题目内容

【题目】.根据句意及首字母提示补全单词

1He plays the guitar on the school s________.

2You can call and t________to me after school.

3Can you w________stories for the school newspaper?

4I can’t sing o________dance.What club can I join?

5She can s________English very well.

【答案】

1show

2talk

3write

4or

5speak

【解析】

1句意:他在学校的表演上弹吉他。根据首字母和句意可知,应填“表演”show;故答案填show。

2句意:放学后你可以打电话和我聊天。根据题意call and可知后面跟的也是一个动词,而空格后面是to sb,再根据首字母提示,可知用talk,talk to sb.“找某人谈话”;故答案填talk。

3句意:你能给校报写故事吗?根据句意及首字母提示可知应填动词write“写”;故答案填write。

4句意:我不会唱歌也不会跳舞,我可以参加什么俱乐部。根据句意可知这里是一个选择疑问句,所以应用or表示选择;故答案填or。

5句意:她应用讲的很好。根据句意和首字母提示,可知应填speak,speak English“讲英语”;故答案填speak。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 One of America's biggest circuses(马戏团)will soon end elephants in its showsThe circus said it would stop by 2018All its elephants will move to an animal conservation center They will retire thereThe circus is doing this because of public protests(抗议).One hundred years agoit was OK for animals to perform for humansHowevernot todayPeople are worried about animalsThe circus will continue to use other animals such as camelsdogshorseslions and tigers

Animal rights groups have told the circuses not to use the elephantsThey said that circus elephants have a bad lifesaid many elephants have painful bones and lung diseasesThey want the elephants to retire nowMany places in the USA were asked not to use the elephantsThis makes it hard for circuses to go around the countryThe owners of the circus said it was hard to stop using their elephantsThey understand the people love watching the elephant's show

根据短文内容,完成下列小题.

1Whenwillthecircusesendelephantsinitsshows

______________________________________________

2Whydidthecircusesstopusingtheelephants

______________________________________________

3Howdidthepeoplethinkoftheanimals'performforhumans100yearsago

______________________________________________

4Whyarepeopleworriedaboutanimalsinthecircuses

______________________________________________

5WhatmakesithardforthecircusestogoaroundAmerica

______________________________________________

【题目】阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。
C
The Internet, mobile phones and Ipads are part of our lives now. Technology is greatly affecting all ways of our lives, from the ways we work to the ways we play. And it even causes a number of social problems such as cloning humans.
We have had lots of technology and it has changed our lives a lot. There is no doubt that humans will continue to use more and more technology. Here are some examples of modern technology that will change our ideas and will affect our lives greatly.
Global positioning system(GPS)(全球定位系统)
It's a system that uses radio signals from satellites to show exact(精确的) information. It tells you where the user is on the earth in all weather conditions. It's made up of three parts: satellites, control equipments(设备) on land and receivers.
Space Technology
Russian and American scientists have worked together for the international Space Station(ISS) for a long time. They hope the ISS will provide a long-lasting lab. Such a lab will bring humans limitless(无限的) advantages. It's even hoped that one day spare technology will take humans to their new houses in space.
Underwater Robot
Hercules is a kind of underwater robot with some high technology equipments. It will be used to search for ancient ships which were destroyed into the deep sea during their journey long ago.
The world is changing so quickly that it’s hard for us to catch up with all the new inventions because they seem to come out every month. It's important for us to learn about new technology and the role that it plays in our lives. So we should be willing to accept modern technology, or we will fall behind the times.
(1)_______ can tell you where the user is on the earth exactly.
A.Satellites
B.Receivers
C.Global Positioning System
D.Underwater Robot
(2)According to the passage, which is NOT true about the ISS?
A.It has carried people to other planets.
B.It will provide a long-lasting lab for us.
C.Russian and American are working for it.
D.Humans will get a lot of advantages from it.
(3)Hercules is used to _______.
A.save lives in the sea
B.take picture in the sea
C.repair the broken ships
D.look for the ancient ships in the sea
(4)From the passage, we know that _______.
A.the use of GPS is affected by the weather conditions
B.it's very important for us to learn about new technology
C.it's easy for us to catch up with all the new inventions
D.technology brings us many advantages such as cloning humans
(5)What is the purpose of the passage?
A.To help us study some new technology.
B.To tell us technology is changing the world.
C.To help solve the problems that technology causes.
D.To remind us the advantages of technology are limitless

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网