题目内容

Mum asked me to ______for dinner.

A. lay the table B. go to sleep C. keep a diary D. lake a vacation

A 【解析】句意:妈妈叫我摆放好桌子吃晚饭。本题考查动词短语。A. lay the table摆好饭桌,摆好餐具; B. go to sleep 睡觉;C. keep a diary记日记;D. lake a vacation度假。根据后半句 for dinner 可以理解是为了开饭要先摆好饭桌,故选A。
练习册系列答案
相关题目

I did something wrong today.

While at the beach this afternoon. I met a boy called Bob We talked a lot. He said that it was fun playing on the cliffs (悬崖). I told him that I was not allowed to go near that place( Mum and Dad had always told me it was dangerous to play there). He called me a coward. I wanted to prove to him that I was just as brave, so I agreed to go with him

We wanted to make our way down to explore (探索)the area. so Bob started to climb down and I followed him. Unluckily. some rocks came down after us. One of them nearly hit my head. We could not get back up. We shouted and shouted for help. but for a long time no help came. I was really scared. I wanted to cry. Then, we heard some sounds. Someone had heard us. A woman tied (系 )a rope around herself while a man at the cliff top held the rope. She made her way down to save us.

My parents were relieved (宽慰的)that I was unhurt, but they were angry that I had done such a risky thing. I apologized and promised that I would not do anything like that again

1.Where did the writer meet Bob?

A. At school B. In the park

C. At the beach D. On the cliffs

2.In Paragraph 2. “a coward” means______

A. a person who is not brave B. a person who is not clever

C. a person who is not strong D. a person who is not polite

3.What had the writer s parents always warned him about?

A. The wind was very strong

B. The beach was too far away

C. The cliffs were not a safe place

D. Bob was difficult to get on with

4.Put the sentences in the right order according to the passage

a. Some rocks came down

b. The writer followed Bob

c. The writer wanted to cry

d. A man and a woman saved them

e. The writer and Bob heard some sounds

A. a-b-c-d-e B. b-a-c-e-d C. a-c-b-e-d D. b-c-a-e-d

5.How did the writer feel about what he had done?

A. Surprised B. Excited C. Glad D. Sorry

1.C 2.A 3.C 4.B 5.D 【解析】本文主要是叙述了作者的一次冒险经历,并为此而感到难过。并表示再也不做那样冒险的事情了。 1.细节理解题。根据第二段第一句While at the beach this afternoon. I met a boy called Bob知作者在沙滩上遇见Bob,故选C。 2.推断题。根据下句I wanted t...

It is the world's most well-known and popular song. It has been sung hundreds of millions of times each year. It has been heard in outer space, at baseball stadiums, in movies and in domiciles(住处)from the White House to the most remote(遥远的) backwoods shack(窝棚) in Misissippi. It has been wired into millions of music boxes, greeting cards, watches, toys, games and other tune-playing products. And it is the only song in the English language to make people of all ages smile and sing along. The song, of course, is Happy Birthday to You".

This amazing song began its life in 1893. Written by two sisters from Kentucky, Mildred and Patty Hill, it was originally (起初) named “Good Morning to All”, and intended as a classroom greeting from teachers to students:

Good morning to you

Good morning to you

Good morning, dear children

Good morning to all.

To this day, no one knows for sure who wrote the new words to Hill’s melody(旋律),or exactly when it happened. “Happy Birthday to You” first appeared in a songbook in1924.The words were presented as the second stanza(节) to "Good morning to You".

1.in the first paragraph, “wired” means“_____”in Chinese.

A. 布线 B. 连线 C. 灌制

2.“Good Morning to All'”was written_______.

A. for teachers to greet students

B. for students to greet teachers

C. for teachers and students to greet each other

3.From the last paragraph, we can tell_______.

A. exactly who wrote the new words for Hill's melody

B. for sure when the new words for Hill's melody were written

C. “Happy Birthday to You" and "Good Morning to You were sung together in 1924

4.What’s the best title (标题) for this passage?

A. Good Morning to You

B. Happy Birthday to You

C. Happy Birthday to You and Good Morning to You

1.C 2.C 3.C 4.B 【解析】短文介绍了“Happy Birthday to you”这首英文歌曲。每年数亿次被传唱,适合于各个年龄段的人群,遍布世界各地。还介绍了这首歌的创作时间以及创作背景。 1.词义猜测题。文章介绍的就是Happy Birthday to you这首歌。每年数亿次被传唱,适合于各个年龄段的人,遍布世界各地,各种音乐盒,贺卡,手表,玩具等...

Mark’s brother, Jamie, rang Mrs. Grady’s doorbell. “You know her better than I do, Mark. You do the talking.”

“Hi, Mrs. Grady,” said Mark when their neighbour opened her door. “Would you like us to shovel(铲雪)your sidewalk and driveway?”

Shoveling was Jamie’s idea, a way to make enough money for the new Ocean Kingdom video game that came out the next day.

Mrs. Grady touched her hand to her heart. “That would be wonderful, boys. I think the job is getting to be too much for me.”

“It will cost 10 dollars,” Jamie said.

“If that’s OK,” Mark added.

“Oh dear,” Mrs. Grady sounded disappointed (失望的). “I haven’t been able to get to the bank. I can offer homemade cookies, but I realize that’s not what you had in mind.”

Mark was going to say that Mrs. Grady could pay them another time, but Jamie cut him off. “We’ll come back later.”

As they walked back, Mark looked quickly over his shoulder. Mrs. Grady stood at her window, watching them.

She didn’t look like the person who came to make him safe last summer when Mr. Dunn’s collie(牧羊犬), Goldie, get away from her backyard. Goldie had just wanted to play, but Mark didn’t feel comfortable around big dogs. And Goldie had boxed him in between the wooden fence(栅栏)and the cedar hedge (雪松树篱).

Mark had tried to call for his dad, but his tongue (舌头) seemed locked behind his teeth.

Then Mrs. Grady’s front door had flown open. “Hold on, Mark. I’m coming!” She picked up a broom. “Goldie!” She’d called. As soon as Goldie had turned her head, Mrs. Grady had appeared quickly between Mark and the dog.

“Goldie, go home!” Then she’d swept her broom to hurry the dog along.

When Mark’s father had appeared, he’d said to Mrs. Grady, “That was very brave! Thank you.”

Mrs. Grady had laughed. “It was nothing. Good neighbours watch out for each other, don’t they?”

And now Mrs. Grady needed Mark as much as he’d needed her last summer.

He smiled and then dug deep into the snow.

“Hey!” Jamie shouted. “What are you doing?”

Mark couldn’t explain about Goldie and watching out for neighbours. “I like Mrs. Grady’s cookies,” he said and continued.

“It’ll take you all day,” his brother complained. “We’ll never get that game.”

Mark kept digging. Surprisingly, Jamie joined in.

Mark smiled. Jamie had known all along it was the right thing to do.

“Once the other neighbours see the good job we’ve done, they’ll line up to hire us,” said Jamie. “We’ll make money soon enough.” As usual, he had it all worked out.

1.How did Mark and Jamie feel when Mrs. Grady refused to pay?

A. Disappointed. B. Angry. C. Worried. D. Stressed.

2.The underlined phrase “watch out for” in the passage means “______”.

A. look at B. look out C. look after D. look over

3.Mark and Jamie chose to shovel for Mrs. Grady at last probably because ______.

A. they were sure that Mrs. Grady would help them later

B. they knew Mrs. Grady was helpful and they would like to help her

C. Mrs. Grady was too old to shovel herself and they would like to help her

D. Mrs. Grady was too old to shovel herself and would like to pay them later

4.Which can be the best title for the passage?

A. The Right Thing B. The Silly Thing

C. The Unforgettable Thing D. The Regrettable Thing

1.A 2.C 3.B 4.A 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述马克和杰米两人打算帮助邻居格莱迪扫雪来挣买游戏的钱,但是格莱迪想拿点心来酬谢,最后两人也同意了。 1.推理判断题。根据Shoveling was Jamie’s idea, a way to make enough money for the new Ocean Kingdom video game t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网