题目内容

— Do you think the rain will stop tomorrow?

. And the sun will come out.

A. I don't think so B. I hope so

C. I'm afraid not D. I don't believe it

B 【解析】句意:-你认为明天雨会停吗?-我希望如此,而且太阳会出来的。I don't think so.我不这样认为;I hope so.希望如此;I'm afraid not.恐怕不会;I don't believe it.我不相信。根据句意And the sun will come out可知应选B。
练习册系列答案
相关题目

以下是某学校通过校长意见箱收集到的一些学生的意见和建议。请仔细阅读,然后按信息卡的要求填入相关信息。

Zhang Hongying, girl,15

I want to make our lunch time longer. At the moment, the lunch time is short. Most of my classmates would like to do their homework during this time. But if they don't get a good rest, they won't have enough energy for the afternoon. So I would like to have more time to take a nap after lunch. That way, we'll learn better in the afternoon.

Zhao Pengran, girl,15

I would like to have more chances to talk in English. Now, the English classes are not enough for us to practice speaking English. I think we'd better have one morning a week at least to have spoken English lessons in order to improve our English.

Zhou Jiancheng, boy,15

My idea would be to have more fashionable school uniforms. If I were the headmaster, I would ask the students to design the uniforms themselves. We could have a contest among student designers. Then, we could ask others to choose their favorites. This way, we'll be able to wear what we like best. How nice it would be for us young people!

Information Card

The student who wants to make the lunch time longer

81. 1..

The thing that most students do during lunch time

82. 2..

The thing that Zhang Hongying would like to do after lunch

83.3..

The subject that Zhao Pengran wants to improve

84. 4..

The students' age

85. 5..

1.Zhang Hongying 2.Do their homework 3.To take a nap 4.English 5.15 / Fifteen (years old) 【解析】这三篇短文中讲述了三名学生对自己学校的一些建议,第一篇是Zhang Hongying,她希望午饭的时间能更长一些;第二篇是Zhao Pengran,他希望提高英语;第三篇是Zhou ...

My mother only had one eye. I never wanted her to show up in my school. One day during my primary school, I was terribly ill and my mother came. “Your mother only has one eye!” Some of my classmates yelled(喊叫). I wished my mother would just disappear(消失). I shouted at her, taking no notice of the sad look on her face. My mother just handed me some medicine and left without saying anything.

At that time, I didn’t think I had hurt her feelings. That night I saw my mother crying in her room. Even so, I hated her tears from one eye. I made a decision: I must study hard and leave my mother.

Years later my dream came true. I was quite successful. I never thought of going back to see my “ugly” mother until one day I got a letter.

“My son I’m sorry I only have one eye. When you were little, you had an accident and lost your eye. I couldn’t stand watching you live with only one eye. So I gave mine to you. I never regretted doing it because I love you.” I cried out aloud. Only then did I realize how beautiful my mother’s eye was!

1.Why did the writer never want his mother to show up in his school?

________________________________________

2.What did the writer’s mother give him when he was ill?

________________________________________

3.Was the writer a successful man when he grew up?

________________________________________

4.When did the writer think of going back to see his mother?

________________________________________

5.What did the writer think of his mother’s eye finally?

________________________________________

1.Because his mother only had one eye 2.Some medicine. 3.Yes, he was. 4.When he got a letter. 5.Beautiful. /It is beautiful. 【解析】试题分析:本文是一篇记叙文,讲述了作者因母亲只有一只眼睛而讨厌母亲,甚至伤害母亲。作者努力学习实现梦想后离开了母...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网