题目内容

---I’m really sorry to have broken your coffee cup.

---_____________.

A. Good idea. B. That’s all right. C. I don’t think so. D. You are welcome.

B 【解析】试题分析:句意:我真的抱歉打碎你的咖啡杯子。没关系。A.Good idea.好主意, B. That’s all right. 没关系, C.I don’t think so.我不这样认为,D.You are welcome不用谢。据句意故选B。
练习册系列答案
相关题目

Literature is a word used to describe written as well as spoken material. Generally speaking, it is often used to describe anything from creative imagination, including works of poetry, drama and fiction.

Then why read literature, since it is often imaginary and seems unconnected with real life?

A lot of us read literature for enjoyment and relaxation. It’s always pleasant to read some interesting books in our spare time. In a modern life full of stress, it is our common wish to read some imaginary works and look for relaxation from the stress in life.

Reading literature is more than fun; it also allows us to get knowledge. As a general rule, literature represents a language of a people, and it often gives us an insight(洞察力) into the traditions, attitudes and values of the age in which it was written.

Sometimes literature can even offer us new, creative ways to have a better understanding of the world. It introduces us to new worlds of experiences. We enjoy the comedy and the tragedy of poems, stories and plays; and we may even grow through our literary journey with books. At last we may discover meaning in literature by looking at what the writer says and how he or she says it. In some ways, we explore the human condition and analyze(分析) the way they think and feel the way they feel. Literature helps us think clearly and encourages us to open minds.

So we can certainly say literature is of great importance to us. Why not get going with one poem, drama or fiction at once?

Topic

1. should we read literature?

Explanation

It 2. anything by using imagination.

Types

Poetry, 3. and fiction.

4. to read literature

To get enjoyment and relaxation to forget stress in 5..

To get 6. to make us learn about traditions, attitudes and values of the age in which it was written.

To offer people ways to understand 7. of the world, to 8. literary works, to grow through the literary journey, to discover meaning in literature, and even explore 9. humans think and feel.

To help us think clearly and make us 10. our minds.

Suggestion

Reading literature.

1.Why 2.describes 3.drama 4.Reasons 5.life 6.knowledge/information 7.better 8.enjoy 9.how 10.open 【解析】试题分析:本文是一篇议论文,作者提出了为什么要读文学的问题,并从三个方面分析了阅读文学作品的好处。 1.句意:我们为什么要读文学?...

Mary was an operator(接线员) of 911 in Los Angeles. One Thursday morning, she was surprised to get a call from a little girl. She said, “Mum my ill, Mum my ill, ”again and again. Mary soon found the address of the call. She called the police. In a minute, the policemen and doctors arrived at the house. They broke the door open. They couldn't believe their eyes. The little child was so young that maybe she could not walk!She was sitting beside her mother and holding her mother's hand. Tears were running down her face.

The doctors gave the woman some medicine and soon she woke up. Later, she told people, “Everyone was surprised that my daughter could call 911. On Monday I tried to teach her how to call 911, but she couldn't do it. ”Mary was surprised, too. “It's the first time that I have seen a two?year?old child call 911. ”

1.What did the girl really want to say?

A. “Mum, I'm ill. ” B. “My mum is ill. ”

C. “Mum and I are ill. ” D. “You are ill. ”

2.How did the policemen feel when they got into the room?

A. Strange. B. Normal.

C. Surprised. D. Angry.

3.How did the policemen get into the room?

A. By breaking the door. B. With the girl's help.

C. Through the window. D. With the mother's help.

4.What does the underlined word“it”mean?

A. 911. B. Calling 911.

C. Walking. D. Speaking.

5.What can we learn from the passage?

A. The little girl was so clever that she could call 911 when she was 2.

B. The love for her mother created the miracle(奇迹).

C. The mother knew she had to teach the little girl how to call 911.

D. Mary was a policewoman.

1.B 2.C 3.A 4.B 5.B 【解析】短文大意:接线员玛丽在值班时,接到一个小孩打来的电话,告诉玛丽她妈妈病了,当警察到孩子的家时,却发现打电话的这个小孩竟然还不会走,勇敢机智的小孩子在危机时刻救了妈妈的命。这篇短文也告诉我们,不要看着孩子小就不教他们懂得一些生活常识,在关键时刻,教孩子的这些生活常识可能会起大作用。 1.细节理解题。一个两岁的孩子还表...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网