题目内容

【题目】Newspapers much useful information every day. When you arrive at a new place, buy a newspaper first.

A. offer us B. provide with us

C. afford us D. provide us for

【答案】A

【解析】

试题分析:句意:新闻每天提供给我们许多有用的信息,当你到达一个新的地方的时候,先买一份报纸。根据动词短语provide sb with sth=provide sth for sb =offer sb sth表示提供给某人某物。根据题意可知故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)

Emil was a young schoolboy from a small town in Germany. One day, his mother gave him some money and asked him to fly to Berlin to see his grandmother. In order to save more money, Emil took a bus to the railway station. He was very careful not to lose the money and used a needle () to pin it to the inside of his jacket.

On the train to Berlin, Emil met a man called Grundeis. He was so hospitable that he offered Emil some chocolate. Emil fell asleep after eating it. When he woke up, Grundeis was gone, and so was the money! Emil got off immediately at an unfamiliar station, looking for Grundeis.

When Emil saw Grundeis in the crowd, he followed him. However, he was unable to catch him. A local boy named Gustav helped him. He gathered 24 local children who called themselves “detectives” and asked them to follow the thief.

Emil and the “detectives” followed Grundies to a hotel and kept watch on him all night. When morning came, they saw him go to a bank where he wanted to exchange the money for smaller bills. One of the boy “detectives” followed him into the bank and told the bank teller (柜员) that the money was stolen from someone else. Emil came in, too. He told the bank teller his story and proved that the money was his by describing the holes in the bills left by the needle.

Grundeis tried to run away, but Emil and his new friends held on tightly to him until a policeman arrived and caught him. Emil finally got his money back and could continue on to his grandmother’s home.

1Emil chose to go the Berlin to see his grandmother by .

A.airB.busC.carD.train

2Grundeis stole the money from Emil .

A.before Emil ate the chocolateB.after Emil fell asleep

C.after Emil got off the trainD.after Emil woke up

3The underlined word “hospitable” in paragraph 2 is closest in meaning to .

A.strictB.confidentC.generousD.serious

4Emil did the following things EXCEPT after the theft (偷窃).

A.looked for Grundeis in a strange place

B.gathered 24 local children to follow Grundeis

C.spent all night watching on Grundeis

D.told the bank teller what had happened to him

5 could prove that the money belonged to Emil.

A.24 local chilrdenB.What the boy “detective” said

C.The holes in the billsD.Grundeis’s strange behaviour

6Which of the following might be the correct confession (供认)of Grundeis’s?

A.The boy fell asleep on the train. I found some money slipped (滑落) out of his pocket and then I took it.

B.I picked up the money on the ground. I thought the boys wanted to rob me of the money, so I conflicted (冲突) with them.

C.I went to the bank to exchange some money for smaller bills. I had nothing to do with the boy. The money was mine!

D.I put some sleeping pills in the chocolate and gave it to the boy. I took the money away after he fell asleep.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网