题目内容

【题目】 Why do some people seem to be naturally happier than others?

Researchers from the University of Edinburgh have known the answer according to their recent study. Nine hundred twins took part in the study and had their happiness levels measured. The result shows that our genes(基因), in fact, control half of the personality traits(特点) that make us happy. And the other half is linked with lifestyles, careers and relationships. That is to say, individual differences in happiness are based on genetic differences between people.

"All human beings naturally desire happiness. We have found that happiness is partly rooted in genes," said Dr Alexander Weiss, the leader of the research. "This study is both a milestone and a new beginning: A milestone because we are now sure that there is a genetic side of happiness and a new beginning because the happy genes have just been found."

However, the researchers warn that genes are not the whole story. The environment can also affect oar happiness levels. In fact, a great deal of our happiness is directly connected with whatever is happening in our lives. Thus finding the right matters affecting us is the correct thing.

To become truly happy, we need to understand our important needs perfectly for if we fail to satisfy our needs, then unhappiness might happen. Besides, doing simple things, such as keeping a journal and writing down three things that we are thankful for every day, can increase our long-term happiness. Will you try it tonight?

1What plays the most important role in making us happy?

________________________________________________________

2What tip will you give to the people who are easily unhappy?

_________________________________________________________

3Some people think wealth seems to bring all happiness in life. Do you agree with this point of view? Why or why not?

________________________________________________________

【答案】

1Our genes.

2Learn to be active and thankful.

3No. Because we can't buy many important things with money, such as health, happiness and knowledge.

【解析】

文章大意:结果表明,我们的基因实际上控制了使我们快乐的一半性格特征。另一半则与生活方式、事业和人际关系有关。也就是说,幸福感的个体差异是基于人与人之间的基因差异。

研究人员警告说,基因并不是全部。环境也会影响oar的幸福水平。事实上,我们的很多快乐都与我们生活中发生的事情直接相关。因此,找到影响我们的正确事物是正确的。

1

细节理解题。根据文中“The result shows that our genes(基因), in fact, control half of the personality traits(特点) that make us happy. And the other half is linked with lifestyles, careers and relationships. That is to say, individual differences in happiness are based on genetic differences between people.” 结果表明,我们的基因实际上控制了使我们快乐的一半性格特征。另一半则与生活方式、事业和人际关系有关。也就是说,幸福感的个体差异是基于人与人之间的基因差异。可知,故答案为Our genes.

2

细节理解题。根据文中“To become truly happy, we need to understand our important needs perfectly for if we fail to satisfy our needs, then unhappiness might happen. Besides, doing simple things, such as keeping a journal and writing down three things that we are thankful for every day, can increase our long-term happiness. 要想真正快乐,我们需要完美地理解我们的重要需求,因为如果我们不能满足我们的需求,那么不快乐就会发生。此外,做一些简单的事情,比如记日记,每天记下三件我们感激的事情,可以增加我们长期的幸福感。可知,故答案为Learn to be active and thankful.

3

理解概括题。根据文章内容可知,有些人认为财富似乎能带来生活中所有的幸福。这个观点是不对的,因为我们用钱买不到很多重要的东西,比如健康、幸福和知识。故答案为No. Because we can't buy many important things with money, such as health, happiness and knowledge.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In a common-place environment, at a not right hour, do we notice beauty? If so, do we stop to enjoy it? Do we know talent in an unexpected situation?

In Washington, DC, at a Metro Station, on a cold January morning in 2007, the man with a violin played six Bach pieces for about 45 minutes. During that time, about 2,000 people went through the station, most of them on their way to work.

A middle-aged man noticed that there was a musician playing. He slowed his pace and stopped for a few seconds, and then he hurried off. A woman threw money in the hat and, without stopping, continued to walk. A young man leaned against (斜靠) the wall to listen to him, then looked at his watch and started to walk again. A 3-year old boy stopped, but his mother pulled him along hurriedly. The kid stopped to look at the violinist again, but the mother pulled him hard and the child continued to walk, turning his head the whole time. This action was repeated by several other children, but every parent—without exception—forced their children to move quickly.

Only 6 people stopped and listened for a short while. About 20 gave money but continued to walk at their normal pace. The man collected a total of $32.

After 1 hour, the musician finished playing and silence took over. No one noticed and no one applauded. No one knew the violinist was Joshua Bell, one of the greatest musicians in the world. He played one of the most intricate (复杂的) pieces, with a violin worth $3.5 million dollars. Two days before, Joshua Bell sold-out a theater in Boston where the seats averaged $100 each to sit and listen to him play the same music.

This is a true story about a social experiment (实验). If we do not have a moment to stop and listen to one of the best musicians in the world, playing some of the finest music, with one of the most beautiful instruments. How many other things are we missing as we rush through life?

1According to the passage, you may read the questions in Paragraph 1 in ________.

A.a novelB.a filmC.a poemD.a test

2Which of the following is NOT true about the performance at the station?

A.Most of people did not notice it.B.It lasted for almost 105 minutes.

C.Every kid past was interested in it.D.It got a total of $32 in the end.

3Which of the following is the best meaning of "applauded" underlined in Paragraph 5?

A.组织B.服务C.喝彩D.献花

4What does Paragraph 5 mainly talk about?

A.Joshua Bell is the greatest musician in the world.

B.Bach's music is the most intricate for the violinists.

C.It's hard to enjoy Joshua Bell's concert in Boston.

D.It's a pity nobody enjoyed the station's performance.

5What's the writer's purpose of writing the passage?

A.To speak highly of Joshua Bell's behavior.B.To show great interest in the music.

C.To call people to learn to enjoy beauty in life.D.To introduce a social experiment.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网