题目内容

【题目】任务型阅读

迈克为新年制定了方框中的计划,请仔细阅读61—65小题,将它们与A—E配对。

A. Plans for study B. Plans for travelling

C. Plans for work D. Plans for money

E. Plans for health

61.Health is the most important thing. I’m going to run for 45 minutes every morning.

62. I’m going to visit two great man-made wonders in China. One is the Great Wall and the other is the Terracotta Army.

63.I’m going to try my best to improve my spoken English. I’ll join the English Speech Club.

64. I want to buy a new camera. So I’m going to save some money.

65.Sometimes I feel very tired of being a reporter. But I’m going to enjoy myself in my job.

1______

2______

3______

4______

5______

【答案】

1E

2B

3A

4D

5C

【解析】

1句意:健康是最重要的事情,每天早晨我将要跑45分钟。故选E

2句意:我将要参观中国的两大人造奇观,一个是长城,另一个兵马俑。故选B

3句意:我将要尽我最大的努力提升我的英语口语,我将要参加英语演讲俱乐部。故选A

4句意:我想买一个新照相机,因此我准备节省钱。故选D

5句意:有时我感觉当一个记者很累,但是我准备在工作中找到快乐。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】If someone says to you: “give me five”, do not search your pocket to get five yuan! It will make others laugh! The person's not asking for your money, but your fingers.

  In the US, "give me five" or "give me the high five" is a popular gesture (动作). You can see it often in films or on TV. It means the clapping (拍) of each other's raised right hands together.

  People do it when they meet for the first time or something happy happens. For example, a student has good marks in exams or wins a lottery ticket (彩票).If a football team wins a game, the players will give high fives to everyone around to celebrate.

  This gesture may come from the old Roman gesture of raising the right arm for the emperor to show respect. This also showed that the person raising his arm did not have a sword (刀) in his hand.

  Why not try to give the high five to your friends?

根据短文内容选择最佳答案。(5分)

1“Give me five” is a gesture to _______.

A. make people laugh B. ask for money

C. celebrate success D. give me five yuan

2The gesture “give me five” is the clapping of _______.

A. toes B. hands C. arms D. feet

3When you ______, you give your friends high fives.

A. lose your money B. go back home

C. win a football game D. pick up some money

4The gesture started in _______ according to the story.

A. Rome B. America C. China D. Britain

5Why did the Romans raise the right arm for the emperor? Because ______.

A. they were proud of their emperor

B. they were happy to see the emperor

C. they wanted to show their respect to the emperor.

D. they wanted to show there were no swords in the emperor’s hands

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网