题目内容

【题目】

Imagine, if you will, walk into your bedroom of the future at the end of a long day: As you enter the room, you turn on the lights with your voice and the television pops out of the wall playing your favorite film. You_______ your shoes and feel the relaxing warmth of the heated floor. Thanks to modern technology, your bedroom of the future is not far away any longer. With a few high—tech devices(设备),your bedroom can get cooler and______right now.

IveeVoice—Activated Assistant

Simply plug Ivee in and the assistant connects to your home's Wi—Fi network automatically. Just say "hello. Ivee" and start talking. It________your order and allows you to control your home's connected devices with your voice. It can even fetch music, weather forecasts and the latest news for you from the internet.

Bedjet

In winter, people struggle with getting into a bed that has cold sheets. However, we are faced with the______situation-getting too hot in bed in summer. Bedjet, is designed to address both problems and makes the place where we spend 30 percent of our lives more comfortable. It can heat your bedding in just 180_______or cool it off immediately through the bedside remote control or a smartphone app.

Luna Home Planetarium(天文馆)

Do not worry about interference(干扰)from a cloudy sky and city lights. The Luna can project(投影)real—time night sky on your walls. Using a designed appyou can________explore your favorite stars and planets. Just lie down on your bedrelax and enjoy the starrystarry night

1A.set outB.keep offC.take offD.find out

2A.quickerB.smarterC.politerD.crazier

3A.followsB.repeatsC.helpsD.improves

4A.primaryB.ordinaryC.interestingD.opposite

5A.daysB.hoursC.minutesD.seconds

6A.hardlyB.easilyC.sadlyD.finally

【答案】

1C

2B

3A

4D

5D

6B

【解析】

本文想象了一些未来人们家里的高科技设备,让人们更舒服地生活。还有可以用天文馆让人们很容易地探索自己喜欢的恒星和行星。

1句意:你脱下鞋子,感受着加热地板的令人放松的温暖。

A. set out出发;B. keep off不接近;C. take off起飞,脱下;D. find out查明。根据feel the relaxing warmth of the heated floor可知,要感受地板上的温暖,应是脱掉鞋,故选C

2句意:有一些高科技设备,你的卧室可以马上变得更凉爽更智能。

A. quicker更快的;B. smarter更聪明的,更智能的;C. politer 更礼貌的;D. crazier更疯狂的。根据With a few high—tech devices可知,有高科技设备,这样的卧室更智能,故选B

3句意:它遵循你的命令,允许你用声音控制家里的连接设备。

A. follows遵守,遵循;B. repeats 重复;C. helps帮助;D. improves提高。根据allows you to control your home's connected devices with your voice.可知,用你的声音控制家里的设备,因此表示这些设备遵循你的命令,故选A

4句意:然而,我们面临着相反的情况——夏天在床上变得太热。

A. primary初级的;B. ordinary普通的;C. interesting有趣的;D. opposite相反的。连词however表示转折关系,因此夏天的情况与冬天的相反,故选D

5句意:它可以在180秒内加热你的床上用品,也可以通过床边遥控器或智能手机应用程序立即降温。

A. days天;B. hours小时;C. minutes分钟;D. seconds秒。根据or cool it off immediately可知,此处表示很快地加热或者降温,因此用秒来计时,故选D

6句意:使用一个设计好的应用程序,你可以很容易地探索你喜欢的恒星和行星。

A. hardly 几乎不;B. easily 容易地;C. sadly悲伤地;D. finally最后。根据前文的The Luna can project(投影)real—time night sky on your walls.可知,Luna可以在你的墙上投射实时的夜空,因此很容易地探索星星。故选B

根据前后文的语境,认真辨析选项里的单词或短语的词义,结合词性,短语,句型,时态,语态和主谓一致,选择正确的选项。例如小题1,句意:你脱下鞋子,感受着加热地板的令人放松的温暖。A. set out出发;B. keep off不接近;C. take off起飞,脱下;D. find out查明。根据feel the relaxing warmth of the heated floor可知,要感受地板上的温暖,应是脱掉鞋,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Louis became king of France at the age of five when his father died. In the beginninghe was too young to ruleso his mother helped him. Then at age 17Louis ruled the country alone. He was king for 72 years. France became a powerful country with Louis as king. But Louis lived a life of luxury(奢侈), which made people angry.

Louis built a huge palace at Versaillesnear Paris. It took 40 years to finish it At once time36000 people worked on building the palace. The palace cost so much money that Louis did not let people talk about it. The garden of the palace had 1400 fountains. The fountains used a lot of water so they worked for only three hours at a time.

The fountains used water, but Louis did not! He hated to wash. He took only three baths in his life. He washed only one part—the tip of the nose. Everyone in the palace had to do what the king did so people washed only their noses!

Louis had problems sleeping. People say that he had 143 beds. He went from one bed to another until he fell asleep. But he had a good appetite. A normal dinner for Louis was four bowls of soup. two whole chickens, ham, lamb, a salad, cake fruit, and hard—boiled eggs. He also drank a lot of champagne because his doctor told him to. When he died, doctors said his stomach was two times the size of a normal stomach.

Louis XIV was not always popular, but he was an important king in the history of France. He was so important that he was called "the Sun King".

1Louis took charge of the country by himself____________.

A.when he was 5B.when his mother diedC.when he was17D.when he was72

2Louis didn't let people talk about his palace because.

A.it took 40 years to finish itB.36,000 people worked on building it

C.it had 1,400 fountainsD.it cost a lot of money

3From the article we learn that____________.

A.Louis used water a lotB.Louis didn't like washing himself

C.people in Louis's palace could wash themselvesD.at that time people didn't like taking baths

4Which of the following statements is NOT TRUE?

A.Louis couldn't sleep well.

B.Louis didn't enjoy delicious food.

C.Louis had a big stomach.

D.Louis's doctor told him to drink much champagne.

5The underlined word "appetite" probably means____________.

A.desire for eatingB.desire for playingC.desire for learningD.desire for sleeping

6What does the writer think of Louis XIV according to this passage?

A.He was a powerful but foolish king.

B.He was great but cruel.

C.He was a powerful king but lived a luxury life.

D.He was a cruel king and lived a luxury life.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网