题目内容

【题目】词汇考查

根据音标写单词。

1/psfk/________

2/ksatd/________

3/rav/ ________

4/rlks/________

5/’w n dfl/_______

6/frent/_________

7/suld/__________

8/tl/_________

9/lat/_________

10/'pls/___________

【答案】

1Pacific

2excited

3arrive

4relax

5wonderful

6French

7sold

8till

9light

10palace

【解析】

1根据音标/psfk/ 故填Pacific

2根据音标/ksatd/故填excited

3根据音标/rav/故填arrive

4根据音标/rlks/_故填relax

5根据音标/’w n dfl/故填wonderful

6根据音标/frent/故填French

7根据音标/suld/故填sold

8根据音标/tl/故填till

9根据音标/lat/故填light

10根据音标/'pls/故填palace

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions.

For millions of people, the American dream of owning a home seemed to be slipping out of reach.

“Maybe young couples can no longer afford to buy a ready-made house as their parents did,’’ says 40-year-old building instructor Pat Hennin. “But they can still have a home. Like their pioneer ancestors, they can build it themselves, and at less than half the cost of a ready-made house.”

The owner-builders came from every occupational group, although surprisingly few are professional building workers. Many take the plunge with little or no experience. “I learned how to build my house from reading books,” says John Brown, who built a six-room home for $25,000 in High Falls, New Jersey. “If you have patience and the carpentry(木工)skill to make a bookcase, you can build a house.”

An astonishing 50 percent of these owner builders hammer every nail, 1ay every pipe, and wire every switch with their own hands. The rest contract for some parts of the task. But even those who just act as contractors and finish the insides of their homes can save from 30 percent to 45 percent of what a ready-made home would cost.

One survey revealed that 60 percent of owner-builders also design their homes. Many others buy commercial house plans for less than $100 or use plans available from the U. S. Department of Agriculture.

1Maybe American young people can’t afford to buy a ready-made house, can they?

________________________________________________________________

2How can American young couples have a home?

________________________________________________________________

3Are all the owner-builders experienced?

________________________________________________________________

4Why do the owner-builders build houses with their own hands?

________________________________________________________________

5How many percent of the owner-builders design their homes?

________________________________________________________________

6How much does a commercial house plan cost?

________________________________________________________________

【题目】Choose the best answer:

What colour is your new dress? What is your favourite colour? Billy’s favourite colour is orange. But to be different from us, he cannot see what orange looks like. Billy is a lovely but blind boy.

A month after he was born, his mother noticed that his eyes were not quite as big as a normal baby’s. She took Billy to see the doctor, unluckily the doctor told her, “I am really sorry but Billy would never be able to see.”

After that Billy’s mother began talking to him, describing things she saw. She told him what she was cooking, or what she saw outside the window. She described everything to him.

Billy does not only depend on his mother’s descriptions to learn about the world around him. He sees with his ears and his hands, too. He has perfect hearing. When people make phone calls, he can tell the numbers they dial.

“He is very confident and his disability does not stop him from being an important part of his class.” his teacher said. “The students love him and he is just one of them.”

Billy loves computer science. He began teaching himself computer programming when he was just seven years old. His dream school would be Stanford University. He gets top grades, making that a real possibility.

“You cannot let excuses get in the way of your dreams, and if you do that you cannot move forward and reach your goals,” said Billy.

1Billy learns about the world _________.

A. with his earsB. with his handsC. with his mother’s descriptionsD. all the above

2How did Billy’s mother help him?

A. By teaching him how to draw.B. By asking his teacher for advice.

C. By describing everything to him.D. By sending him to his dream school.

3The underlined word “describing” in the third paragraph means “_________”.

A. decidingB. explainingC. findingD. following

4Billy began to teach himself computer programming when _________.

A. he was seven years oldB. he was in Grade Five

C. he was in high schoolD. he was at university

5Billy makes his dream school a real possibility by _________.

A. loving his classmatesB. getting top grades

C. making calls to the schoolD. being an important part of his class

6We know that Billy _________ from the passage.

A. cannot hearB. cannot seeC. cannot walkD. cannot talk

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网