题目内容

【题目】 Here are some ideas for learning English faster.

You are like a new baby.

Babies learn their language slowly. First they learn to listen. Then they learn to talk. Finally, they can read and write.

Listen to English every day.

Listen to English radio, watch English TV, go to see English movies or use online lessons.

Practise the conversations.

Make up conversations and practise the conversations. You’d better use beginner textbooks.

Read English stories

Start with children’ storybooks. Try to read stories for ESL (非母语英语教程) readers. Read ads and so on. Try to join an English Club for young learners.

Write down new words.

Start a new word notebook. Write words in alphabetical order (A... B... C). Make some sentences. Try to use an English-English dictionary.

Keep an English diary.

Start with one sentence. Like how do you feel? How is the weather? What did you do today?

1How do babies learn their languages?

A.Slowly.B.Quickly.C.Loudly.D.Quietly.

2what does the underlined phrase “alphabetical order” mean in Chinese?

A.按音标顺序B.按字母顺序C.按简易顺序D.按长短顺序

3The writer gave us ________ ideas for learning English faster.

A.fourB.fiveC.sixD.seven

4What kind of books do we start to read when learning English?

A.Children’s story books.B.Children’s textbooks.

C.Children’s picture books.D.Children’s music books.

5Which of the following is TRUE for English learning according to the passage?

A.Babies learn to read and write first.

B.Listening to English radio is not helpful.

C.We should always use an English-Chinese dictionary.

D.We can start with one sentence to keep an English diary.

【答案】

1A

2B

3C

4A

5D

【解析】

本文给出了几条学习英语更快速的建议。1. 我们像一个小孩一样学习。2. 每天都听英语;3. 练习对话;4. 读英语故事;5. 写新单词;6. 写英语日记。

1细节理解题。由文章内容“Babies learn their language slowly. ”可知,婴儿学习语言是慢慢的,故选A

2词义猜测题。由文章内容“Write words in alphabetical order (A... B... C).ABC

可知是按字母顺序,故选B

3细节理解题。由文章内容“1. You are like a new baby. 2. Listen to English every day. 3. Practise the conversations. 4. Read English stories. 5. Write down new words. 6. Keep an English diary.”可知,有6个主意,故选C

4细节理解题。由文章内容“Start with children’ storybooks.”可知,开始的时候读儿童故事书,故选A

5细节理解题。A. Babies learn to read and write first.婴儿首先学习读和写。由文章内容“First they learn to listen.”他们首先学习听,故A错误。B. Listening to English radio is not helpful.听英语录音是没有帮助的。由文章内容“Listen to English radio,”作者建议听英语录音,故B错误。C. We should always use an English-Chinese dictionary.我们应该经常使用英汉词典。由文章内容“Try to use an English-English dictionary.”要使用英英词典,故C错误。D. We can start with one sentence to keep an English diary.我们可以用一句话来写英文日记。由文章内容“Keep an English diary. Start with one sentence.”可知,本句话正确,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Turkey is an important part of American traditional food. Here are some cool facts about the delicious food and the bird it comes from.

According to some Americans, the name turkey came from the sound turkeys make when they are afraid—turk, turk, turk.

Adult turkeys have about 3500 feathers. The heaviest turkey was raised in England, it weighed 86 pounds, about the size of a large dog.

There are over 8000 turkey farms in the US. 90% of American homes eat turkey on Thanksgiving Day and 50% eat turkey on Christmas.

For their first meal on the moon, American astronauts Neil armsrtong and Edwin Aldrin ate roast turkey!

Since 1947, an American organization has been giving the American president a live turkey for Thanksgiving. The president gives a pardon(特赦令) to the bird and it will live the rest of its years on a farm

In 2005, about 256 million turkeys were raised.

根据材料内容选择正确答案。并将其标号填入题前括号内。

1From the passage, we can know that the name of the turkey came from .

A.the place they liveB.the feather they have

C.the sound they makeD.the shape they have

2The heaviest turkey was .

A.86 poundsB.3500 poundsC.8000 poundsD.256 pounds

3Most of the Americans eat turkey when they are on .

A.Spring FestivalB.Thanksgiving Day

C.Christmas DayD.New Year’s Day

4 eat turkeys when they are on the moon.

A.American homesB.American astronauts

C.American presidentsD.American organizations

5Which of the following is NOT true?

A.Turkey is a kind of bird

B.An American organization has been giving the American president a live turkey.

C.In 2005, about 256 million turkeys were raised.

D.In fact, most of the Americans don’t like Turkey.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网