题目内容

【题目】He had to _________in hospital ________he was better.

A. not remain ; until B. be remain ; till

C. be remained ; until D. remain ; till

【答案】D

【解析】

试题分析:句意:他不得不待在医院里直到他身体更好。根据动词短语have to do 表示不得不做某事;表示直到;根据题意故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Pat McGee noticed her daughter hadn't returned to the dentist's waiting room just before her surgery(外科手术) was supposed to start.

She walked to the bathroom and found Jessica McDaniels, 32, in there, crying.

McGee took her daughter into her arms.

"We're going to say goodbye to the old JessicA." she said. "And hi to the new Jessica."

McDaniels, from St. Louis, US, had been wishing for this day since high school, when the bullying ( 欺凌) about her teeth started. Now that it was finally happening, she was nervous.

It was a social media ( 社交媒体) post two months ago that got her there. Someone posted a photo of McDaniels with a comment about her overbite ( 龅牙) — a serious problem that affects the teeth. The post was shared many times, with many people making mean remarks about her appearance.

The bullies didn't know the road McDaniels had traveled. She experienced nine operations (手术) on her ears from age 2 to 12 years old. She was almost deaf in her right ear. Her adult teeth didn't start coming in until she was 11 or 12, and doctors couldn't understand why they were pushed outward. It got worse as she got older.

McDaniels had been trying for years to get her teeth fixeD. but it was always too expensive.

When her story got out, dentists wanted to help her. One of them, Maryann Udy, got in touch with McDaniels and offered her a new smile — free of charge.

McDaniels wasn't sure at first, so she called her mother.

She told McDaniels that Udy was her angel. "You need to do it," she told her daughter.

The surgery was long and complicated (复杂的). It took weeks for the swelling(肿块) to go down, and several more months before McDaniels new smile was ready.

Later that year, she looked at her old photos online and smiled. "I loved her," she said.

"She's grateful to be in less pain, to be on the path to a new smile. Sometimes, though, it feels like something is missing from who she was."

Still, she loves taking selfies ( 自拍) and admiring her new appearance.

"I looked good before," she said. "I look even better now."

1How did McDaniels feel before the surgery?

A.GratefulB.Anxious.C.Hopeful.D.Annoyed.

2What does the underlined word " it" in Paragraph 5 refer to?

A.The creation of her new smile.B.The comfort from her mother.

C.The bullying about her teeth.D.Finding out the cause of her disease.

3What's the right order for the following events in the passage?

1A dentist offered Jessica a free surgery.

2Jessica had nine operations from age 2 to 12 years old.

3 Jessica loves taking selfies.

4Jessica's photo was

5Jessica was born overbite.

A. B.

C. D.

4We can infer from the last four paragraphs that McDaniels

A.couldn't wait to take selfies after the surgery

B.became more confident about herself after the surgery

C.wasn't satisfied with her new appearance

D.didn't want her photo on social media again

5In the third to last paragraph(倒数第三段) McDaniels said "it feels like something is missing". What do you think is no longer in her life?

A.the sadnessB.the sweet smile

C.the appearance of overbiteD.lack of confidence

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网