题目内容

【题目】补全对话
A:What's the matter,Mr Smith?
B: I can't do any work, doctor.
A:Do you have a cough?
B:No, I don't have a cough.
A:
B:Yes, I sleep very well.
A:Do you have breakfast every morning?
B:No, I don't have breakfast. And I have only a little food for lunch and supper because I want to keep thin.
A:Oh, I see. You need to eat more food and have three meals a day..
B: Ok. I will do like that.
A:
B:Thank you very much.
A. I feel very well.
B. I hope you will get better soon.
C. Do you sleep well at night?
D. I'm not feeling well.
E. And do some exercise every day.
F. There is nothing serious.

【答案】D;C;F;E;B
【解析】
(1)D根据上文What's the matter, Mr Smith?可知,下文应回答 “I'm not feeling well我感到不舒服”。故选D。
(2)C根据下文Yes, I sleep very well. 的描述,可知上文应询问 “ Do you sleep well at night? 你在晚上睡得好吗?”。故选C。
(3)F根据下文You need to eat more food and have three meals a day的描述,可知上文应该说 “There is nothing serious没有严重的问题”。 故选F。
(4)E根据上下文的描述,可知 “And do some exercise every day每天锻炼身体”有益于身体健康。故选E。
(5)B根据下文Thank you very much的描述,可推知上文应该说 “I hope you will get better soon.我希望你能尽快的好起来。”这样的祝福语。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解C
In the USA, it is normal for men to shake hands when they meet, but it is quite unusual for men to kiss when they greet each other. Greetings are casual-a handshake, a smile and a "hello" will do just fine.
The British often simply say "hello" when they met friends. They usually shake hands only when they met for the first time. Social kissing, often just a peck(轻吻)on the cheek(脸), is common in an informal(非正式的)situation between men and women and also between women who know each other very well.
In Japan, the common greeting for both men and women is to bow when they greet someone, instead of giving a handshake or a hug.
Hungarians like to greet in a friendly way —kiss each other on both checks. The most common way is to kiss from your right to your left. When men met for the first time, a handshake is the norm.
In Albania, men shake hands when greeting one another. A kiss on the cheek may be also common if there is a close relationship. Women may shake hands or kiss each other on both cheeks.
In Armenia, by tradition, a woman needs to wait for a man to offer his hand for a handshake. Between good friends and family members, a kiss on the cheek and a hug are also common.
根据短文内容,选择最佳选项。
(1)In Britain, when two people meet for the first time, they usually
A.hug
B.bow
C.shake hands
D.kiss on the cheek
(2)The underlined word "nom" means "in Chinese.
A.规范
B.意图
C.象征
D.结果
(3)Which of the following is TRUE according to the passage?
A.In Japan, hugging is as common as bowing.
B.In Hungary, people usually kiss each other on the cheeks from left to right
C.In Albania, it is unusual for men to kiss if there is a close relationship.
D.In Armenia, it is necessary for a woman to wait for a man to offer his hand for a handshake.
(4)What's the best title of the passage?
A.Country and Culture.
B.Culture and People.
C.Greeting Customs Around the World.
D.Body Language in Different Cultures.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Every child has his own dream. Every child hopes to be an adult. However, is it truly like what they imagine? As a boy who lives in modern times and in a modern city, I feel greater pressure(压力) on me with the city's development. Although we seldom worry about money, we still have a lot of things such as competition among classmates and expectations from parents. These experiences are very helpful to our future. But in fact they really give me a lot of pressure. I still clearly remembered the happiness of my childhood. Unluckily, we had to face the fact with time passing by. We began to feel this invisible(无形的) pressure come upon us. We get up before sunrise and return after sunset. We work and study like an adult, even harder. What we do is to get an excellent mark. Oh, growing up is completely boring. We must try to find happiness while growing up. I think the friendship among our friends, the support from our parents and the encouragement among our teachers can help us. Why not enjoy the pleasure of growing up?
(1)What do you think the writer is?
A.An adult.
B.A teacher.
C.A student.
D.A parent.
(2)As time goes on, the writer seems to think that being an adult is .
A.easy
B.hard
C.funny
D.interesting
(3)How does the writer think we can find the happiness?
A.From friends, parents and teachers.
B.With the help of classmates.
C.Through talking with parents.
D.By studying hard like an adult.
(4)Which of the following statements is NOT right?
A.Every child hopes to be an adult.
B.The writer thinks that he works and studies like an adult.
C.The competition among classmates give children greater pressure.
D.The expectation from parents seldom brings children worries.
(5)The best title for the passage is “”.
A.My school life
B.My worries
C.My dream
D.My pleasure

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网