题目内容

【题目】根据句意及首字母或括号里的汉语或单词提示,把所缺单词写在横线上,并注意其变换形式。

1It is reported that h_______ of houses fell down and many people died in the earthquake.

2Nowadays, the education of _______ (安全) has caught the attention of the whole society.

3You should get your parents’ _______ (agree) before you leave for London.

4It is _______ (难以置信的) that AI has progressed in such a rapid way in the past few years.

5All of us are looking forward to _______ (win) the volleyball match in Hong Kong.

6U_______ the Monkey King can hide his tail, he can’t turn himself into a man.

7We may meet difficulties in life; _______ (luck), there are always some kind people offering us help.

8The sports meeting was _______ (取消) because of the terrible weather.

9This kind of special noodles t_______ so delicious that I can’t help asking for more.

10The thieves _______ () many things from the supermarket and were put into prison.

【答案】

1hundreds

2safety

3agreement

4unbelievable

5winning

6Unless

7luckily

8canceled/cancelled

9tastes

10stole

【解析】

1句意:据报道,数以百计的房屋倒塌,许多人在地震中丧生。hundreds of成百上千的;hundredof连用表盖指,需用复数形式;根据句意语境和首字母提示,可知填hundreds

2句意:如今,安全教育已经引起了全社会的关注。本句是of所有格,后面需用名词;根据句意语境和汉语提示,可知填safety

3句意:你去伦敦之前应该征得你父母的同意。your parents’是名词所有格结构,需接名词;根据句意结构和英文提示,可知填agreement

4句意:令人难以置信的是,人工智能在过去的几年里发展如此之快。本句缺表语形容词,根据句意语境和汉语提示,可知填unbelievable

5句意:我们所有人都期待在香港赢得排球比赛。look forward to期待做某事,后接动名词;根据句意结构和英文提示,可知填winning

6句意:除非美猴王能把尾巴藏起来,否则他不能把自己变成一个人。本句是条件状语从句,句首单词的首字母需大写,根据句意语境和首字母提示,可知填Unless

7句意:我们在生活中可能会遇到困难;幸运的是,总有一些善良的人给我们提供帮助。本句缺副词状语,根据句意结构和英文提示,可知填luckily

8句意:因为天气不好,运动会被取消了。The sports meeting是单数形式,又是动词cancel的受动者,需用“be done”被动语态结构;根据句意语境和汉语提示,可知填canceled/cancelled

9句意:这种特殊的面条吃起来太好吃了,我忍不住要多吃一点。“so +形容词/副词+ that从句”表示“如此……以至于”,引导结果状语从句;根据so delicious that I can’t help asking for more和首字母提示,可知是尝起来taste” This kind of special noodles是单数第三人称,动词需用三单形式,故填tastes

10句意:小偷从超市偷了很多东西,被关进了监狱。and连接并列结构,前后时态需一致;根据and were put into prison.和汉语提示,可知填stole

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Where to go on the coming Holiday?

San Francisco

Price: $1,980/adult(S 1,000 for a child aged below 14)

Time: Sat.13th July, 2019 to Sun.28t July, 2019

Attractions &Activities: San Francisco is known for Entertainment, Live Music and Museums. Just relax on the beaches, be thrilled at the theme parks and experience culture in the museums and art galleries of this sprawling Southern California city.

Hotel: 5 stars

Mexico City

Price: $ 1,580 /adult($800 for a child aged below 14)

Time: Sat.20th July, 2019 to Sun.30h July, 2019

Attractions &Activities: Mexico City is known for museums, historical buildings and cathedrals. Experience the energetic urban center with an exciting restaurant scene, amazing historic sites and outstanding cultural attractions. And admire the striking architecture(建筑风格;建筑设计),and a UNESCO World Heritage Site.

Hotel: 4 stars

Flight: Economy (Round trip), included in the price.

Sydney

Price: $ 1,480 /adult ($ 700 for a child aged below 14)

Time: Fri.7th June, 2019 to Mon.17th June, 2019

Attractions &Activities: Discover Sydney one of the most vibrant cities in the world. With its sparkling harbour, icons such as the Sydney Harbour Bridge and Sydney Opera House, award-winning restaurants and world-class beaches in Bondi and Manly. From May 24 to June 15, 2019 Sydney plays host to the festival of light, music and ideas Vivid Sydney. See the Sydney icons come to life with amazing light art.

Hotel: 5 stars

Flight: Economy (Round trip), included in the price.

Bangkok

Price: $ 980 /adult ($ 500 for a child aged below 14)

Time: Fri.2nd August, 2019 to Sat.17th August, 2019

Attractions &Activities: Bangkok is known for Shopping, Temples and Culture. Revel in the color, noise and history of Thailand’s fantastic capital. Ride a tuk-tuk through the city center and you will pass neon-lit streets packed with the clubs, ancient alleys and grandiose temples. Breathe in the scents of a thousand street food stalls, Listen for the chants of praying monks mixed with the voices of market vendors and shoppers haggling with one another.

Hotel: 4 stars

Flight: Economy (Round trip), included in the price.

1How is the information above listed?

A. By price.B. By stars.

C. By Name of the places.D. By hotels.

2What is true about the trips to the mentioned for cities?

A. All the visitors of the four trips will live in hotels of five stars.

B. The prices of the four trips don't contain the flights.

C. The information above is useful for people who want to study abroad.

D. Visitors to Bangkok can ride a tuk-tuk to travel around the neon-lit streets with clubs, ancient alleys and grandiose temples.

3How much will Mr.Chen pay in total if he wants to take her wife and two sons who are both pupils to Sydney?

A. $2,960B. $3,660

C. $4,360D. $5,920

4Xiao Ming, who is interested in the design and style of buildings, would like to take a graduation trip in July. And he will probably go to _

A. San FranciscoB. Mexico CityC. SydneyD. Bangkok

5What is the main purpose of this page?

A. To introduce the history and culture of different cities around the world.

B. To show some amazing attractions of the cities.

C. To help sell some travel products

D. To sell some flight tickets.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网