题目内容
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Do you like travelling? If you are interested,come to our travel service as soon as possible. We offer the following travel lines for you to choose.
2-Day Huai'an Culture Group Tour |
4-Day Qingdao Private (私人的) Tour |
5-Day Colourful Taiwan Group Tour |
8-Day London Private Tour |
(1)How long will the Huai' an Culture Group Tour last(持续)?
A.Two days.
B.Four days.
C.Five days.
D.Eight days.
(2)Mrs. Li is planning to take the 4-Day Qingdao Private Tour with her two daughters. How much will they pay?
A.¥1590
B.¥1650
C.¥2007
D.¥47400
(3)If you want to go boating in Sun Moon Lake, you should call .
A.800-817-7223
B.800-810-6288
C.800-830-7288
D.800-850-8288
(4)If you take the 8-Day London Private Tour, you will be able to .
A.taste Huaiyang food
B.climb A-li Mountain
C.visit Tower Bridge and Big Ben
D.visit Zhou Enlai Memorial
(5)The information above may come from a .
A.supermarket
B.travel service(旅行社)
C.shopping mall
D.online school
【答案】
(1)A
(2)B
(3)D
(4)C
(5)B
【解析】这篇短文是旅行社的一个广告,它给出了几个有特色的旅行线路。从表格中可以看到,一共有四个,一个是去淮安的周末行,第二个是去青岛的四天游,第三个是去台湾的旅行,第四个是去伦敦的旅行。我们可以根据题目要求,在文章中寻找有用信息。
(1)细节理解题。根据短文中的第一个旅行广告中2-Day Huai'an Culture Group Tour可知,故选A。
(2)细节理解题。原文2-5 persons ¥550/person,根据题目的大意可知,这是一个去青岛的4天的旅行,是李女士和她的两个女儿,一共三个人,因此根据短文中的第二个旅行广告可知,2到5人的话, 每人是550元,因此三个人的话是1,650元。故选B。
(3)细节理解题。根据文中信息可知如果去日月潭应该打电话 800-850-8288,故选D。
(4)细节理解题。根据文中信息Come to London for a few relaxing days to enjoy the view of the Thames and visit such places of interest as Tower Bridge and Big Ben. 可知,如果去伦敦8日游可以参观Tower Bridge and Big Ben,故选C。
(5)推理判断题。根据文章信息这篇短文是旅行社的一个广告,所以此题选B。
【题目】从方框中选择正确的单词或短语,将其适当形式填在空白处,使对话完整、正确。
go, be, experience, come back, activity |
A: Hi, Paul. Long time no see! Nice to see you again. Did you have a good holiday?
B: Yes, I did.
A: Where have you been?
B: I have to Mount Tai with my parents. It's a beautiful place.
A: When did you from there?
B: Yesterday afternoon. What about you, Mike?
A: I have taken part in some social during the holiday.
B: What have you done?
A: I have been a volunteer in the old people's home.
B: What a wonderful !
A: Yes, it was. Though I had no time to travel, I still felt very happy.
B: By the way, where is Helen?
A: She has to Shanghai to be a volunteer, and she will be back tomorrow.
【题目】从下面方框中选择适当的单词并用其正确形式填入短文空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。按编号将答案依次填入下边表格内。
tradition present bad our speak rapidfour |
Thanksgiving is an American festival. It is celebrated on the Thursday in November. It is a time for a special dinner among family and friends. People make short and give thanks for their food.
We have celebrated the festival since the first pioneers (先驱者) arrived in America in the 17th century. While they were the Atlantic (大西洋), many people died, and after they landed, their first winter was than any English winter. The local people taught the pioneers how to grow corn. The next year they celebrated together by a dinner of the new food.
We still celebrate Thanksgiving today with a dinner. The main dish of this dinner is almost always turkey. We all help to the food. We lay the table, and then before we begin dinner, my father gives thanks for the food. We often talk a lot and tell stories after dinner as well.
During the festival, there are lots of things to see and do. We live in New York, and we go to watch the Macy's Thanksgiving Day Parade (游行). Thanksgiving is the start of the Christmas season, and we start shopping for . Football is also important at Thanksgiving. Like many Americans, we usually watch the games on television and enjoy very much.