题目内容

【题目】书面表达

Millie打算向美国的学生介绍自己的国家,根据表格里的要点,写一篇文章介绍中国。

Country

China

Location

in North Asia, next to Russia, India and Japan

Capital city

Beijing

Languages

Chinese, English as a second language

Population

over 1.3 billion, the first largest population in the world

Crops

rice , wheat and corn

Customs

many festivals and fairs, Qipao—traditional clothes for women

Attractions

the great wall, the Palace Museum, The Temple of Heaven, Tian’anmen Square, Suzhou gardens, the Landscape of Guilin…

注意: 1. 不得出现自己的学校和真实姓名。

2. 必须包含所提示的内容,可以适当发挥。

3. 词数:90词左右。

【答案】

I am Millie. I’m from China. China lies in the north of Asia. It is next to Russion. To the east is Japan, which faces China across the East China Sea. Now it has a population of more than 1.2 billion, making up a quarter of the world population.Our capital is Beijing. We speak Chinese ,and we speak English as a second language. We grow rice , wheat and corn. We have many festivals and fairs. For example, we eat dumplings for Spring Festival. Qipao is the traditional clothes for women. There are a lot of places of interest.. The Great Wall is one of the wonders in the world.The Palace Museum has 9999 palaces. It has a very long history.

The Temple of Heaven is located in southern Beijing.And you can visit Tian’anmen Square, Suzhou gardens, the Landscape of Guilin and so on.

【解析】

试题分析:考生首先要认真阅读前面的提示认真审题,确定文章的中心。注意文章文体、人称和时态。要求介绍。同时应选用合适的连接词或过渡词,使文章具有一定的连贯性。温馨提醒:考生必须认真查验是否有漏写情况,有无拼写错误及标点误用等。

写作亮点:这篇短文不使用了大量的的短语,可见该生英语功底扎实。如There are a lot of places of interest.. The Great Wall is one of the wonders in the world等,For example等使文章的表达更丰富,更有逻辑性,更富有条理。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Welcome to our holiday Activity Courses

We offer holiday activity courses for young people aged between 7-15 years old and operate during every school holiday except Christmas. We have a track: record of excellence and have been delivering holiday activity courses for over 20 years.

Master Chef

Master Chef is a practical cooking experience for young people who want to try their hand in the kitchen. You will be taught tips and techniques (技能) as well as cooking something different every day. We, will supply everything, and all you need is a willingness to try something new.

Cost: $140

Musical Theatre

The young people will have the chance to develop their acting and singing skills through many exciting workshops. They will learn basic singing techniques, improve acting skills and create plays to develop their creativity.

At the end of the week children will perform to parents in Prep Hall at 3:20 pm.

Cost: $135

Water Sports

We take Children to the Marine Lake for water sports. Activities include sailing, windsurfing and power boasting.

We will supple wetsuits and children should bring their own footwear, swimwear and a T-shirt. A packed lunch will be provided. Transport to the Marine Lake is by school minibus.

Cost: $160

Judo

Judo—meaning “gentle way” is a modern martial art (武术) and Olympic sport. The Judo course is led by a fully trained instructor and it is open to all levels; beginners are welcome.

Cost: $160

Children attending the course are on holiday; so it is important for them to have lots of fun and make new friends while learning new skills. With so many fantastic courses on offer, we are Wirral’s leading Holiday Activity Course Provider.

We look forward to welcoming you!

1What’s the cost of Master Chef?

A. $140 B. $135

C. $260 D. $160

2Which course provides a packed lunch?

A. Master Chef B. Musical Theater

C. Water sports D. Judo

3The passage in a (n) __________.

A. letter B. story

C. poem D. advertisement

【题目】If you have time if you love sunshine and swimming why not come to Australia to have a lovely holiday? You will enjoy every minute of being here. Of course there is still some information that you have to know before you come.

The sun

In Australia you can see many kinds of plants and animals and many beautiful views. However you should be careful. Our sunlight is very strong and you may get sunburn If you want to go out you had better wear a hat and a shirt with collar and long sleeves and don’t forget to take your sunglasses and sun cream Don’t look at the sun directly.

Swimming

We have so many beautiful places to swim beaches lakes rivers and creeks. Most of our public beaches have lifesaving service. Yellow and red flags tell you the area that you are advised to swim in. If there are no flags or lifeguards on the beach you’d better ask the local people before you go into the water.

Banks and money

Banks are usually open between 930 a.m. and 400 p.m. on Monday to Thursday and 930 a.m. to 500 p.m. on Friday. Travellers can change money at all the banks and some of the larger hotels.

根据材料内容选择最佳答案。

【1】Who is this passage mainly written for?

A. Students. B. Australians. C. Travellers. D. Swimmers.

【2】If you want to go out in Australia you should ___________.

A. wear a hat in yellow or red

B. take sunglasses and sun cream

C. look at the sun because it’s beautiful

D. take an umbrella because it’s always rainy

【3】What does the underline word "creeks" mean?

A. Clothes that you can wear to swim.

B. Streams that you can swim in.

C. Boats that you can take to swim.

D. Food that you can eat before you swim.

【4】Which of the following is NOT true?

A. Yellow and red flags show the safe place to swim.

B. Not all the beaches have lifesaving service.

C. You can go to all the banks and all the hotels to change money.

D. You can change money before 500 p.m. on Friday.

【5】Where can we read this passage?

A. A dictionary. B. Instructions.

C. A guide book. D. A textbook.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网