题目内容

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 I'm a Chinese girl. At school I have two good friends. Their names are Lucy and Lily. They are Americans. They are twins. They're eleven. They are good girls. Miss Gao is our English teacher. She is a good teacher. We like her very much. She likes us very much, too.
We go to school at seven in the morning. At four o'clock we play games. At four thirty in the afternoon we go home. We are very happy.
(1)The twins are ________.
A.an English girl
B.an American girl
C.American girls
D.American girl
(2)How old is Lucy?
A.She's eleven.
B.She's twelve.
C.She's thirteen.
D.She's fourteen
(3)Miss Gao is ________
A.English
B.American
C.an English teacher
D.young
(4)They go home ________ in the afternoon.
A.at four
B.at four thirty
C.at five
D.at three thirty
(5)They ________ very happy.
A.is
B.am
C.aren't
D.are

【答案】
(1)C
(2)A
(3)C
(4)B
(5)D
【解析】作者是位中国女孩, 她有一对双胞胎同学露西和莉莉, 她们来自美国。小作者还介绍了她们的学校生活。
(1)细节理解。根据短文第一段第四句They are Americans.可知, 双胞胎是美国女孩。所以答案是C。
(2)细节理解。根据短文第一段中间一行They're eleven.可知, 她们11岁了。所以答案是A。
(3)细节理解。根据短文第一段中间一行Miss Gao is our English teacher可知, 高老师是英语老师。所以答案是C。
(4)细节理解。根据短文第二段 At four thirty in the afternoon we go home.可知, 下午四点半回家。所以答案是B。
(5)细节推断。根据短文最后一句 We are very happy.可知, 她们是快乐的。所以答案是D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读,每空一词。

What is a hurricane?

You may already know that hurricanes are storms that can cause devastating(毁灭性的)waves,wind,and rain.They happen during“Hurricane Season,”which is from June 1st until November 30th in the Atlantic Ocean and from May 15th until November 30th in the Pacific Ocean.

Categories (类别) of Hurricanes

There are five categories of hurricanes, which are based on wind speeds. The categories help people know how much damage(危害)a hurricane may cause because the greater the wind speed,the more dangerous the storm.For example,a Category 5 hurricane has winds over 155 miles per hour,which are strong enough to destroy the buildings along the shorelines completely.

Hurricane Dangers

When a hurricane happens together with heavy rainfall,there can be a devastating flood.The centre of a hurricane is called the eye.While most of a hurricane has dangerously strong winds,the eye is actually(事实上)a calm area in the storm.When the eye of a hurricane passes over land,people might think that it’s over,but before long the wind and rain increase again as the second part of the hurricane moves through.

Hurricane Safety Tips

There is no way to stop a hurricane or make it change direction,so if you ever find yourself in the path of a hurricane,be sure to remember the following safety tips.

·Be sure you have a radio,batteries,fresh drinking water,and enough food.

·Tell neighbors,friends,and family members your emergency plans.Tell them where you’ll go if you need to leave your home.

·If you live near the ocean,leave your home and travel to a safe place.You could stay with a friend or a family member,in a hotel/motel,or in an emergency shelter area.

·Stay inside during the storm.You could be seriously injured(受伤)if you go outside.

Hurricanes

Characteristics

☆Hurricane Season usually 【1】 about 6 months in the Atlantic Ocean

and 6.5 months in the Pacific Ocean.

☆Devastating waves,wind,and rain are usually the 2 of hurricanes.

Categories

☆Hurricanes have been 3 into five categories by scientists,based on wind speeds.

☆A Category 5 hurricane can destroy all the 4 along the shorelines.

5

☆When a hurricane comes together with heavy rainfall,a terrible 6 may happen.

☆The eye is the 7of a hurricane.Soon after it passes,the wind and rain increase again.

Safety Tips

☆It’s 8 to stop a hurricane or change its direction.

☆Don’t 9 the safety tips if you find yourself in the path of a hurricane.

☆Stay inside during the storm, 【10 you could be seriously injured.

【题目】完形填空

阅读下列短文,从文后各题所给的四个选项中选出一个最佳答案

Friends play an important role in our life. Most people ________ friendship to last forever. ________, even the best friendships can come to an end.

As time goes by, many friendships end because of a(n) ________ in personality or way of life. Tommy wrote, “I didn’t even know the friendship was over ________ I caught myself thinking of Alan as a former(以前的) friend.”

Peter explained, “We ________ seeing each other less and less. The friendship was just over.” Sometimes friendships ________ suddenly following a disagreement or move to another place.

Alice said, “Friendship slowly loses importance. I moved from one side of the city to the other. Since then we ________ made a phone call. We met less and less. At last our friendship got lost.”

Jack said, When I moved to Seattle after college, our friendship died. Both of us were always having difficulty ________ new jobs, so we didn’t keep in touch with each other. Our friendship was so ________ that I didn’t call him even if I went home.”

It’s true that the biggest ________ to a friendship is change. Generally, friends will accept each other if they both ________ what they were when they met, or change in similar directions. If they change or grow in ________ ways, the friendship will probably be lost.

There is always ________ pain of loss in a broken friendship. When ________ can be done to keep the friendship, it is important to ______ the pain and move on to build new friendships.

【1】A. span>hope B. expect C. decide D. prefer

【2】A. Unluckily B. Unfairly C. Improperly D. Incompletely

【3】A. interest B. experience C. change D. suggestion

【4】A. before B. while C. till D. until

【5】A. finished B. practiced C. continued D. started

【6】A. miss B. survive C. end D. lose

【7】A. seldom B. often C. always D. never

【8】A. hoping for B. dealing with C. guarding against D. making up

【9】A. dangerous B. dead C. lasting D. strong

【10】A. value B. clue C. problem D. answer

【11】A. remain B. stay C. keep D. have

【12】A. different B. similar C. strange D. popular

【13】A. no B. any C. little D. some

【14】A. anything B. everything C. Nothing D. something

【15A. regret B. forget C. imagine D. blame

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网