题目内容
【题目】听材料,选择最佳答案
(1)How old was Sam at that time?
A.4.
B.5.
C.6.
(2)What was the weather like in the afternoon?
A.Windy and rainy.
B.Windy but sunny.
C.Sunny and warm.
(3)How did Sam and his parents go to his grandparents' house.
A.On foot.
B.By car.
C.By bus.
(4)How long did it take Sam and his parents to get to his grandparents' house?
A.There hours.
B.Two hours
C.One hour.
(5)Why did Sam smile?
A.Their house was still there.
B.They returned home safely.
C.It was a warm day.
【答案】
(1)C
(2)A
(3)B
(4)C
(5)A
【解析】【听力原文】 When Sam was a six-year-old boy, he and his family had a terrible experience. He still remembers that day now.
It was a warm summer day, but in the afternoon the weather suddenly changed. There was a strong wind and soon it started to rain heavily. Their house was near the sea, so it was not safe. They decided to go to Sam's grandparcnts' house in their car. After an hour, they got there safely.
The next day, both the wind and the rain stopped. But Sam was still afraid. When they got back home they found their house was still there. Sam smiled.
本文讲述山姆六岁时的一段经历。
⑴细节理解。根据第一句When Sam was a six-year-old boy可知当时山姆六岁,所以答案是C。
⑵细节理解。根据but in the afternoon the weather suddenly changed. There was a strong wind and soon it started to rain heavily可知下午变天了,刮着大风,下起了大雨,所以答案是A。
⑶细节理解。根据They decided to go to Sam's grandparcnts' house in their car可知他们开车去的爷爷奶奶家,所以答案是B。
⑷细节理解。根据 After an hour, they got there safely可知他们花了一个小时,所以答案是C。
⑸细节理解。根据When they got back home they found their house was still there. Sam smiled可知当山姆发现他们的房子安然无恙时,山姆笑了,所以答案是A。
【题目】阅读短文,完成问题My friend gang (我的朋友帮)
I study in an international school. The students in my school come from different countries. Amy, Kathy and Joe are all my good friends.
Amy comes from America. She has long straight blonde hair and brown eyes. (A) 她中等个子,戴着眼镜。She is lovely so she is very popular in our class. She is good at math. Her father is a teacher and her mother is a reporter. |
Kathy is a pretty African girl. (B) black, short, has, curly, she, hair(.) Her eyes are black and her skin is black, too. She is 13 years old. She is short and thin. She likes singing and dancing. |
Joe is a Chinese boy. He has big eyes and short black hair. He is very tall. (C) He is one of the members(成员) of the baseball club. His father is a policeman and his mother is a nurse. |
(1)将 A 句翻译成英语。
(2)将 B 处的单词连词成句。
(3)将 C 句翻译成汉语。
(4)What color is Kathy's skin?
(5)Who is a nurse?
【题目】从方框中选择适当的句子补全对话,有两项多余。A: Good morning.
B:
A: Do you have a friend here?
B: Yes, I do.
A:
B: Oh. She is my friend, Amy.
A:
B: She comes from the USA.
A: She looks like Judy.
B:
A: Are they in the same grade?
B: Yes.
A: Is Judy your friend, too?
B: No, she isn't.
A. But they're in different classes. |