题目内容
【题目】Suppose you are Doctor Bob, please write a reply to Alice. (假定你是Bob医生, 请根据左列Alice的来信写一封至少60词的回信)
(注意:短文中不得出现考生的中文姓名及其他相关信息,否则不予评分。)
![]()
【答案】
Dear Alice,
I’m very glad to help you.I think you don’t have to worried about your overweight.Here I can give you some advice on how to lose weight and to be healthy.First of all, you should keep taking exercise every day. It can not only build up our bodies but also reduce diseases.Second, it’s also necessary to have a healthy diet.
1.You’d better eat more fruit and vegetables which are full of vitamins and less meat.
2.Breakfast is the most important meal in a day, it is good for your health.What’s more, a healthy lifestyle can help us grow up healthily.
1. Having enough sleep can help your brain work better.
2. And try to go to bed early and get up early. Don’t stay up too late because it’s bad for our health.
Finally, besides body health, we also need friendship.
1.We should try to get along well with people around us.
2.We can share our problems and happiness with them.
I hope my advice can help you.
Yours,
Bob
【解析】
试题分析:考生首先要认真阅读前面的提示认真审题,确定文章的中心。注意文章文体、人称和时态。要求介绍。同时应选用合适的连接词或过渡词,使文章具有一定的连贯性。温馨提醒:考生必须认真查验是否有漏写情况,有无拼写错误及标点误用等。
写作亮点:这篇文章语言规范,叙事清楚,词汇及时态运用正确,能够把提示的内容叙述清楚,语句通顺,意思连贯是一篇不错的文章。
【题目】Animals are our good friends. Some are active and others are quiet. But do you know anything about the clever animals in the world? Just have a look!
Animals | Interesting facts |
| Kelly is an African elephant. Now she is 19 years old. She lives in the zoo. Kelly has produced more than 100 paintings since last year. She has made over $3,500 for the zoo. Newspaper reporters wrote about Kelly, and then people went to buy her pictures. |
| Nana is a clever black and white dog in England. He can do many things just like a human. He can walk on two legs and close the door. Also, he is able to get things for his master, such as newspapers and the TV remote control. What’s more, he can sleep and use the quilt very well. No games are difficult for him! |
| Koko is a 44-year-old chimpanzee. He has lived with human for tens of years and can “talk” to humans with his hands. He can do simple gestures* and that helps people to understand him. |
【1】How many kinds of animals are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
【2】Where does Kelly come from?
A. America B. Australia C. Africa. D. Austria
【3】How do Koko talk with humans?
A. By using eyes B. By painting. C. By writing D. By using hands
【4】What CAN’T Nana do according to the passage?
A. wash clothes B. play ball games
C. get newspaper for his master D. walk on two legs
【5】The passage tells us about some _________ animals in the world.
A. active B. quiet
C. expensive D. clever
【题目】阅读理解。
Name: | Julia |
| Name: | Paul |
| Name: | Linda |
| ||
From: | Cuba | From: | England | From: | Canada | |||||
Look: | long hair, round face, big eyes | Look: | short blond hair, long face, small blue eyes | Look: | long red hair, round face, big brown eyes | |||||
Clothes: | green dress, white shoes | Clothes: | yellow jacket, blue pants, brown shoes | Clothes: | white dress, brown shoes | |||||
QQ number: | 3746360 | QQ number: | 7364851 | QQ number: | 51053867 | |||||
Tel: | 543752 | Tel: | 874599 | Tel: | 4358390 | |||||
根据表格内容,判断正(T)误(F)。
【1】Julia is in brown shoes.
【2】Paul is from the UK.
【3】Linda’s QQ number is 7364854.
【4】Linda is in blue pants.
【5】Julia and Linda have round faces.