题目内容

【题目】A Special Delivery

Ben and Sally lived in California with their two daughters. Ben liked travelling. 【1】___________ , but sally stayed home with the girls. Ben and his friends owned a company. People at the company liked to play jokes on each other. One day, Ben’s friends wanted to play a joke on Ben and Sally.2____The letter said,

Dear Sally.

I’m having a great time here in Africa. I’m sending a special gift to you. I hope you like it. Please take good care of it until I get home.

Love to you and the kids,

Ben

On the same day, Sally also got a phone call. The caller told her that a delivery was coming. At one o’clock, a truck stopped in front of Sally’s house. The truck driver gave Sally a rope. An animal was tied to the rope. It was a baby elephant!3____________ , and it began eating grass.

Then the driver drove away. Sally stood there and held the rope to the elephant. She asked herself, “What can I feed an elephant with? Bananas?”

4_____________ . He said, “It’s illegal (非法的)to have wild animal here.” Then the policeman gave Sally a ticket.

Ben’s friends were hiding in the backyard and laughing. They had planned everything perfectly. They had rented (租借)the elephant from a zoo and asked the policeman to write the ticket! Ben’s friends also made a film of everything.5___________ .

When Sally learned about the truth, she couldn’t help laughing.

A. So they sent a letter to Sally

B. After a while, a policeman came

C. The elephant ran into Sally’s yard

D. They wanted Ben to watch the video

E. One summer, he went to Africa on a trip

【答案】

【1】E

【2】A

【3】C

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了本的朋友在本外出旅行后和本夫妇开了一个玩笑。他们以本的名义给他的妻子送了一头象,而后又要求警察给她开出罚单,同时他们把一切录制成录像带。

【1】E根据上文介绍本喜欢旅行,及后文转折但是萨利和女孩们呆在家里,可知本旅行去了,故选E。

【2】A根据上文本的朋友想开玩笑及后文的信,可知他们给萨利寄了信。故选A。

【3】C根据后文象开始吃草,可知小象进入了萨利的院子,故选C,

【4】B根据后文警察的话及罚单,可知警察来了,故选B。

【5】D根据上文本的朋友把一切拍录下来,故选D。他们想让本看录像。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Did you try Marathon(马拉松)? On Oct. 25 this year , three beautiful women teachers from Chongqing No. 1 middle school joined in Chongqing International Women’s Half Marathon . They are Fu Li , Cheng Changyu and Wang Zhenli .

This competition was organized(组织)by Leshi Company(乐视公司). Only women can join in this race . In this race , women can enjoy running and win the prize when they finish running . There are three groups for them to choose , and they must finish the race in the given time .

How far

Given Time

(限定时间)

Start Time

5-kilometer group

5 kilometers

1.5 hours

10:00 a.m.

10-kilometer group

10 kilometers

2.5 hours

11: 00 a.m.

half-Marathon group

about 21 kilometers

4 hours

12:30 a.m.

This competition shows us the importance of running and keeping healthy . Fu Li , One of the women teachers from Chongqing No. 1 middle school , said to the reporter , “ Half a year ago , I didn’t join in any sports games . At that time , I couldn’t finish a 800 meter race . Now I take part in this Marathon . I really find myself wonderful in this game and had a lot fun running .”

1Only __________ can join in the race .

A. childrenB. menC. womenD. teachers

2Runners from 10-kilometer group __________ .

A. can finish running after 6:00 p.m.

B. start at 12:30 a.m.

C. will run 21 kilometers

D. must finish running before 1:30 p.m.

3This competition shows __________ .

A. running is the only way to keep healthy

B. only women can run

C. no one can finish Marathon

D. it’s important to run and keep healthy

4The best title for the passage is __________ .

A. Runners in Chongqing

B. The Most Beautiful Marathon in Chongqing

C. Marathon Runners

D. How to Keep Healthy

【题目】

On June 26, 2000, two scientists, called Francis Collins and Craig Venter, told the world that they could now read the whole "map" of the human body: DNA. DNA is something that everybody has, and it tells the body what to do. DNA is the reason that we look like our mother and father, because we get some of their DNA to make our own.

People have been trying to understand the human body for a long time. In 1860, Gregor Mendel discovered a special reason why we look the same as other people in our family. It is because of small things named "genes" in our body. In 1953, James Watson and Francis Crick made another discovery and found out that those small parts are real messages written in the DNA with a special language.

In 1961, Marshall Nirenberg and Johann Matthaei found a message in DNA showing how DNA tells the cell(细胞)to build its parts. Scientists have now found all the words in the DNA map, but we still do not understand what they all do. By understanding what just one "word" means, we can help save more people from several illnesses.

Most people hope that this will help make better medicine and help sick people. Other people worry that when people begin to know more words and find out lots of other information, we might use it in a wrong way, just to make people more attractive, or stop sick people from getting jobs. Man would have to meet a lot of trouble if DNA technology(技术)wasn't limited(限制)in use.

【1】When did we first know why we look like other people in our family?

A. In 2000. B. In 1953. C. In 1961. D. In 1860.

2What did the two scientists first discover in 1961?

A. The "map" of DNA.

B. A new illness.

C. A message of DNA.

D. The language of DNA.

【3】What can we do if we understand some "words" of the language inside the body?

A. Make people get new jobs.

B. Make medicine for illnesses.

C. Make maps of human.

D. Make people less attractive.

【4】What do people think about this work?

A. It can cause good or bad results.

B. It can cause only good results.

C. It can cause good results but won't work.

D. It can cause only bad results.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网