题目内容

【题目】 We have to study and work every day,so if we don’t have a strong body,we will do badly in them.As some people don't know how to keep healthy, 1

First, eat healthily. 2Don't eat too much or too little and eat different kinds of food, such as bread, meat, fish, eggs. milk, fruit and vegetables. 3Meat, fish, eggs and milk help our bodies grow.Fruit and vegetables give us vitamins(维生素),So don't just eat your favorite food.

Second, do more exercise. If we eat much food but do little sport, we will become fat( 肥胖的)and it's easy to get ill4

Last5 Never feel unhappy or worried about anything. Always be happy, and you will keep healthy.

So please take good care of your only body and keep in being full of energy and do well it study and work every day.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整,并将其标号填写在下面题号后的横线上。

A. Bread helps us work and gives us energy.

B. keep happy all the time.

C. here is some helpful advice.

D. Doing sports every day can help build ourselves up.

E. We must eat enough food and the food must be clean.

【答案】

1C

2E

3A

4D

5B

【解析】

每天我们都要工作和学习,因此如果我们没有一个强壮的身体,我们就会表现的很差。由于一些人不知道怎样保持健康,本文给出了一些建议。

1根据As some people don't know how to keep healthy“由于一些人不知道怎样保持健康以及第二、三、四段中FirstSecondLast可知这句话是引出下文的三段,因此备选句子C选项符合文意。故选C

2根据First, eat healthily.“首先,吃的健康。可知此句能够体现这段的主要思想,因此这段主要是围绕吃和健康展开的。E. We must eat enough food and the food must be clean.意为我们必须吃足够的食物,这些食物必须干净。” E选项符合此段。故选E

3根据…such as bread, meat, fish, eggs. milk, fruit and vegetables. ___3___Meat, fish, eggs and milk help our bodies grow.Fruit and vegetables give us vitamins…可知空前是举例说明我们需要吃的食物,此空以及空后是对这些食物对我们身体的好处的说明。A. Bread helps us work and gives us energy.意为面包能够帮助我们工作,提供能量。故选A

4根据Second, do more exercise. 可知此段是做运动与健康的关系。D. Doing sports every day can help build ourselves up.意为每天做运动能够帮助我们增强我们。与此段意思相符。故选D

5根据Never feel unhappy or worried about anything. Always be happy, and you will keep healthy.“不要因为任何事情不开心。总是开心会让你保持健康。可知此段中心意思为开心会让你健康。B. keep happy all the time.意为总是保持开心。点明此段中心思想。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】What Is "Walk to School"?

Now we are working on a program of "Walk to School". We would like as many parents and children as possible to take part, even if in a small way. Children who walk to and from school along with their parents can learn essential(基本的) road safety and life skills.

You can take part by...

■Walking to and from school with your children every day.

■Walking for one or two days during the week.

■Encouraging others to walk, if you already do.

Walking is great!

■Walking is a kind of great exercise! A walk is good for your body and can keep you fit.

■You won't have to waste time looking for a parking site(停车点).

■It's free. You’ll save money by not using the car.

■It's pollution-free.

■It's a good chance to talk to your children and to meet other parents, too.

Enjoy walking to school!

Here are some suggestions to help you and your children enjoy walking to school.

■Plan a safe route(路线) together.

■Teach children what a kerb (路缘) is and what it means.

■Encourage your children to help you choose the safest place to cross the road.

■Look at and discuss the things you see on your way- especially road signs and what they mean.

Walk to school! Thousands of parents and children already take part, could you?

Please go to www. walktoschool. org. uk for more information.

1Who are encouraged to take part in the program of “Walk to School”?

A. Children B. Parents and children

C. Bus drivers D. Teachers

2By walking to and from school, children can learn _________.

A. driving skills

B. running skills

C. road safety and life skills

D. knowledge about science

3Which is NOT benefit (好处) of walking to school?

A. It can keep you fit.

B. It can save money.

C. It won’t pollute the air.

D. It can't help you make new friends.

4What is the first thing to do if you want to enjoy your walking to school?

A. Plan a safe route with your children.

B. Learn what a kerb is and its meaning.

C. Choose the safest place to cross the road.

D. Find road signs and know their meanings.

5According to the writer, you can learn more about "Walk to School" by _________.

A. reading newspaper

B. making phone calls

C. going to the Internet

D. having a traffic lesson

【题目】根据短文内容,完成下面的表格。
In classes, your teachers will talk about the topics that you are studying. The information they provide will be important for you to know when you take tests. So you must be able to take good written notes from what your teachers say.
Here are three stages (阶段) of taking notes and what you should do during each stage.
Before class
Review your notes you have taken before you come to class. This will be good for remembering what was covered. Get you ready to understand new information your teacher will provide.
During class
Keep your attention on what your teacher is saying and "the signal words" that tell you what your teacher is going to say and it is important to write in your notes. Examples of signal words are "The most important point.” and "Remember that . . . ” Be sure to include in your notes information that your teacher repeats or writes on the blackboard. Write quickly so that you can include all the important information in your notes. Do this by writing abbreviations such as med for medicine, using symbols such as % for percent, and writing short sentences.
After class
Rewrite your notes to make them more complete and accurate (准确的) by changing abbreviations into whole words, symbols into words, and shortened sentences into longer sentences. Use them to answer your questions. If necessary, ask your teacher for help.

Taking notes

The information that is by the teachers about studying topic is useful for your tests, so it is necessary for you to learn to take good notes.

Stages

class

※Review the notes you have taken to what was covered.
to understand new information.

During class

to your teacher carefully.
※Be sure to the important points.
※Write them down .

After class

※Make your notes more complete and accurate to your questions.
※Ask for your help.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网