题目内容

【题目】Nina wants to join the animal protection (保护) club. She writes a letter to the head of the club and tells him about her interests and how she can help the club. Here is her letter:

Dear Mr. Smith,

I listened to your talk last week and I would like to become a member of the club.

I am a student and I am in Grade Eight. My favorite subjects are PE and English. I like playing ping pong. Every Monday and Friday, I play ping pong with my classmates. I also like singing and dancing.

I would like to become a member of the club because I like animals very much. I think it is important for me to do something to protect animals. I want to know more about animals, too. I can participate in (参加) club activities from 3:00 pm to 5:00 pm on Saturdays and Sundays.

I will be very happy if I can become a member of your club. You can call me at 6543 8895 or email me atnina@126.com.

Yours,

1When did Nina listen to Mr. Smith’s talk? (No more than 2 words.)

________________________________________________________________________________

2What are Nina’s favorite subjects? (No more than 3 words.)

________________________________________________________________________________

3Does Nina like singing and dancing? (No more than 3 words.)

________________________________________________________________________________

4Why does Nina want to join the club? (No more than 6 words.)

________________________________________________________________________________

5When can Nina participate in club activities (No more than 10 words.)?

________________________________________________________________________________

【答案】

1Last week

2PE and English.

3Yes, she does.

4Because she likes animals very much.

5From 3:00 pm to 5:00 pm on Saturdays and Sundays.

【解析】本文是Nina写给史密斯先生的一封信,介绍自己的情况以及想要参加动物保护俱乐部的原因。

1根据Dear Mr. Smith,I listened to your talk last week 可知Nina在上周听了史密斯先生的演讲,故此处为Last week。

2根据My favorite subjects are PE and English.可知Nina最喜欢的科目是体育和英语,故此处为PE and English.

3根据I also like singing and dancing.可知Nina喜欢唱歌和跳舞,故此处用肯定回答,故为Yes, she does.

4根据I would like to become a member of the club because I like animals very much.可知Nina想要加入俱乐部,是因为她非常喜欢动物,故此处为Because she likes animals very much.

5根据I can participate in (参加) club activities from 3:00 pm to 5:00 pm on Saturdays and Sundays.可知Nina可以在星期六和星期日的下午3点到5点,参加俱乐部的活动。故此处为From 3:00 pm to 5:00 pm on Saturdays and Sundays.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Teenager Jake Deham was skiing(滑雪) with his family in the USA when he fell over and lost one of his skis. His family didn’t know that he had a problem. They kept on skiing. When they got to the foot of the mountain, there was no sign of Jake.

Jake couldn’t find his ski anywhere. In the end, he decided to take off his other ski and walk down the mountain. But he couldn’t work out the right way to go.

It was now getting dark and he was a long way from any place of safety. He knew that he might die that night in the cold temperatures. But Jake kept calm(镇定). At home, Jake watched a lot of programmes about living in difficult situations. He remembered the advice from these programmes and knew that he should build a hole in the snow. He made a hole and pointed it up the hill so the wind couldn’t blow into it. Outside his hole, the temperature fell to a dangerous-15℃ that night, but inside it Jake was safe from the cold.

But he had to get down the mountain. The TV programmes always said,“ If you are lost, you should find someone else’ s tracks(足迹) through the snow and follow them.” “I wanted to live my life.” remembers Jake.“So I got up and I found some ski tracks and I followed those.” He walked and walked and finally he saw lights. Nine hours after he lost his ski, he found a team of worker who came to save him. He was safe!

His mum was very happy when she heard the news. Amazingly, Jake didn’t even have to go to hospital. He got through the terrible experience without any injuries.

So, the next time someone says that watching TV is a waste of time, think of Jake. Sometimes TV can save your life!

【1】Jake’s parents didn’t know that he was missing until .

A. they reached the foot of the mountain

B. they began to ski down the mountain

C. a team of workers found Jake

D. Jake lost on of his skis

【2】What was the most important decision Jake made for his safety?

A. To go skiing with his family in the USA.

B. To search for the ski that he had lost in the snow.

C. To take off his other ski and walk down the mountain.

D. To build a hole in the snow to keep himself warm.

【3】How did Jake get down the mountain the next morning?

A. He followed his parents.

B. He followed the workers.

C. He followed some ski tracks.

D. He followed some light.

【4】What was the correct order in which these events happened?

a. Jake made a hole in the snow.

b. Jake lost one of his skis.

c. Jake finally saw lights.

d. He followed some lights.

A. d-b-a-c B. a-b-c-d

C. b-a-d-c D. c-b-a-d

【5】Facing the difficulties, Jake Denham was .

A. polite and hardworking B. calm and clever

C. outgoing and helpful D. warm and friendly

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网