题目内容
【题目】That cold January night, I was growing sick of my life in the city I lived. There I was walking home at one in the morning after a tiring practice at the theater. I was having trouble dealing with my part-time job at the bank and my acting at night at the same time. As I walked, I thought seriously about giving up both acting and the life in this awful place.
As I walked down the empty street under tall buildings, I felt very small and cold. “Run!” I told myself and began to do so, both to keep warm and keep away from any possible danger.
About a block from my flat, I heard a noise behind me. I turned quickly, but the street was empty. The noise had made me nervous, so I started to run faster. I didn't realize what the noise had been until I reached my flat. It had been my wallet falling to the street.
I wasn't cold or tired any more. I ran back to where I had heard the noise. Although I searched the street for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.
Just as I was about to give up the search, I heard a rubbish truck stop next to me. A voice called from the truck driver,“Alisa Camacho?”I thought I was dreaming. How could this man know my name? The door opened and a man jumped out.“Is this what you're looking for?” he asked, holding up a small square shape.
It was nearly 3 a.m. by the time I got into bed. I wouldn't get much sleep that night. But I had got my wallet back. I also had got back some enjoyment of city life.
回答下面5个问题,每题答案不超过6个词。
【1】How many jobs did the writer do in the city she lived?___________________________________
【2】How did the writer keep herself warm and safe in the street?______________________________
【3】When did the writer realize that the noise had been her wallet falling to the street?_____________________
【4】How long did the writer herself spend looking for her wallet?_____________________________
【5】Who found the wallet for the writer?__________________________________________
【答案】
【1】Two.
【2】By running./She ran./She began to run.
【3】Not until she reached her flat./ When she reached her flat.
【4】For fifteen minutes./ Fifteen minutes.
【5】A rubbish truck driver.
【解析】
本文讲述了作者夜晚跑步回家,无意丢失了钱包,恰好被一位垃圾车司机捡到并归还,从而让她有了在城市生活下去的信心。
【1】根据I was having trouble dealing with my part-time job at the bank and my acting at night at the same time.可知我在银行兼职,在晚上还有表演工作,因此我有两份工作。故为Two.
【2】根据“Run!” I told myself and began to do so, both to keep warm and keep away from any possible danger.可知作者通过跑步来保暖,故为By running./She ran./She began to run.
【3】根据I didn't realize what the noise had been until I reached my flat. It had been my wallet falling to the street.可知直到我到了公寓,我才意识到那个噪音是我的钱包掉地上的声音,故为Not until she reached her flat./ When she reached her flat.
【4】根据Although I searched the street for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.
可知作者在大街上寻找钱包,花费了15分钟,故为For fifteen minutes./ Fifteen minutes.
【5】根据A voice called from the truck driver,“Alisa Camacho?”I thought I was dreaming. How could this man know my name? The door opened and a man jumped out.“Is this what you're looking for?” he asked, holding up a small square shape.可知一个垃圾车司机找到了我的钱包,故为A rubbish truck driver.