题目内容

【题目】

fall have be arrive plan teach

1Be quiet! My parents and I _______ a day out the day after tomorrow

2Here_______ the news.

3Jim _______ into the river yesterday.

4He went to school without _______ breakfast.

5--- Who _______ you English at school?

--- Mr Black does.

6My aunt_______ at the station in two hours and I want to go to meet her with my mother.

【答案】

1are planning

2is

3fell

4having

5teaches

6will arrive

【解析】

1句意:安静!我父母和我打算后天出去玩一天。Be quiet!保持安静,引起大家注意,是现在进行时态的标志,结合句意可知,答案为are planning。

2句意:这儿有新闻。此句是倒装句,news为不可数名词,故be动词为is。

3句意:吉姆昨天掉进河里了。根据“yesterday”判断,句子的时态为一般过去时态,结合句意可知,答案为fell。

4句意:他没吃早饭就去上学了。without为介词,后跟动词-ing形式,have breakfast吃早饭,结合句意,故答案为having。

5句意:——谁在学校教你英语?——布莱克先生。根据答语“Mr. Black does.”判断,句子的时态为一般现在时态,结合句意可知,答案为teaches。

6句意:我阿姨两小时后会到达车站,我想和我母亲去接她。in two hours两个小时后,是指将来的时间,句子为一般将来时态,结合句意可知,故答案为will arrive。

练习册系列答案
相关题目

【题目】(共10分)

The weather in Britain changes (变化) very quickly. One day may be fine and the next day may be wet. The morning may be warm and the evening may be cool. You may go to bed with the stars in the sky, and wake up with rain falling. (1)1

In some parts of the world, you can be quite sure what the weather will be like. You can make your plans for the next day or even for the next week. (2)2 It may be fine today and you may plan to go to the countryside tomorrow. But when tomorrow comes, you may find that you have to change your plan because it is too wet.

(3)3 When two Englishmen meet for the first time, they usually talk about the weather. When two friends meet in the street and they have no time to stop and talk, they often say hello and talk about the weather when they pass (走过).

Because the weather is so changeable, it is of course quite important. It plays a big part in the lives of the British people. (4)4 The British people have to change their plans often according to the changing weather, and this has made them good at dealing with (处理) difficult things.

All in all, the weather in Britain plays a big part in the lives of the British people. (5)5 Soon you will find that the weather is surely an important part of British life.

根据短文内容,从方框中选择合适的句子填入文中空缺处,使短文完整、通顺。其中有一个句子是多余的。

A. People talk about the weather more in Britain than in most parts of the world.

B. It may even be one top reason why the British people are so “smart”.

C. This is why we say that the weather in Britain is very “changeable”.

D. It's better to take an umbrella when we travel in other countries.

E. If you don't believe this, go to Britain and stay there for a few days.

F. However, it is much more difficult to do this in Britain.

【题目】Spiders are not insects as many people believe. They belong to a class of animals called arachnids(蛛形纲动物). Spiders have eight eyes, four pairs of legs, and can grow a new leg if they lose one. A spider’s body is divided into two sections: the abdomen(腹部) and the thorax(胸部).The legs, eyes, and mouthparts are in the thorax section.

Most spiders have poison glands(毒腺)and sharp teeth. They use their sharp teeth to force poison into the insects they catch for food. This poison can make an insect lose the ability to move, and the helpless insect is then devoured by the spider.

Spiders usually have silk glands under their abdomen. They produce a liquid(液体)that is thicker than water from their glands. When the liquid comes into the air, it dries into silk. Many spiders use this silk to form webs to catch insects and to make cocoons()that protect their eggs. This amazing silk is also used to create lines that spiders hang onto as they travel to new areas.

Spiders live in almost everywhere on earth. The only places where there are no spiders are the coldest places, the highest mountains and the seas.

【1】What will happen if a spider loses one leg?

A. It will die.

B. It will lose its way.

C. It will grow a new one.

D. It will have seven legs forever.

2What is the meaning of the underlined word “devoured”?

A. Eaten. B. Caught. C. Killed. D. Saved.

3According to the passage, which of the following is WRONG?

A. are not insects.

B. All spiders have poison glands.

C. Spiders make cocoons to keep their eggs safe.

D. There are no spiders in the coldest places.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网