题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内选择合适的句子补全对话.(有两项多余)

A.I bought it at a higher price.

B.How do you feel about ads?

C.Well,not all ads tell the truth.

D.It’s true that some ads can be useful.

E.I saw this kind of computer in an ad.

F.My computer broke down in the

A:You don’t look very happy,Betty.What happened?

B: 1

A:When did you buy it?

B:Just half a year ago.

A:It must be very cheap,right?

B:No. 2

A:Why did you buy this one?

B: 3 The words in the ad sounded good,so I decided to buy one.

A: 4 Some are misleading.They just lead you to buy the products,but they don’t tell you anything about the quality of them.

B:You are right.We can’t believe them all the time. 5

A:Sure.You should compare more products and choose the best one.

【答案】

1 F

2 A

3 E

4 C

5 G

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述贝蒂用很高的价钱买了一个笔记本电脑,现在坏了,当初她听信广告的话,以后买东西要货比三家。

1根据Betty.What happened?可知,问“贝蒂,发生了什么事情了”,所以贝蒂要说“电脑坏了”,故选F。

2根据It must be very cheap,right?以及No可知,电脑不便宜,所以应该说“我以一个高价买了它”,故选A。

3根据The words in the ad sounded good,so I decided to buy one可知,我在一个广告上看到了它,而且广告上说得很好,所以我决定买一个,故选E。

4根据The words in the ad sounded good,so I decided to buy one以及Some are misleading. They just lead you to buy the products,but they don't tell you anything about the quality of them可知,广告中不是所有的话都讲事实,有的会误导你,他们仅仅要指引你买产品,故选C。

5根据You are right. We can't believe them all the time以及Sure. You should compare more products and choose the best one可知,以后购物一定要小心,故选G。

在做此类题时,首先要阅读选项,再读文章。在读文章时,要注意空前和空后的联系,并以此为依据,选出正确答案。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下文并回答问题。

Where is Love? How can we find Love?

Once a little boy wanted to meet Love. He knew it was a long trip to find where Love lived, so he got his things ready with some pizzas and drinks and started off. When he passed three streets, he saw an old woman sitting in the park and watching some birds. She looked very hungry. The boy gave her a pizza. She took it and smiled at him. The smile was so beautiful that he wanted to see it again, so he gave her a coke. She smiled once again. The boy was very happy.

They sat there all the afternoon, eating and smiling, but they said nothing. When it grew dark, the boy decided to leave. But before he had gone more than a few steps, he turned around, ran back to the old woman and gave her a hug. The woman gave him her biggest smile ever.

When the boy opened the door of his house, his mother was surprised by the look of joy on face and asked what had made him so happy.”I had lunch with Love. She has got the most beautiful smile in the world.” At the same time, the old woman's son was also surprised at his mother’s pleasure and asked why.

“I ate a pizza in the park with Love,” she said, “and he is much younger than I expected.”

If the world is full of love, we can enjoy a better life.

1What was the old woman doing when the little boy saw her?

__________________________________________________________________________

2Why did the little boy give the old woman a coke?

_________________________________________________________________________

3Did the old woman give the little boy the biggest smile after the little boy hugged her? "

_______________________________________________________________________

4Our world is full of love, do you think so? Why or why not?

_________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网