题目内容

【题目】From: jcolin@popmail.com

To: penfriends@acenet.com

Subject: Re: Pen Pal Request

I have seen your web page. You say you will help people find pen friends. You ask people to fill in a form. I have done this. Here it is. I hope you can find me a friend.

J. Colin

【1】What is probably the name of the website Colin visited?

A. Entertainment(接待)Central.

B. Homework Helper.

C. International Connections.

D. Write Right.

【2】Which of these people would be a good pen friend for Colin?

A. A fourteen-year-old American boy.

B. A thirteen-year-old French boy.

C. A ten-year-old American.

D. A twelve-year-old Japanese girl.

【3】Which of the following is RIGHT according to the text?

A. Jason Colin wants an English pen friend.

B. Jason Colin is a French boy.

C. Jason Colin only likes music.

D. Jason Colin can speak four languages.

【答案】

【1】C

【2】A

【3】B

【解析】

试题分析:Colin在一个交友网站上发布消息,想寻找一位来自美国的12-14岁的笔友,性别不限。并介绍了自己的一些情况。

【1】C细节理解题。根据短文中的句子“I have seen your web page. You say you will help people find pen friends.”可知,此网站与交友有关,帮助寻找来自世界各地的笔友。故答案为C。

【2】A 细节理解题。根据“Pen friend wanted”提供的信息可知,Colin想找一位来自故答案为A。

【3】B 细节判断题。根据Colin的自我简介可知,Colin是一位12岁的法国男孩。答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

My name is Tom and I am a cat. I have a big problem-Felina. Felina is my owner. You see, she doesn’t understand how people should take care of their pets. She has very strange ideas about the relationship between people and pets.

Felina treats me like a human child. She worries about me and tells me what to do all of the time. She doesn’t want me to go outside and play with other cats. She makes me sit on her lap every night while she watches television. Boring. And the shows she watches! No taste at all!

There’s more. Felina brushes and combs me twice a day. She takes me to the Pet Beauty Clinic once a week for a bath and shampoo. Really. Cats can take care of themselves. Doesn’t she know that we have tongues (舌头) that we use to lick ourselves and keep clean? She puts something on me to keep the fleas (跳蚤) away. It smells really bad and I think it might make me very sick.

Felina thinks she knows what kind of food I like. She doesn’t even have a clue. She feeds me very expensive cat food and she puts it in a silver dish. Really! Who cares? All I want is some day-old fish that stinks (发臭). And a little water. That’s all. I s that asking too much?

One time I managed to get out of the house. Did I have a good time! I ran around with some other cats in the neighborhood. We ate garbage (垃圾) and ran after a dog. I even killed a bird and ate it. Good fun! But when I returned home, Felina went crazy. She was so angry. She took me right to the Pet Beauty Clinic, even though I had just been there the day before.

Once, I got into a fight with my street cat friends. When I came back home, Felina went crazy. She cried and cried. Sure, I was bleeding a little, but it was nothing big. She screamed that she would never let me play outside again, and for the next two weeks, she look me to the vet (兽医) five times. Come on! There was really nothing wrong with me!

I’m afraid my social life is now over. I will be stuck (困住) indoors with Felina for the rest of my days. How terrible!

1Which word best describes Tom’s feeling to Felina?

A. Afraid. B. Thankful. C. Unhappy. D. Understanding.

2How does Tome want to clean himself?

A. By going outside. B. By using his tongue.

C. By visiting the Pet Beauty Clinic. D. By getting help from other cats.

3Which statement about Tom is TRUE?

A. He likes fleas on himself. B. He likes to sit on Felina’s lap.

C. He likes expensive cat food. D. He likes to run around the neighborhood.

4According to Tom’s problems, what does he probably most want to say to Felina?

A. “I am a lovely cat!” B. “Bring home a bird for me.”

C. “Home is sweet home.” D. “Give me more freedom.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网