题目内容

假如你是李红,你想参加学校组织的“走进美国家庭”夏令营(summer camp)活动,请你用英语写一篇90词左右的短文,谈谈你想参加的主要意向,并简单地介绍一下自己。

内容要求:

1. 你想参加这次活动的原因。

2. 你的兴趣、爱好、特长等。

3. 你希望住在什么样的美国家庭。

注意:短文中不允许出现与考生本人相关的真实姓名、地名、校名等信息。

_______________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

 

Our school will hold a summer camp this summer holiday. It is named Go To American Family. I hope that I can have an opportunity to take part in the activity. Because my favourite subject is English at school. I often join some activity about English,such as an English Speech Contest. I’m very interested in American life. When I finish the high school,I’ll choose an aboard university. So this time I want to take the summer camp. It’s useful for me to know more about American. If I can,I want to choose a friendly family.

【解析】

试题分析:这是一篇短文,首先要用正确的格式去写,会用一些短语,了解英语的句子结构与汉语的不同,需要平时对课本上的课文要正确地理解,会仿照课文的句子写出正确的英语句子,在文中要介绍自己的兴趣爱好及想参加活动的原因,所以注意用一般现在时,用第一人称来叙述。

【亮点说明】短文用了一些短语和固定句式,为文章增色不少,如:It’s useful for me to know more about American.

考点:提纲作文。

 

练习册系列答案
相关题目

Have you seen Avatar?It’s a popular movie this year. It is three-dimensional(3D), so you may have to wear a special pair of glasses to see it. The 3D glasses make the images(图像) from the movie look like they are coming straight at you.

More and more 3D movies are coming to theaters. 3D TV sets have been produced in Japan now. Three-dimensional technology can make TV and movies more exciting. But people with eye problems may get headaches if they spend too much time watching 3D movies.

When we look at an object(物体), each eye sees it at a different angle(角度). Our eyes send the two images to our brain(大脑), and the brain puts them together. That’s how we see depth(深度). So when we watch a 3D movie, one film projector(投影机) projects a left eye image and the other projects a right eye image. 3D glasses allow us to see a different image in each eye.

There are a lot of people walking around with very less serious eye problems. Under normal situations, the brain can adjust to their eyes so they can see things normally.

But when they are watching a 3D movie, the images projected to their eyes can’t be put together by their brain. So the brain needs to work harder at reading the images. That makes it easier for these people to get headaches.

Dr John Hagan, an eye doctor in Kansas City, said some people who do not see depth normally cannot see in 3D at all.

1.When people want to watch a three-dimensional movie, they need .

A. a ticket B. a pair of 3D glasses C. an earphone

2.Three-dimensional technology uses film projector(s) to project one movie at the same time.

A. one B. two C. three

3.According to the passage, if we look at an object by only one eye, we can’t judge the excatly.

A. image B. angle C. depth

4.Which statement is TRUE according to the passage?

A. In the near future, people can enjoy 3D movie by watching TV at home.

B. Whenever you wear a 3D glasses, you can see objects more clearly.

C. People who have something wrong with their brain can’t read the images of 3D movie.

5.The main idea of this passage is .

A. how to use 3D glasses to watch a 3D movie.

B. 3D glasses make the movie seem alive

C. not everybody can enjoy 3D movies.

 

Charlie was about to climb into bed when he found there was a light on in his garden shed(棚). Then he noticed some people who were busy stealing his things.

He call the police right away. The policeman asked, “Are there any intruders(闯入者)in your house?” Charlie replied “no” and explained what was happening.

The policeman said, “All patrol cars(巡逻车) have gone out, and a policeman will go to your house when one is free.”

Charlie hung up, waited 30 seconds, and then called the police again. “Hello, I just called a short while ago because there were people stealing things from my shed. I want to let you know that they’re not a problem anymore because I’ve just shot every one of them.”

Charlie then hung up the phone. In five minutes, three patrol cars, nearly twenty policeman and an ambulance arrived at his house. Of course, the police caught the thieves.

One policeman said, “I thought you said that you shot every one of them!”

Charlie replied, “I thought you said there were no patrol cars free!”

1.The story happened .

A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening

2.The police didn’t want to come at once because .

A. there was no patrol cars free. B. they didn’t think it was crucial.

C. they didn’t know what happened.

3.Charlie called the police __ for help.

A. only once B. twice C. three times

4.The police came quickly because they thought .

A. the thieves died

B. Charlie was shot

C. the thieves broke into the house

5.We can infer(推断) that Charlie .

A. was good at shooting

B. liked to play a joke on the police.

C. didn’t belive what the policeman said.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网