题目内容

【题目】 What do you want to be when you grow up? And what’s an ideal Job? In our hearts we all dream of an ideal job. However, each of us has his own idea of what this job should be. In my opinion, it depends on types of work. the flexible(灵活的) hours. and the income(收入).

To begin with different people choose different types of work. Everyone chooses an ideal type of work for himself. For example, some people work better if they knew all the duties of the job and have the right skills to do it. Some people prefer a more________job, in which they have to solve lots of difficulties.

Secondly, (B) the more flexible hours the job has, the more ideal it is. Flexible hours allow workers to have time for their social life. It offers them time to solve their own problems, such as family and children matters. It also allows them to relax and enjoy life.

Thirdly, income is also very important when we talk about whether a job is ideal or not. Many people think of giving up their jobs because (C) they are paid too little. But this is not always true. Some people love their jobs and are happy to do the work, even though they get very little money.

What kind of job is an ideal job? Different people have different ideas about it. what about yours? Please write to us as soon as possible.

1一、完成句子

In Paragraph one, in the writer’s opinion. the ideal job ___________, ___________ and the income.

2二、下列哪个词可以放入空白(A)处。

A.TraditionalB.ChallengingC.InterestingD.Comfortable

3三、按照要求,完成任务。

1.请把(B)the more flexible hours the job has, the more ideal it is.句子翻译成汉语。

______________________________________________________________________

2.请把(C)they所指代的汉语意思。

______________________________________________________________________

3.请根据文章大意,写出文章的最佳标题。

______________________________________________________________________

【答案】

1types of work the flexible(灵活的) hours

2B

3工作越灵活,工作时间越理想 many people An ideal job

【解析】

这篇短文主要讲述了人们选择什么样的的工作展开讨论。这取决于工作类型;灵活的工作时间;以及收入。

1根据文中In my opinion, it depends on types of work. the flexible(灵活的) hours. and the income(收入).可知,在作者看来,这取决于工作类型;灵活的工作时间;以及收入。故填types of workthe flexible(灵活的) hours

2根据文中in which they have to solve lots of difficulties.可知,有些人更喜欢一份更有挑战性的工作。challenging具有挑战性的。根据句意,故选B

3(1).the more flexible hours the job has, the more ideal it is. The+比较级…the+比较级……表示越……就越……;the more flexible hours表示更灵活的工作时间;the more ideal表示更理想;故填工作越灵活,工作时间越理想。

(2). 根据上文Many people think of giving up their jobs很多人都想放弃工作,可知下文是中they指的是许多人们,这里是说因为他们的工资太低。many people表示许多人。故填many people

(3).根据文中However, each of us has his own idea of what this job should be. In my opinion, it depends on types of work. the flexible(灵活的) hours. and the income(收入).可知,这篇短文主要讲述了理想的工作的具备的条件。故填An ideal job

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Environment Awareness Week

Regal Convention Centre, Halls 1-4

10:00 a.m.-9:00 p.m., 24-30 June, 2017

Free admission(入场费) for all!

Save the environment, save our future

Organized by: International Environment Fund

Supported by: Clean Energy Agency

Sponsored by: HydroMax Solutions, Solar Ace, Teflon

Our environment needs help. With the participation of more than 50 organizations, Environment Awareness Week is the biggest public education event which is aimed at the environmental protection. Don’t miss it! Come and know more about:

The Threats to Earth (Hall 1) — What is global warming? How serious is pollution? Learn about different environmental problems from our university students. Protect our environment!

The Search for Renewable Energy (Hall 2) — Can we get electricity from wind, solar energy, waves, rivers and underground heat? Get the answer from Solar Ace, Teflon, TouchWind resources and other participants.

The Quest for Freshwater (Hall 3) — Is the shortage of freshwater worsening? What are Singapore’s solutions for treating waste water? Hear from Flow Technologies, HydroMax Solutions and other participants.

The 3Rs to Save Earth (Hall 4) — How can we REDUCE, REUSE and RECYCLE to cut down household wastes? Find out from the Global Gaia Network, Green Earth Foundation and other participants.

For more information, please call Mr. Philip Koh at 6553 1188, send an email to Mrs. Daisy Soh at Daisy-soh@ief.org or visit the event’s website at http://www.ief.org/eaw.

1This Environment Awareness Week is organized by __________.

A.HydroMax SolutionsB.Green Earth Foundation

C.Clean Energy AgencyD.International Environment Fund

2If you want to know how to get electricity from underground heat, you can go to _________.

A.Hall 1B.Hall 2C.Hall 3D.Hall 4

3Which of the following statements is NOT TRUE according to the poster?

A.Lectures in Hall 1 will be given by university students.

B.It will last a week and the halls will be open 11 hours a day.

C.You need to pay $5 for each hall, which is actually quite cheap.

D.You can send an email to Mrs. Daisy Soh for more information.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网