题目内容

【题目】配对阅读。左栏是五个人的需求,右栏是一份报纸七个版面的内容介绍,请为左栏的每位学生选择最合适的版面,并将答题卡上对应的选项涂黑。

66.1 Bill traveled a lot when he was young. Now he has stopped his work, and he enjoys reading about foreign people, places and

customs.

A. On hearing the slogan(标语,口号) “Make yourself heard.”, you will know there are the Ericsson(爱立信) products for you to call anyone.

B. “Just do it.”—This slogan speaks out to teens. It tells them

to do something, if they think it’s worth it. And if so, why not

67. 2George passed the entrance

wear a pair of Nike sneakers?

exam and was admitted to a

C. When bitten by a spider, a shy high school student gets

famous university. These days,

spider-like abilities that he finally must use to fight bad

his father is looking for a mobile

people as a superhero. This is Spiderman3.

phone for him so as to keep in

D. “Share moments, share life.”—This slogan from Kodak

touch with him closely.

connects photos and beauty. It asks people to remember the

68. 3Joan doesn’t want to forget

happy moments in life by taking photos of them—using

the past, especially the happy

Kodak film of course.

moments.

E. “Always Coca-Cola”—Coke’s slogan change every few

69.4Tom is a senior middle

years, but this one had enjoyed a lasting popularity because it

school student. He likes sports

shows the brand’s spirit. It seems to say “Coke is the only

very much and plays basketball

drink; there are no other forms of drinks.”

every afternoon. He wants to buy

F. There are some public service advertisements that educate

a pair of shoes after school.

people about public service projects, such as Project Hope. Its

70.5 There is a party this evening

slogan is “Project Hope—Schooling Every Child”.

for Mary’s 15th birthday. Her

G. One magazine ad says, “Make me your window on the

family are getting ready for it.

wall.” The advertisers say that the weekly magazine can bring

Her sister’s job is to buy some

the world to your home. Have you ever wondered what

drinks.

Chinese eat for breakfast? Did you know that the Sahara

Desert is getting bigger every year? This fascinating

magazine, full of color pictures, is your window on the wall.

【答案】

1G

2A

3D

4B

5E

【解析】

主要讲述了根据报纸广告选择个人的需求。

1根据Bill traveled a lot when he was young. Now he has stopped his work, and he enjoys reading about foreign people, places and customs. 比尔年轻时经常旅行。现在他停止了工作,喜欢读外国人、地方和风俗。可知选择One magazine ad says, Make me your window on the

wall. The advertisers say that the weekly magazine can bring

the world to your home. Have you ever wondered what

Chinese eat for breakfast? Did you know that the Sahara

Desert is getting bigger every year? This fascinating

magazine, full of color pictures, is your window on the wall.,故选G

2根据文中George passed the entrance exam and was admitted to a famous university. These days, his father is looking for a mobile phone for him so as to keep in touch with him closely.可知广告AOn hearing the slogan(标语,口号) Make yourself heard., you will know there are the Ericsson(爱立信) products for you to call anyone. 当听到口号“make yourself heard”(让你自己听到)时,你就会知道爱立信(Ericsson)的产品可以让你给任何人打电话。故选A

3根据文中Joan doesnt want to forget the past, especially the happy moments.可知可以看广告DShare moments, share life.”—This slogan from Kodak

connects photos and beauty. It asks people to remember the happy moments in life by taking photos of themusing Kodak film of course. 分享时刻,分享生活。”—这是柯达的口号。

连接照片和美丽。它要求人们通过使用 ,当然是柯达电影。根据题意,故选D

4根据文中Tom is a senior middle school student. He likes sports

very much and plays basketball every afternoon. He wants to buy a pair of shoes after school. 汤姆是一名高中生。他喜欢运动。每天下午都打篮球。他放学后想买双鞋。可以看广告BJust do it.”—This slogan speaks out to teens. It tells them

to do something, if they think its worth it. And if so, why not

wear a pair of Nike sneakers?就这么做吧。”——这句口号向青少年发出。它告诉他们

做点什么,如果他们认为值得的话。如果是这样,为什么不呢

穿一双耐克运动鞋?故选B

5根据文中There is a party this eveningfor Marys 15th birthday. Her family are getting ready for it.Her sisters job is to buy some可可以看广告E,“Always Coca-Cola”—Cokes slogan change every few years, but this one had enjoyed a lasting popularity because it shows the brands spirit. It seems to say Coke is the only drink; there are no other forms of drinks.

drinks. “永远是可口可乐”——可口可乐的口号每隔几天就改变一次

多年来,这个品牌一直享有持久的声望,因为它显示了品牌的精神。好像是说“只有可乐

喝酒;没有其他形式的饮料。”故选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】I was going back to work to finish a few things one evening, and my two children were busy sewing (缝纫) things on the sewing machine. My 11-year-old daughter was going to help her older brother make a little cushion (抱枕). I left and in a few hours returned to find a mess in the kitchen and front room while both children were sitting in front of the television. Having had a long day, I was very short with my greeting to them. But then I noticed the material they had used for the cushion. I had bought it to make a blanket. Not stopping to listen to them, I shouted at the children and explained how angry I was at what they had done.

My daughter listened to me timidly, not trying to say anything for herself at all, but the pain could be seen on her face. She went to her room quietly and spent some time alone before she came out to say good night and once again apologize for the mistake she had made. A few hours later, as I was preparing to go to bed, there on my bed lying a beautiful little cushion, with the words “I LOVE MOM”. Next to it was a note apologizing again.

To this day, I still get tears in my eyes when I think of how I reacted and still feel the pain of my actions. I then went to my daughter and apologized for my actions. I display the cushion on my bed with great pride and use it as a reminder that nothing in this world is greater than a child's love.

1Why did the woman leave home for a few hours?

A. Because she needed to buy gifts for her children.

B. Because she was angry with her children that night.

C. Because she needed to finish her work that night.

D. Because the children broke her sewing machine.

2What's your understanding of the underlined sentence?

A. I stayed with my children for a short time.

B. I didn't greet my children with a lot of patience.

C. I gave my kids a warm greeting when I got home

D. I didn't say hello to my children at all.

3How did the daughter feel when the woman got angry?

A. She was angry because she disliked her mother's behavior.

B. She felt painful, but she felt sorry for her mistake.

C. She didn't care about the mother's anger at all.

D. She shouted and cried a lot.

4What's the main idea of this passage?

A. Remember to clean the mess after using the sewing machine,

B. If the children did something wrong, they should apologize bravely.

C. Parents should always remember that nothing is better than a child’s love

D. If the children want to cut something at home, ask the parents about it first.

【题目】 阅读下面短文, 按要求补全表格。(每空限填一词)

It is said that the eyes are “the windows of our soul”. Beautiful and bright eyes not only show a good health but also make you look very attractive. However, to have healthy eyes you have to look after them properly. Your eyes need taking good care of.

Be careful with your diet. First, eat food that is good for your eyes. They are fresh fruits and vegetables as fish, eggs, and milk. Besides, a regular amount of vitamins A and B2 should also be taken.

A regular and sound sleep is a must. It relaxes your eyes and gives them enough rest. Sleep not only helps repair the tired body. Usually, you must sleep for at least seven to eight hours every day. Loss of sleep can give you dark circles under the eye.

You must exercise your eyes every day. Blink (眨眼) your eyes at regular periods, which makes the eyeballs full of water and gives them a good wash.

We use our eyes in many wrong ways. Fox example, if a small thing goes into our eye we start rubbing it, which is wrong. Rubbing can hurt your eyes. Don’t read or write in poor or bright sunlight. Always use sunglasses as sunlight can cause eye tiredness. Light should not shine directly in your eyes. Too much reading, watching TV or working on the computer can also cause eye tiredness.

Remember to always take care of God’s most beautiful gift to you. Your life will be very colorless without your eyes.

How to keep your eyes 1

Diet

●Eat food that is good for your eyes, such as fresh fruits and vegetables.

●Take an amount of Vitamins A and B2.

Sleep

●Sleep 2 your eyes and gives them enough rest.

●Sleep can also 3 the tired body.

Eye exercising

●Blink your eyes at regular periods.

Eye using

●It’s not 4 to rub your eye when something goes into it.

●Reading or 5 in poor or bright sunlight can cause eye tiredness .

●You have to use sunglasses to keep away from bright sunshine.

●You should have a rest after reading, watching TV or working on the computer.

Conclusion

●It’s very important to take good care of your eyes.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网