果和水果饮料”,可知不包括cheese(奶酪),故选B

3

题意:为什么自动售货机里没有真正的食物?考查细节理解。根据“One reason: There’s less money to be made on real food, so companies have invented ‘snack food’, which are cheaper to make and take years to go bad原因之一是:在真正的食品上赚的钱少了,所以公司发明了‘零食’”,可知Because it won’t bring more money for companies(因为它不会给公司带来更多的钱)符合题意,故选A

4

题意:从文章中我们可以得知,Margo Wootan反对零食广告。考查细节理解。根据“Do it right: Stay satisfied between meals by adding a healthy protein to your snacks, like a hard-boiled egg or cheese. 无论您走到哪里,都可以看到有问题食物的零食广告”,可知Margo Wootan反对零食广告,Margo Wootan is against the ads on snacks符合文意,故选C

5

题意:这篇文章最合适的标题是什么?考查标题归纳。根据短文内容,介绍了青少年最喜欢的零食和对正确吃零食的建议,可知Are you losing yourself in eating snacks(你是不是沉迷于吃零食)符合题意,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

Mr. Smith is a creative teacher who is using a special way to help his students to learn a new lesson.

Mr. Smith said, “For part of our lesson today, some of you are going to v1 the Lakeside Park to study trees in natural environment. You will look c2 and think about the conditions trees need to grow. ”

Mr. Smith and some of their students walk to the woodland. There are many beautiful trees there. The students are required to m3the trees with the names of three trees by Mr. Smith. The students are happy t4 do the work and find the three trees quickly.

Then Mr. Smith gives the students three bowls with three labels(标签). The students begin to search under each tree and find things to fill the labelled bowls. They put the things into a bowl labelled red birch(红桦树). Then they find the o5 two trees, a Tibetan cherry(藏樱桃), and a paperbark maple(血皮槭树). Once the students have f6 their work, they relax, draw and make notes.

When the students r7 to school, Mr. Smith gives them special glasses to look through. Two of the students put the small seeds(种子) between two pieces of glass. They examine them carefully. Two more students pour water into a container(容器) to cover some leaves and dead flowers. They put on special gloves to stir(搅拌) the liquid(液体) as the container heats up on a hotplate(加热板). Two other students are drawing and t8 notes.

After the experiment, Mr. Smith asks the group to the front of the classroom. They tell the class about the things they saw and the r9 of their experiments. Mr. Smith is very p10 with them and thanks the group. At the end of the class, he tells his students that he hopes to see the results of their experiments growing in the school garden.

【题目】 More and more people like bicycling and it is no surprise. It is fun, healthy and good for the environment. Maybe that’s why there are 1.4 billion bicycles and only 400 million cars on roads worldwide today. Bikes can take you almost anywhere, and there is no oil cost!

Get on a bicycle and ride around your community. You may discover something new all around you. Stopping and getting off a bike is easier than stopping and getting out of your car. You can ride bikes to work and benefit (受益) from the enjoyable exercise without polluting the environment. You don’t even have to ride all the way.

Folding (折叠) bikes work well for people who ride the train. Just fold the bike and take it with you. You can do the same on an airplane. A folding bike can be packed in a suitcase. You can also take a common bike with you when you fly. But be sure to look for information by getting on airline websites. Not all airlines are bicycle-friendly to travellers.

Health Benefits of Bicycling:

* It helps to prevent heart diseases.

* Bicycling helps to control your weight.

*A 15-minute bike ride to and from work three times a week burns off five kilos of fat in a year.

*Bicycling can improve your mood (心情).Exercise like bicycling has been shown to make people feel better, more relaxed and self-confident.

*Bicycling is healthier than driving.

1From the passage, we know that bicycling is becoming very _____ .

A.surprisingB.excitingC.expensiveD.popular

2When you are riding your bicycle around your community, you may _______.

A.pollute the environment aroundB.find something you didn’t notice

C.go everywhere and use a little oilD.get off your bike and begin to work

3If you travel with a folding bike, you can fold it and _______ .

A.get out of the carB.take it onto a train

C.put it in your purseD.go on airline websites

4One of the benefits from bicycling is that _________ .

A.you can fold the bicycleB.you will be friendly to others

C.you will be more relaxedD.you may get fatter and fatter

5Which is TRUE according to the passage?

A.Bicycling is enjoyable exercise for people.

B.Driving cars is healthier than riding bikes.

C.Riding a bike pollutes your community.

D.Common bikes are welcomed by all airlines.

【题目】 When my son, Justin, was 4, he found a caterpillar(毛毛虫) and put it in a jar. Each day, he ______ it plenty of fresh grass and leaves. In a few weeks, the caterpillar was ______ and ready to sleep. One morning, we discovered the caterpillar wrapped (包裹) in a cocoon().

Justin was ______. He knew a moth (蛾子) or butterfly was about to be born. The cocoon had become clear and we would see ______ inside. A few days later, a beautiful black moth broke free from its cocoon and began to lay eggs on the grass.

The next day, Justin took the jar outside, opened the jar, and the little moth flew out. It circled the yard twice, came back, and ______ on Justin’s arm. Justin picked it up, let it go into the air, and it came back. He tried over and over to set it ______, but each time, it would return to his arm. After a few return flights, the moth finally flew off into the tall grass.

I believe the moth, like a person, was afraid to ______ what it was comfortable with. It wanted to stay with something familiar, and was scared to move on and experience ______ things.

I was ______ that little moth and felt scared to move. But if I hadn’t ______, I wouldn’t have been able to watch my wonderful son experience the cycle of life.

1A.caughtB.fedC.put

2A.fatB.newC.alive

3A.sadB.scaredC.excited

4A.eggsB.wingsC.birds

5A.startedB.landedC.jumped

6A.backB.freeC.off

7A.dropB.stayC.leave

8A.newB.badC.wild

9A.oftenB.neverC.once

10A.wentB.movedC.flew

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网