题目内容

【题目】完形填空
The Green family usually goes to the park 1 Sunday. 2 take some bread, meat and water with them. They are now in the 3. The sun is shining and the birds are singing. It's a 4 day. Mr. Green is wearing a blue T-shirt. He is 5 by the river. Mrs. Green is 6 under the tree. She is wearing a green dress and a pair of sunglasses (太阳镜). She is drinking some 7. Peter and Alice are8 a kite. Jack is playing chess. He is good at 9. The Green family is very 10 today.
(1)A.in B./ C.of D.on
(2)A.She B.He C.They D.Them
(3)A.hill B.room C.park D.shop
(4)A.fine B.cold C.rainy D.snowy
(5)A.swimming B.fishing C.riding D.washing
(6)A.singing B.going C.running D.sitting
(7)A.oranges B.cake C.water D.meat
(8)A.playing B.flying C.having D.finishing
(9)A.it B.them C.this D.one
(10)A.nice B.funny C.happy D.hungry

【答案】(1)、D
(2)、C
(3)、C
(4)、A
(5)、B
(6)、D
(7)、C
(8)、B
(9)、A
(10)、C

【解析】 (1) 选D。考查介词。星期前用介词on。故选D。
(2)选C。考查人称代词。此处作主语,所以要用主格形式,又take并非第三人称单数形式,所以要用they。句意:他们带了一些面包、肉和水。故选C。 (3)选C。根据文章意思可知,"现在他们正在公园里"。故选C。
(4)选A。根据文章语境可知,"这是晴朗的一天"。故选A。
(5)选B。此处by意为"在……旁边"。句意:他正在河边钓鱼。故选B。
(6)选D。句意:格林女士正坐在树底下。 故选D。
(7)选C。由前文可知他们带了水,所以此处是喝"水"。故选C。
(8)选B。fly a kite"放风筝"。故选B。
(9)选A。此处it代指前句提到的chess。故选A。
(10)选C。通读全文可知,格林一家今天很"开心"。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面信息,请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出符合31-35题的选项,其中有一项是多余的。

①My friend Jenny always takes a CD player with her and listens to loud music. I think it may hurt her ears. But she doesn't seem to care.
②Sam saw some bird eggs under a tree when we had a trip in the forest. He wanted to take them home. I stopped him. He's angry with me.
③Jack let me play with his favorite toy car. I made it go too fast and crashed.
④All my friends have many new clothes. They wear clothes in different style every day. But my parents can't afford(负担得起) it. I think it's a shame.
⑤My close friend always wants me to give him the answers in exams. I do that. But I'm afraid I might be caught. If I don't do that, he might not be my friend anymore.

A. Try to talk to him, and tell him it's wrong for you two to do that. Then try to help him with his lessons in your spare time. If he can't accept it, let it be. Maybe he's not such a good friend.
B. You shouldn't regret(遗憾). The beauty of one's looking or appearance doesn't stand(代表) for everything. You are young and still depend on your parent. The most important thing is to study hard and you are sure to have a good future.
C. Let her know being grown-up isn't so bad. We can have our own idea, do everything in our own ways.
D. I used to have the same problem. You can try my ideas; they really work. First, talk about the things you like best and can do best. Then try to make friends with your neighbors.
E. You can get some examples from newspapers, magazines or TV shows. Let her know it's really bad.
F. Tell him that he has done something bad to animals. If he takes the eggs home, how will their mother feel when she can't find them? On the other hand, what kind of birds are they?
G. Say sorry to him first. And try to repair it. Or you may give him your favorite toy car instead. Or buy a new one for him.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网