题目内容
Look in the bedrooms of young people around the world. You will probably find a pair of blue jeans in each room. Jeans are very popular all over the world.
Jeans give you the feeling of comfort, youth and energy. They have long been liked by every person.
Levi Strauss is an American company. It first made blue jeans. The company was founded in 1853 by 24-year-old Levi Strauss. Twenty years later, he made the first blue jeans in the world. The jeans were used as working trousers for the cowboys of the American West. During the Second World War, American soldiers brought blue jeans to Europe and Asia. People there began to wear jeans. Little by little, they become cool.
People from different countries like different styles of jeans. Americans like to wear simple and single-colored jeans, but many Chinese like to wear jeans with lots of different colors.
Jeans now can be seen everywhere: However, in many places, it’s not always good to wear jeans. No matter how good they may look, or what color they are, it’s often not right to wear jeans in formal places. But, when you are out, relaxing and having fun, jeans are the best choice.
- 1.
The story is talking about_____________.
- A.Levi Strauss
- B.young people
- C.cool
- D.jeans
- A.
- 2.
Levi Strauss made the first blue jeans_____________.
- A.when he was 44
- B.when he was 24
- C.in 1853
- D.in 1924
- A.
- 3.
___________ wore jeans after they were first made.
- A.American soldiers
- B.American cowboys
- C.Levi Strauss
- D.The people in Europe
- A.
- 4.
Jeans can be cool for nearly 150 years because _____________.
- A.they have different styles
- B.they have different colors
- C.they make us feel youth, comfort and energy
- D.they are working trousers.
- A.
- 5.
When you _____________, you’d better not wear a pair of jeans.
- A.go to an important meeting
- B.go on a trip
- C.have a party
- D.are having fun
- A.
1.You will probably find a pair of blue jeans in each room. Jeans are very popular all over the world.可知答案为D
2.根据文章内容The company was founded in 1853 by 24-year-old Levi Strauss. Twenty years later, he made the first blue jeans in the world.可知答案为A
3.根据文章内容The jeans were used as working trousers for the cowboys of the American West.可知答案为B
4.根据文章内容No matter how good they may look, or what color they are, it’s often not right to wear jeans in formal places.可知答案为C
5.根据文章内容what color they are, it’s often not right to wear jeans in formal places.可知答案为A
My friend Mr. Smith is a famous doctor and has a hospital. So he has enough money to __11__ all over the world. And he’s been to a lot places of interest. He likes to __12__ children and has a lot of little __13__. They often ask him to tell them all kinds of funny things he __14__. It ma
kes them happy and his room is always full __15__ children when he’s free.
It was my little son’s seventh birthday yesterday. The boy wanted to __16__ his old friend Mr. Smith to t
he party. He __17__ Mr. Smith himself and told him about it. the doctor accepted his __18__ happily. At half past seven the boy was waiting for his coming at the gate. __19__he saw his car, he ran towards him. Mr. Smith __20__ on time, with a nice present in his hand. After dinner the children sat around the traveler and asked him to __21__ them some funny stories. Mr. Smith agreed and his stories mad
e them __22__ again and again. At last th told them the funniest story. He said, “ Once I reached a city __23__a foggy day. The fog was the thickest in the world …”
Please wait a__24__, Mr. Smith,” said my son, “ It’s said the fog in London is the thickest in the world.”
“You’re __25__, my clever boy.” Said the funny doctor. “ The city had much fog that day …”“ What’s it, the?” the boy couldn’t wait to ask again.
“ The fog was so thick that I couldn’t see it at all,” the funny doctor said with a smile.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|