题目内容

【题目】

1Hold on your ________(梦想)until they come true.

2If you come to Nantong,you will learn much about her with the help of a ________(in the area near where you live)guide.

3It is a good habit for teenagers to spend money _______(明智地).

4They can’t ________(have enough money to pay for something)to go on vacation this year.

5Tom shows a talent for speaking different ____. He can speak English,French,Chinese and so on.

【答案】

1dreams

2local

3wisely

4afford

5languages

【解析】

1句意:坚持你的梦想直到它们实现。由 “they”可知这里需要用名词的复数形式,故答案填dreams。

2句意:如果你来到南通,有当地导游的帮助,你将会更好地了解南通。根据英文意思“in the area near where you live)”靠近你居住的地区,可知,这里是指当地,故答案填local。

3句意:青少年明智地花钱是一种好的习惯。根据中文提示以及动词“spend”可知这里用副词修饰动词,故答案填wisely。

4句意:今年,他们负担不起去度假的费用。根据英文意思“have enough money to pay for something 有足够的钱来买某种东西”,可知,指的是负担,故答案填afford。

5.句意:Tom有说各种语言的天赋,他会说英语、法语、汉语等语言。由后文“English, French, Chinese”可知此处指的是语言,并且是多种语言,应用名词的复数形式,故答案填languages。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The Merci Train was sent to the United States in 1949 in gratitude for(作为对….的感谢)American help rebuilding the nation of France after the devastation(巨大的破坏)of World War II. On February 3rd, 1949, New York Harbor()was an exciting place. Many people were there to greet a ship from France. On the ship were 49 French railroad boxcars(火车车厢)filled with gifts from the people of France to the people of America. These boxcars were from the famous Merci Train (Merci: a French word meaning "thank you").

After World War II, a lot of factories, roads and farms in France had been destroyed. Many French people had no jobs or money and had little to wear and little to eat. In the winter of 1947, a train was sent across the United States, stopping in cities and towns along the way. At every stop, people gave whatever they could. Factories gave clothing and medicine. Farmers gave food. Families gave money. Even school children gave away their pocket money. All the things were then taken to France by ship.

By 1949,the French had begun to recover(恢复)from the war. The Merci Train was their way of saying "thank you" to America. French people had filled the boxcars with gifts. Most of them

were personal, like hand-made toys, children's drawings, or postcards. But the boxcars themselves were perhaps the most meaningful of the gifts. On each car, the French people had painted the pictures of all their 40 provinces, with an American eagle on the front. The boxcars were taken to each state of America, where they were warmly greeted.

Now many of the states still keep their boxcars. Gifts sent by the French people can still be seen in some museums. The Merci Train came out of the war, but it now reminds the world that countries can also work together in peace.

1Many people crowded at New York Harbor on February 3rd,1949 to .

A. welcome the Merci TrainB. meet their families

C. have a big partyD. start a trip by ship

2In 1947, a train stopped in cities across America in order to .

A. give away clothing and food

B. get more soldiers for the war

C. collect things to help French people

D. show exhibitions from the museums

3The underlined word “them” in Paragraph 3 refers to() .

A. the American peopleB. the French peopleC. the boxcarsD. the gifts

4The French people painted their 40 provinces and an American eagle on each boxcar because__________.

A. they thought France was stronger than America

B. it could show the friendship between the two countries

C. the boxcars would be more beautiful

D. they were very good at painting pictures

5Now people can still see gifts sent by the French people .

A. in some museums in France

B. in some museums in the United States

C. in some exhibition halls in France

D. only in the museums of New York

6The passage is mainly about .

A. the story of the Merci Train

B. American museums where the boxcars kept

C. gifts that American people liked

D. World War II

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网