题目内容
【题目】 Jessica loves breakfast. Her mom always makes her favorite donuts(甜甜圈) for breakfast. Jessica says her mom’s donuts are great and full of love. She usually eats one at home. But these days, she also takes one to school. “You can’t eat too many donuts, Jessica. You can get fat,” her mom says.
“This one is not for me, Mom, but for Molly. Molly is my friend. She doesn’t have money(钱) to buy food for breakfast. You always say that breakfast is important, right? I want Molly to have a good breakfast, too. You are not angry with me, are you?” Jessica says.
“No, my dear, I’m not angry. I’m happy because my daughter is really kind.”
【1】Jessica likes__________________.
A.breakfastB.lunchC.dinnerD.sports
【2】We can learn from the passage that ___________.
A.Jessica’s mom doesn’t like doing the donutsB.Molly doesn’t like donuts
C.Jessica is a fat girl.D.Jessica wants to help Molly
【3】The underlined word “angry” means “________” in Chinese.
A.生气的B.骄傲的C.无聊的D.期待的
【4】What is the best title for the passage?.
A.How to do the donutsB.Everyone needs friends.
C.A kind girl.D.It’s important to have breakfast.
【答案】
【1】A
【2】D
【3】A
【4】C
【解析】
本文讲述了杰西卡喜欢早餐。她妈妈总是做她最喜欢的甜甜圈当早餐。杰西卡说她妈妈的甜甜圈很棒,充满了爱。她通常在家吃一个,但这些天,她也带一个去学校。她是带给同学,她妈妈知道后非但不生气,反而夸奖她,觉得她很友善。
【1】细节理解题。根据“Jessica loves breakfast.”可知喜欢早餐,故选A。
【2】推理判断题。根据“This one is not for me, Mom, but for Molly…I want Molly to have a good breakfast, too.”可知杰西卡带早饭给莫莉,所以她想帮助莫莉,故选D。
【3】词义猜测题。根据“No, my dear, I’m not angry. I’m happy because my daughter is really kind”可知她妈妈很高兴,所以此处是“生气”,故选A。
【4】最佳标题。根据“This one is not for me, Mom, but for Molly…I want Molly to have a good breakfast, too.”可知杰西卡带早饭给莫莉,所以她想帮助莫莉,本文最佳标题是“一个友善的女孩”,故选C。
【题目】 学校举办校园健康小达人活动,要求参加者在表演节目前用英文介绍自己。假如你是七(1)班Tina,你想参加本次活动,请你根据以下信息写一篇演讲稿。
Appearance(外貌) | … |
What you like | Be good at …, like … |
Healthy life style (方式) | Eat healthy food , do sports … |
Favourite festival and reason (原因) | Spring Festival … |
要求:
1. 语句通顺,意思连贯,语法正确,书写规范。
2. 所有提示须全部用上,并作适当发挥。
3. 不少于70词。(文章开头已给出,不计入总词数)
Good afternoon, teachers and friends! Glad to be here with you. My name is Tina and I’m inClass One,Grade Seven.
Thank you for listening
【题目】
Help Wanted | Love going on a trip? Join us as a tour guide! Full time, must speak English. $ 12 an hour. E-mail:guidehr@163.com |
Lost | White Persian cat called Lucy. 18 months old, friendly. Phone Tom at 555-3826 in evening. |
For Rent (出租) | Good room for girls, one room, $35 a week, two rooms, $185 a month. Call John at 555-0698. Family home, 3 bedrooms with a swimming pool. Call Andrew at 555-4863. |
【1】How much money can a tour guide get for working eight hours a day?
A.$12.B.$185.C.$96.
【2】Which of the following is TRUE?
A.A tour guide has to speak English.
B.John can help you find a house with three bedrooms.
C.Call Tom in the morning if you find Lucy.