题目内容
- 1.
Jack wants to go to the zoo early next Thursday.The zoo will open at__________.
- A.9:00 a.m.
- B.10:00 a.m.
- C.4:00 p.m.
- D.5:00 p.m.
- A.
- 2.
If visitors cannot see the animals, the animals may be______.
- A.playing
- B.eating
- C.acting
- D.sleeping
- A.
- 3.
Jack is eight years old.He goes to the zoo with his 58-year-old grandfather.How much should they pay for visiting the zoo?
- A.$18.
- B.$22.
- C.$28.
- D.$32.
- A.
- 4.
What should we do in order not to frighten the animals?
- A.We should ride bikes.
- B.We should keep quiet.
- C.We should feed the animals.
- D.We should keep the zoo clean.
- A.
ADCB
试题分析:这篇短文中作者主要讲述了一则城镇动物园的广告,主要介绍了动物园规则、游客提示、入场费以及开放时间等内容。
1.细节理解题。根据开放时间一栏Monday to Friday 9:00 a.m.~4:00p.m.可知,周四的开园时间应该是上午9点;故选A。
2.细节理解题。根据游客提示的内容中Some animals take a midday nap(小睡). If you cannot see them, come back later.可知,动物有午间小睡的习惯,故而游客可能暂时看不到一些动物;故选D。
3.数字计算题。根据广告中的入场费一栏可知,他的爷爷没有超过60岁,所以不享有优惠权,价格为20美元,而杰克是未满12岁的儿童,所以价格为8美元,所以他们需要支付28美元;故选C。
4.推理判断题。根据园中规则的第六条Do not shout or clap your hands. This may frighten the animals.可知,在观看动物时要保持安静,以免吓到动物;故选B。
考点:广告类短文阅读。
试题分析:这篇短文中作者主要讲述了一则城镇动物园的广告,主要介绍了动物园规则、游客提示、入场费以及开放时间等内容。
1.细节理解题。根据开放时间一栏Monday to Friday 9:00 a.m.~4:00p.m.可知,周四的开园时间应该是上午9点;故选A。
2.细节理解题。根据游客提示的内容中Some animals take a midday nap(小睡). If you cannot see them, come back later.可知,动物有午间小睡的习惯,故而游客可能暂时看不到一些动物;故选D。
3.数字计算题。根据广告中的入场费一栏可知,他的爷爷没有超过60岁,所以不享有优惠权,价格为20美元,而杰克是未满12岁的儿童,所以价格为8美元,所以他们需要支付28美元;故选C。
4.推理判断题。根据园中规则的第六条Do not shout or clap your hands. This may frighten the animals.可知,在观看动物时要保持安静,以免吓到动物;故选B。
考点:广告类短文阅读。
练习册系列答案
相关题目
Read the following four ads (广告).
| Driver wanted | Clean driving license Good-looking Age over 25 | Apply (申请) to: Capes Taxi, Shenzhen Tel: 0755-6561382 |
| Air Hostess wanted | Age between 20 and 33 Height from 1.6m to 1.75m Two foreign languages College graduate. | Apply to: China Airlines, Beijing Tel: 010-88488970 |
| Teacher wanted | A language school teaching experience is needed | Apply to: Instant Languages Ltd, Dalian Tel: 0411-4313861 |
| Cook wanted | Good health. Cooking experience at least 3 years | Apply to: Holiday Inn, Hebei E-mail: Cookholidayinn@yahoo.com.cn |
| A.2 years | B.3 years | C.4 years | D.5 years |
| A.a driver | B.an air hostess | C.a teacher | D.a cook |
| A.Driving for Capes Taxi. | B.Working for China Airlines. |
| C.Teaching at Instant Languages Ltd. | D.Working at Holiday Inn. |
| A.Age. | B.Health. | C.Language. | D.Family. |
| Xuanwu Lake Price: Adults¥30 Children¥20 Open: 6:00 a.m.~ 7:00 p.m. every day |
| Hongshan Forest Zoo Price:¥25 Open: 8:00 a.m.~ 4:30 p.m. every day |
| Zijin Mountain Observatory Price: Adults ¥15 Children¥10 Open: 9:00 a.m.~ 5:00 p.m. every day |
【小题1】 You have 15 yuan ,where can you go?
| A.the Zijin Mountain Observatory | B.the Xuanwu Lake |
| C.the Hongshan Forest Zoo | D.A and B |
| A.50. | B.60. | C.70. | D.80. |
| A.5:00 a.m. | B.6:00 p.m. | C.1:00 p.m. | D.7:30 a.m. |
| A.the Hongshan Forest Zoo | B.the Xuanwu Lake |
| C.the Zijin Mountain Observatory | D.A, B and C |
| A.the Zijin Mountain Observatory | B.the Xuanwu Lake |
| C.the Hongshan Forest Zoo | D.A and B |
![]()
![]()
![]()
【小题1】If you want to know some information about outer space (外太空),you can go to .
| A.the XuanWu Lake |
| B.the Zijin Mountain Observatory |
| C.the Hongshan Forest Zoo |
| D.A and B |
| A.50 | B.60 | C.70 | D.80 |
| A.5.00 a.m. | B.6.00 p.m. | C.1.00p.m. | D.7.30 a.m. |
| A.the Hongshan Forest Zoo | B.the Xuanwu Lake |
| C.the Zijin Mountain Observatory | D.A,B and C |
| A.the Zijin Mountain Observatory | B.the Xuanwu Lake |
| C.the Hongshan Forest Zoo | D.A and C |