题目内容

--- I like the dress, but I’m _____ I haven’t got enough money.

--- Don’t worry. I don’t mind ______ you some if you like.

A. afraid; lending B. glad; lending

C. afraid; to lend D. glad; to lend

A 【解析】试题分析:句意:我喜欢这件衣服,但恐怕我没有足够的钱。不要担心。如果你喜欢我不介意借钱给你。Be afraid恐怕;be glad高兴;在mind后面的动词习惯用动名词形式。根据语境可知该选A。
练习册系列答案
相关题目

五、阅读填词。

It was a summer evening. Rose was in the yard watching the stars with her family. Rose felt bored because all the stars were the same. As the whole family looked at the sky, Rose looked at the ground.She saw a lovely cat sitting beside her feet. Then she gave him something to eat and called him Frank.

That summer, Rose fed Frank every day. But she couldn't make the decision to take him into her house. Frank just came at about six o'clock every evening. Rose would feed him whatever she could find. She didn't know where he went after meals, but she knew he would always come back the next day.

Though the weather changed, their routine didn't change. Then winter came. In the first cold month, Frank came five times a week. During the next month, he only came every three days. By the end of the year, Rose hadn't seen Frank for two weeks. Rose was very worried. She told her mother about it. "Don't worry, honey," said her mum. "I think Frank will appear again when it warms up,And when he comes, I think you can invite him to move inside." "Really? Thank you, Mum!" Rose said happily. She was so eager to see her friend again.

1.______________

2.______________

3.______________

4.______________

5.______________

6.______________

7.______________

8.______________

9.______________

10.______________

1.down 2.fed 3.summer 4.p.m 5.house 6.cold 7.three 8.weeks 9.Mum 10.warm 【解析】文章大意:一个夏天的晚上,罗斯和家人在院子里一起看星星。罗斯看见一只可爱的猫在她的脚边,然后她给了它一些吃的东西,并叫它弗兰克。那个夏天,罗斯每天都给弗兰克喂食。然后冬天来了,在第一个月...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网