题目内容
7. (2015 •广东广州) Emma looked after her pet dog of all her friends.
A. careful
B. most careful
C. more carefully
D. the most carefully
7. D解析:本题考查副词的最高级。句意为“在Emma所有的朋友中, 她照顾宠物狗最细心”。由此可知,此处要用副词carefully的最高级形式。
Ⅵ. nbsp;.短文填空(2015 •山东青岛)
选择恰当的单词填空。每词限用一次。(有两个多余 的选项)
older,educated,after,opinions,it,younger,eighteen,however,manage,before |
Should teenagers be asked to move out when they start working? People in different countries have different 1 . In many Western countries,teenagers are allowed to move out at the age of 2 Their parents believe that they should be 3 to care for themselves from an early age. In this way,when they start working,they can 4 their own lives. In most Asian societies,5 , it is not common for teenagers to move out. Chinese parents believe that 6 is better for children to live with parents who can take care of them. But the young should then look after their parents when they get 7 . That is why many Chinese adults continue to live with their parents,even 8 they get married.
Ⅶ.任务型阅读(2015 •甘肃兰州)
Earthquakes usually come without warning. What should you do if this happens to you? An earthquake is dangerous,but there are still things you can do to protect yourself.
Stay calm as the earth begins to shake. Your chances of survival(幸存,存活) in an earthquake go up if you can keep calm. 1
2 You need to have something strong around you to protect you from falling objects. Do not stand near walls or windows and stay out of the kitchen. The kitchen is dangerous because of many glass objects.
3 Stay away from buildings and trees. If you are in a car,pull over to a place where there are no trees or tall buildings and stay in the car. If you are close to the sea,try to get as far away from the water as possible. Earthquakes can cause huge waves that can really harm the people nearby.
4 For example,gas fire often comes with an earthquake. If you see a fire,quickly move outdoors to an open area.
Remember to always hope for the best but prepare for the worst.
阅读以上短文,从文后方框中选出能填人空白处的最 佳选项,使文意通顺、正确;根据短文内容回答第5小题。
A. If you are outside,get to an open area as fast as you can. B. Staying calm is not easy,but it can save your life. C. If you are inside when the earthquake starts,get under a table or a bed. D. When the earthquake is over,there is still plenty of danger. |
5. What is the passage mainly about?
A. The ways to protect yourself when an earthquake happens.
B. The ways to stay away from tall buildings.
C. The ways to stay calm.
D. The ways to move outdoors to an open area.