题目内容
【题目】根据首字母提示补全短文
In a town in France, there was a farmer who lived alone. Every day he s a pound of butter to his neighbor, who was a baker. One day the baker decided to weigh the butter to see i he was getting a pound. After he weighed it, he found that he wasn't. The baker then took the farmer to the judge (法官).
The judge wanted to know the farmer's ways to weigh the butter. The farmer replied, “ I'm so p that I do not have enough money to buy anything to weigh it. H, I do have a kind of scale (天平).” The judge asked, “Then h do you weigh the butter?” The farmer replied, “Before the baker started buying butter from me, I had bought bread from him. So now every time when I b home the bread from the baker, I put it on the scale and give him the butter of the same w.”
We always get back what we give to others. Whenever you take action, ask yourself this question, “Am I honest?”
Honesty or dishonesty can become a habit. Some dishonest people can lie w a red face. Others lie so m that they do not even know what the truth is any more. But who is it bad for? In fact, those who lie will hurt t by their own dishonest behavior.
【答案】sold;if;poor;However;how;bring;weight;without;much;themselves
【解析】本文讲述一个关于诚实的故事。
①句意:每天他卖一磅黄油给他做面包的邻居。根据was可知用一般过去时,故填sold。
②句意:有一天面包师决定称一下黄油看他是否得到了一磅(的黄油),他发现他没有。引导宾语从句,用if引导。
③句意:农民回答说“我很穷,没有钱买称黄油的东西。根据推理可知填poor。
④句意:然而,我的确有一种天平。”表示转折,此处有逗号隔开,用副词,故填However。
⑤句意:法官问:“那么你怎么称的黄油?”引导特殊疑问句,how怎样。
⑥句意:所以现在每次我从面包师那里拿回家面包的时候,bring带来。
⑦句意:我把它放在天平上称一下。然后给他同样重量的黄油。根据句意可知是 名词,重量,故填weight。
⑧句意:有些不诚实的人有时候撒谎脸不红。without没有。
⑨句意:另一些人撒谎如此多以至于甚至不知道真话是什么了。much多。
⑩句意:实际上,那些撒谎的人通过他们不诚实的行为伤害他们自己。主语是复数,故填themselves
【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
buy little easily cut plant other that realize nature take disagree walk |
It's necessary for parents to teach kids how to cook from an early age. I believe you will with what I say. However, you also need to that part of teaching your kids how to cook is teaching them about the ingredients(材料).
One of the best ways you teach them about ingredients is to take them to go shopping with you. I know it won't always be to do so. Maybe you have to spend some money your crying kids the big model car, because you don't want people to look at you.
For one thing, it's great to let your kids see what food looks like in its state(状态). I don't mean seeing cows and chickens around (though that is good, too). I mean that they can see fruit, meat and vegetables before you them up or make them become dishes.
In fact, if you live near a farmer's market, you can take your kids shopping with you there. At the farmer's market, your kids can talk to the people who grow the food. At , it will make your kids see whole(整个的) pineapples(菠萝), but not yellow rings with the hole in the middle.
【题目】Ken’s Timetable
Monday | Wednesday | Thursday | Friday | |
9:10 a.m. | Math | Math | English | |
10:20 a.m. | P.E. | Science | Biology | |
11:15 a.m. | Chinese | History | ||
2:00 p.m. | Chinese | |||
3:00 p.m. | Math |
【1】What class does Ken have at 2:00 p.m. on Thursday ?
A. Chinese. B. P.E. C. History . D. Math .
【2】On Thursday , he has a Chinese class at ______.
A. 9:10 a.m. B. 10:20 a.m. C. 2:00 p.m. D. 3:00 p.m.
【3】He has ______ classes in a week.
A. ten B. eleven C. twelve D. thirteen
【4】When does Ken have a P.E. Class?
A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Friday. D. On Monday.