题目内容
阅读短文,根据上下文意思,将方框中的句子还原到短文中适当位置,使其通顺完整。其中有一句不选。
Last summer I had an awful car accident and I had to spend two months in hospital.I hope my sad experience will be a lesson to all drivers, especially those who think it is safe to drink and drive.
1 I had a lot of wine with my friends.I thought I could drive home that night, but thirty minutes later, I was losing control of myself, yet I still went on because I really wanted to go to bed. 2 The last thing I remember was trying to get out of the car with blood pouring down my head and broken glass all over my body.I remember trying to get out but my legs were stuck and I could hardly move.Luckily, I was wearing a seat belt(安全带). 3 The next thing I remember was lying on a hospital bed.It seemed I only broke my leg.
4 I hope that people both young and old will drive more safely in the future.
![]()
解析:
C E B A
阅读短文,根据上下文意思, 将方框中的句子还原到短文中适当位置,将其字母代号填在横线上。选项中有一项为多余选项。
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. 【小题1】 We don’t always want people around. We will feel lonely if we never have a friend.
Friends sometimes don’t get on well. 【小题2】 Most of the time they will make up and become friends again. When friends move away , we feel very sad. 【小题3】 Then we call them or write to them. We can even see them again someday. Of course, we can also make new friends. It’s surprising to find out how much we like new people when we get to know them.
There’s more good news for people who have friends. They live longer than people who don’t . Why? It could be that they are happier. 【小题4】 Or it could be just knowing that someone cares. If someone cares about you, you’ll take better care of yourself.
| A. Tony is my best friend. B. We miss them very much. C. Being happy helps you stay healthy. D. It doesn’t mean they don’t like each other. E. However, sometimes we need to be alone. |
阅读短文,根据上下文意思, 将方框中的句子还原到短文中适当位置,将其字母代号填在横线上。选项中有一项为多余选项。
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. 1. We don’t always want people around. We will feel lonely if we never have a friend.
Friends sometimes don’t get on well. 2. Most of the time they will make up and become friends again. When friends move away , we feel very sad. 3. Then we call them or write to them. We can even see them again someday. Of course, we can also make new friends. It’s surprising to find out how much we like new people when we get to know them.
There’s more good news for people who have friends. They live longer than people who don’t . Why? It could be that they are happier. 4. Or it could be just knowing that someone cares. If someone cares about you, you’ll take better care of yourself.
|
A. Tony is my best friend. B. We miss them very much. C. Being happy helps you stay healthy. D. It doesn’t mean they don’t like each other. E. However, sometimes we need to be alone. |
阅读短文还原句子(共8分,每小题2分)
阅读短文,根据上下文意思,将方框中的句子还原到短文中适当位置。其中有一个多余选项。
Liz was excited. She was going to Asia with her mom. Neither of them had ever travelled out of the United States before. They were going to fly to Hong Kong. 1 , they would travel to Shanghai and Beijing.
"Beijing is inland. 2 . I forget the name of the port. Anyway, we're going to see the Great Wall, the Tiananmen Square, and the Forbidden City. It's going to be so cool!" she told her neighbor Jane.
From China,they would go to Japan. From Japan, they would catch a flight back to Los Angeles.
" 3 . It's only going to cost us $2,800 each, IF we don’t shop a lot," she laughed.
|